Fratia Pinguinului (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

cu ce ti le faci? eu mi le-am facut cu mov cu sclipici! aspir la statutul de pitipoanca. e ceva ce nu mi-a iesit niciodata oricat m-am straduit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Pos

Crazy stupid love

M-am uitat si eu la asta aseara
Vai cat am dupa actorii principali. Steve Carell si Ryan Gosling. Uh, oh, goosebumps

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Avem diploma de inot saptamana viitoare o avem in mana ,am avut azi lacrimi in ochi de bucurie si de suparare ca nu am avut pe cine suna sa ii spun ce a reusit Mara, da v-am zis voua si stiu ca tata a ras azi odata cu mine.

Azi am sa sarbatoresc si am sa ma bucur de toate.

Karliguld boala de asta am si eu si vreau reteta sa ma vindec ca incerc si vreau sa reusesc.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui gusta

Avem diploma de inot

Felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

cu ce ti le faci? eu mi le-am facut cu mov cu sclipici! aspir la statutul de pitipoanca. e ceva ce nu mi-a iesit niciodata oricat m-am straduit

cu floricele albe si lac transparent. nu-mi sta nimic pe unghii, orice-as face, si macar la asta nu se vede cand sare (nu va imaginati ca stau cu el sarit doua saptamani, oricat ar fi el de transparent, da' ma streseaza sa se vada oja sarita chiar si pentru cateva ore, pana ajung acasa sa o sterg). si nu, nu sare de la sapalat vase sau de la dat cu mopu', ci asa, din vocatie

in alta ordine de idei, saptamana asta am hotarat sa nu fac nimic prin casa. oricum luni iar plec, ma intorc miercuri, plec iar de joi pana sambata, asa ca... n-au decat "driverii" mei pufosi sa mai stearga nitel gresia si parchetul. stiu c-ar fi cazul sa le-nvat sa dea din coada cand se suie pe mobila, dar asta-i problema, ca nu se suie. cred c-ar trebui sa-mi iau alte pisici, mai harnice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Am luat banii de la bancomat si de la stat, am inapoiat portofelul, am lasat banii in gara - ca nu vreau sa am porobleme, si nici asigurarile nu le-am pacalit, da' am fugit de langa masina lovita.
La testamentul bunicutei nu am gasit un raspuns sa ma satifaca.

Zicea ca e o bunicuta de nepotel. As fi impartit banii juma - juma cu nepotelul si am fi hotarat impreuna ce facem cu ei.

Mi-a iesit o saramura sa te lingi pe degete.
De ciorba de peste nu va mai spun.

Gusta felicitari pentru diploma.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Io am apucat azi sa fac asa: fost la cumparaturi, lalait prin oras. Noi ne facem cumparturile saptamanal, eu fac lista pentru cei care raman acasa o saptamana. :)

Am revenit, am gatit o ora jumate si am dat gata o supa minestrone si un fel doi-carne la tigaie cu un sos de mustar si dragon(habar nu am cum ii spune in romana :)). Cea mica a fost dusa la un party de sot. Cea mare ma lamureste sa isi duca inapoi la magazin o pereche de ghete ca nu ii plac si sa isi comande de pe net alta.
Sotul monteaza un telescop. I l-am luat de ziua lui. Si acum e ciudos ca e innorat afara si nu poate vedea inelele lui Saturn.

Curatenie nu am mai apucat. Si maine eu plec la ora 16...parca vad ca le fac o lista pe saptamana viitoare care ce sa faca. Ca in ritmul asta, ajungem si noi ca si colegii lui Kari .

Mergi la inceput

gusta, felicitari! si la cat mai multe premii!

Mergi la inceput

Ma duc sa fac praji cu morcovi. Tanti sa stii ca am luat la rand TOATE cremele de branza posibile si existente. Erau cu sare. Am luat Mascarpone. Dar daca gasesti un link catre o poza catre o crema fara sare, pune-o ici.

revin cu impresii despre prajitura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor si Tanti Z., in special:

Io is mai... pe langa.

Adica... nu va suparati... da'... cand aveti timp sa cititi carti si sa va uitati in liniste la filme?

Ca eu n-am veci...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput