Fratia Pinguinului (5)
Raspunsuri - Pagina 12
Selene_Bunny spune:
Eu tocmai am expediat copilul in parc cu ta-su, ca io am de... calcat.
Si de spalat vase, si se maturat, si de facut ordine... Si ceva pachete...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Tanti Zavaidoc spune:
Deci eu nu fac nimic azi. Vinerea e zi sfanta la musulmani, azi e Shabatul evreiesc, maine e duminica si zi sfanta la crestini.
Cum eu nu ma pot decide ce religie sa tin, le tin pe toate, mai ales sarbatorile si zilele de odihna. Asa mi se pare normal.
blue eyes spune:
Shalom, Tanti Z! Ce sincera esti matale. Eu am facut testul Cat de sincera esti? http://www.desprecopii.com/info-id-2126.htm si mi-a iesit asa:
"Hm ... Esti atat de sincera incat este greu de crezut ca spui tot adevarul. Poti sa afirmi ca nu ai furat niciodata nimic? Nici macar un creion de la colegul de banca din copilarie? Sau chiar nu ai uitat sa platesti biletul pentru tren niciodata? Intr-adevar? Daca este adevarat, atunci esti o persoana sincera si … cam rara in Romania!"
M-a pufnit rasul din doua motive:
1. eu nu stau in Romania, ci de 14 ani in Elvetia, tara cu oameni corecti
2. totusi, sangele apa nu se face - romanul roman ramane - si pe ici pe colo, am zis ca as mai trisa pentru un pumn de franci in plus.
Tanti Zavaidoc spune:
Ei, nu stiu cat de sincera sunt, dar nu prea am nimic de ascuns. Plus ca, asa cum ai zis, multe chestii par ireale, deci nu ma crede nimeni oricum. E reconfortant.
Am si eu o intrebare: ceasurile elevetiene sunt mai ieftine in Elvetia decat in restul lumii?
Eu nu am fost niciodata in Elvetia. A fost colegul de apartament si i-a placut. In partea germanofona s-a preumblat el.
kariguld spune:
deci fratia pinguinului international a ajuns si in Japonia.
hannen
julia, marturisesc aici ca sunt invidioasa pe tine. ultimii doi ani m-am dat peste cap sa ma fac un bebe, da fiimea cica "mama nu mai face oua, de aia nu ramane insarcinata"
astazi si-a facut fiecare de cap, cu mine in frunte. dupace am targuit una alta cu toata gasca, acasa ne-am facut cate o supa chinezeasca la punga de-aia otravitoare si plina de prafuri. pacatuim o data pe an in acest fel.
acum barbatul portioneaza pestele si il pregateste ptr cina. a spalat si vasele. mai multe nu-i cer.
liste am avut mereu, mai mult in cap. apoi am inceput sa le scriu in agenda sau pe calendar. in ultimile luni incerc sa fiu realista, sa fac ceea ce trebuie, nu si ceea ce nu pot. cineva spunea de sanatate mai sus undeva. cand incepi s-o pierzi realizezi cat de vulnerabil esti. si incepi sa-ti schimbi prioritatile.
aveam haine in sifonier doar ptr ocazii, am inceput sa le imbrac in orice zi, cand am chef. mai am pahare de cristal, pe care doar o data sau de doua ori pe an le scoteam. acuma daca am chef seara de un suc sau vin, scot paharele pretioase.
gata cu marturisirile.
Selene_Bunny spune:
Eu am facut ciuperci umplute, cu "garnitura" de sos alb. Mai aveam de ieri niste mancare de cartofi cu mazare, deci am rezolvat ziua de azi.
Am de smotruit baia, e naspa.
Cre' ca anca era buna de-l des-rapanosit pe socru-mio...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Tanti Zavaidoc spune:
Deci Kari, a trebuit sa te imbolnavesti ca sa incepi sa traiesti normal! E pana la urma o experienta buna, nu? Adica are si o parte buna.
Matusa mea sufera de aceeasi afectiune ca si tine. Pe ea au diagnosticat-o tarziu, la aproape 60 de ani, dupa ce s-a chinuit ingrozitor 15 ani. Acum ia tratament si e mai bine. Imi pare rau ca nu scoate si ea paharele de cristal. Poate o conving.
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue eyes Shalom, Tanti Z! Ce sincera esti matale. Eu am facut testul Cat de sincera esti? http://www.desprecopii.com/info-id-2126.htm si mi-a iesit asa: "Hm ... Esti atat de sincera incat este greu de crezut ca spui tot adevarul. Poti sa afirmi ca nu ai furat niciodata nimic? Nici macar un creion de la colegul de banca din copilarie? Sau chiar nu ai uitat sa platesti biletul pentru tren niciodata? Intr-adevar? Daca este adevarat, atunci esti o persoana sincera si … cam rara in Romania!" M-a pufnit rasul din doua motive: 1. eu nu stau in Romania, ci de 14 ani in Elvetia, tara cu oameni corecti 2. totusi, sangele apa nu se face - romanul roman ramane - si pe ici pe colo, am zis ca as mai trisa pentru un pumn de franci in plus. |
m-ai facut curioasa si l-am facut si eu. am plecat cu banii de la bancomat, cu valiza de euroi din gara - ce-i drept, portmoneul l-am dat inapoi ca stiu ce draci isi face pagubasul cu actele, si la aia cu bunica am apasat pe raspunsul din mijloc din greseala, ca p-orma am vazut ca implica sa stau cateva zile sa ma gandesc (ceea ce n-am de gand sa fac) inainte de a da banii la DC (na, n-aveau varianta cu "nu mai cred in Mos Craciun si nu pun botu' la tepe cu testamente") si ei se mai intreba daca am luat vreun creion? nu, biletul de tren n-am uitat vreodata sa-l platesc, am facut blatul in deplina cunostinta de cauza si fara vreo legatura cu aportul de lecitina, asa cum ii statea bine unui student
alra spune:
pe asta cu sa iti faci unghiile in timp ce www.youtube.com/watch?v=LQ-jv8g1YVI" target="_blank">Robbie curata singurel podeaua o stiati?
am facut si eu testul: am inapoiat portofelul si nu am furat de la bunicutza, nici nu am incalcat legea, insa am luat cu placere dublura de la banca, am pacalit compania de asigurari si am asteptat cumintica cu banii in cont sa vad daca "statul" se prinde de greseala, uups
ah, edit: valiza am lasat-o in gara si m-am tirat repejor repejor de frica sa nu dea cineva cu pistolul dupa mine ca in filme!
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alra pe asta cu sa iti faci unghiile in timp ce www.youtube.com/watch?v=LQ-jv8g1YVI" target="_blank">Robbie curata singurel podeaua o stiati? |
na, unghiile taman ce mi le fac, iar chestii de-alea am doua. driveri, mey, nu roombe da' stau linistita si-asa