Fratia Pinguinului (5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

Am terminat de vazut All about my mother. Nu mi s-a parut deloc incalcita povestea, doar... multa drama.

Ma cam feresc de drame dupa ce am vazut 5 sezoane de Six Feet Under in doua saptamani de-am dat in depresie (se difuza si la noi intr-un timp parca, cu titlul "Sub pamant SRL"

5 feet under?mi-a placut la nebunie!.Acu's cu Dexter!

Concurs "Amintiri de vacanta2011":www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI fotografiile my1 si my2.Va multumim

28+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

DollHouse...iarasi mi-a placut!The Listener....Damages

Concurs "Amintiri de vacanta2011":www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI fotografiile my1 si my2.Va multumim

28+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

5 feet under?mi-a placut la nebunie!

Pai si mie, n-am zis ca nu mi-ar fi placut
Si Dexter mi-a placut, nu prea m-am mai uitat la noile episoade insa...

Mergi la inceput

Rall..cum e viatza de "burlacita"...iti place?Ai schimba-o vreodata cu altceva?Te defineste ca persoana?

28+
Citat:

Mergi la inceput

Pai, tu nu ai fost burlacita? Tot asa e

Mie imi place, da, ca am avantajele din ambele lumi. O relatie stabila (de 10 ani+) si un partener pe care ma pot baza oricand, dar si libertate. Deocamdata n-as schimba absolut nimic la traiul asta

Mergi la inceput

ioi...rall..depinde cand, unde, cum si cat gusti burlacia asta..

io de pe bancile scolii am plecat pe bancile facultatii si apoi direct pe cele ale scolii de "militie"..si acolo l-am cunoscut pe sot..si la doi ani ne-am casatorit..deci burlacia mea fu'scurta si lipsita de adrenalina..de asta te intreb pe tine!

Si dupa 10 ani si +..cum de nu ai ?Tot de la burlacie ti se trage?Sau de la unghiile negre?Glumesc

28+
Citat:

Mergi la inceput

Fac conversatie..ca suntem la Fratia..Pinguinului..si pana ducem mopul pe muntele din Mordor..sa-l aruncam..tre' sa socializez cu "fratii", aka surorile

28+
Citat:

Mergi la inceput

Citat:

Si dupa 10 ani si +..cum de nu ai ?Tot de la burlacie ti se trage?Sau de la unghiile negre?Glumesc

Copilaresc cica
Si nici nu ma vad insarcinata, da cica asta o sa se schimbe. Mai vedem

Burtica ta ce face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Unghii negre? Eu nu ma bag la culori inchise ca dau stramb cu pensula si arata non-pro.

Pentru cine s-a plictisit de sushi recomand reciclarea in fondue-ul de peste: www.fondueavolonte.be/vis" target="_blank">http://www.fondueavolonte.be/vis

Noi aseara am vazut Midnights in Paris, frumusel. Dialogurile de la inceput -geniale!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rall

Citat:

Copilaresc cica
Si nici nu ma vad insarcinata, da cica asta o sa se schimbe. Mai vedem

Burtica ta ce face?

burtica mea mi-a dat de furca astazi..din cauza nervilor acumulati de ieri..cu ocazia "discutiilor forumistice, pe baza concursului...la care naiba m-a pus sa particip"..iar azi am zacut toata ziua.de asta gatesc la ora aceasta

cine zice "cica"..tu?sau logodnicul tau?oricum...nimic nu egaleaza maternitatea..ca si simtire interioara..absolut nimic!

28+
Citat:

Mergi la inceput