Fratia Pinguinului (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Eu n-am copii. Si am iubit la el acasa.

Cred ca asta spune tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Selene, nu stiu ce sa iti raspund. Cred ca dorm mai putin, sau poate citesc mai repede, sau... Chiar nu stiu. Dar copilul adoarme seara clar inaintea mea.

In timpul saptamanii, cat e la gradinita rezolv ce se poate, inclusiv invatat pentru scolile mele. Uneori mai scriu tot dupa ce se culca el. Cert e ca am mai mult timp acum, de cand a mai crescut, decat aveam cand era mic de tot.

De citit, am citit cam tot timpul, mai putin cand avea doar cateva luni si stateam cu el atarnat de mine. Avea si un program de somn mai ciudat, asa ca a fost complicat.

Gusta, felicitari pentru diploma la inot!

Mihaela, o sa caut branza pe care o luasem eu, sa vad exact cum se numeste. Nu spun ca nu avea sare deloc, dar nu era detectabila sarea in gust. Oricum, am luat de la raionul unde scria ca sunt branzeturi pentru desert. O sa revin cu amanunte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

Eu n-am copii. Si am iubit la el acasa.

Cred ca asta spune tot

Ai si unghiile facute?

Concurs "Amintiri de vacanta2011":www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI fotografiile my1 si my2.Va multumim

27+
Citat:
[size=1]" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Tanti Z.-matale care le stii pe toate...care sunt cele mai bune branzeturi...un top de la 1-5(as vrea sa fac un platou cu branzeturi pentru ziua lui fii-mea..asa cate un pic din fiecare-dupa buget).

Concurs "Amintiri de vacanta2011":www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI fotografiile my1 si my2.Va multumim

27+
Citat:
[size=1]" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Eu cu unghiile stau prost da imi fac in seara asta parul sa il astept pe mos.Acuma cu imbracamintea nu stiu mai mult pe mine sau mai golut.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Ai si unghiile facute?

Cu oja neagra.
Nu le suport pe alea cu brizbrizuri

Hannen, ai mai mers pana la urma sa iti faci analize?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

eu am copii mari (15 si 8 ani). dar in ultima vreme citesc mai mult cartile de specialitate bibliografice. Mai am ragaz seara inainte de culcare, cam o jumate de ora cand citesc. Si uneori pe vapor. Daca nu scriu rapoarte de laborator sau ma uit la filme.

La filme ma uit serile acasa. Uneori. Cand nu gatesc sau invat
In seara asta avem pregatit Elle s'appelait Sarah. Cica e de plans, am pregatit servetele. Diana mea a citit in vara cartea, in romana.

Am scos praji din cuptor. miroase demential a scortisoara si ghimbir.
Am gustat si aluatul inainte, delicios.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rall

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Ai si unghiile facute?

Cu oja neagra.
Nu le suport pe alea cu brizbrizuri

Hannen, ai mai mers pana la urma sa iti faci analize?

si mie imi place oja neagra...dar acu'..nu prea mai prestez pe unghii!
Curatatul unghiilor si un lac...atat mai poate mamica din mine

azi-noapte la 02.00---le curatam...zau...sunt cam zuza..da-mi place de mine!

27+
Citat:

Mergi la inceput

Fug la fiert un pui de tara din care va iesi o mancare de spanac si o ciorbica,maine!

io urmaresc doar filme..de citit carti..n-am mai citit din 2009-de cand am nascut-o pe fii-mea

in alta ordine de idei..ma bucur ca am trecut de 11.11.2011, ora 11.11

27+
Citat:

Mergi la inceput

Am terminat de vazut All about my mother. Nu mi s-a parut deloc incalcita povestea, doar... multa drama.

Ma cam feresc de drame dupa ce am vazut 5 sezoane de Six Feet Under in doua saptamani de-am dat in depresie (se difuza si la noi intr-un timp parca, cu titlul "Sub pamant SRL"

Mergi la inceput