Fratia Pinguinului (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Hannen nu esti cu noi si e tare buna fratia .

Tanti Z o primim si pe hannen cu noi .

Planuri ce sunt alea ca eu nu stiu dar buna ideea lui Rall imi fac lista si trec planuri.

Azi pun masina tantiZ sa nu ma bati da omului ii lipsesc mai multe lucruri decat camasa iar la copil numai zic.Si vreau sa bag si ceva bun ca suncile mele trebuie intretinute .

Si copilul la 2 are examen la inot asa ca ganduri bune pentru mine ca eu am inima cat un purice iar domnisoara e super vesela.

Si cafea de la cine primesc azi.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Fratia pinguinilor a luat fiinta acu' vreo 5 topicuri la initiativa lui Tanti Zavaidoc - coborandu-si mopul viril asupra capetelor noastre - intr-o seara in care admira luceafarul.

Apoi mai fura o sezatoare la un pahar de ceva si retete de sushi a la madagascar.

Fratia ca si celelalte topicuri is efemere si mereu in schimbare.

Am cautat mopul viril, truisme si am impuscat gandaci. Azi avem o fratie, maine cine stie...

Hannen esti binevenita sa ne dai o mana de ajutor umoristic.
Nu-ti trebuie decat un mop cu coada sau fara si o "mare dorinta" de a face pe gospodina.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Viviana dorinta mea de a deveni gospodina este imensa uite de asta am comandat cafeaua la olandez mi-am urcat picioarele pe masa si ma uit in jur si nu imi vine sa cred ce vad.Si o aud pe domnisoara pe fundal ca azi vine mosul si trebuie casa curata.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Spune-i ca daca e dezordine se impiedica Mosul de una-alta si cade si rastoarna tot sacul la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Io am si mop,si aspirator ...de toate,is dotata bine.Azi chiar le-am folosit Pt. ca ieri a plouat si n-am spalat,azi am spalat fro 3 masini,am scos saltelele la aer,am aspirat ,spalat pe jos...bre,eu is vrednica nu gluma.
Problema e ca m-am cam ofilit si am pus dinner-ul in stand by.Vine careva si la mine cu ceva de halit?Sau rezolvam cu`n sushi?

"Asa gohan,kinkin hieta sushi da "(s-o citez pe fii-mea aia mica cit era sub influenta Madagascarurilor)

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Ioana la noi treaba e grea ca discutia cam asa se poarte:

Eu -cum mai e murdar si asa vine tarziu si nu vede
Ea pai se uita pe geam si cum deschide usa trebuie sa miroase a proaspat si a caldura si poate si a prajitura
Eu dam cu parfum
Ea vrei sa numai vina mosul deloc
Eu fara raspuns si ma gandesc cum imi fac elan de munca

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Gusta: Destept copil! Si mi-ai dat si idee de produs nou pe piata: parfumul Mosh! Care sa miroasa a casa proaspat primenita, a prajituri si cetina. Ce ziceti? Fac vanzari aici la voi?

Hannen et co: cand nu am chef sa gatesc seara cel mai simplu torn o salata - doar se recomanda sa nu mancam consistent inainte de culcare, nu? O salata, un radei gras, o ridiche sau alte legumicole sa gasesc prin frigi, branza de oaie/ capra la noi e nelipsita si inventam o reteta de salata a la grec de se crucesc grecii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Taci Ioana cu branza ta de oaie ca aia e raritate(pe sfarsite la mine in frigider).Chiar azi ma uitam cu jele cum se mantuie cele bunatati aduse de peste mari si tari de soru`mea.Acum o saptamana aveam scrumbie afumata,3 pachete de telemea (doua de vaca,una de oaie),3 cutii de icre,ciocolata care mai de care mai minunata,eugenia ...Si acum,ioc.Se duc si nu se mai intorc delicatesurile mele.Am mai ramas cu seminte de cimbru si marar

Da` am rezolvat si cina,niste spaghetti si gata pe ziua de azi.Ce-i prea mult strica(adica ingrasa).

Whatever happens don`t let go of my hand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Bine ai venit, Hannen! La noi in club intra cine vrea si iese cine se plictiseste. E atat de simplu.

Eu am avut o dimineata interesanta. M-a trezit fiu-meu la 6 jumate: mamamaaaaaaaaaaaaaa! vreau lapte!

A baut lapte si i-am zis sa ma lase sa mai motai un pic. A fost de acord, dar a venit din 5 in 5 minute sa imi comunice sonor: Mamaaaaaaa! Acum mai doooooooormi un piiiiiiic!

Apoi l-am plimbat impreuna pe Caine, fiu-meu a facut vreo 3 crize de nervi pe motive intemeiate, cum ar fi: de ce intra masina in garaj, de ce face Cainele caca in tufisul ala, de ce e ceata si nu se vede bine macaraua si de ce strangem caca lui Caine in punga mov si de ce nu avem pungi transparente.

Dupa care a adormit pe canapea satisfacut. Cainele la fel. Eu mi-am facut niste carnati picanti de pui (scrie halal pe ei, Hannen, sa stii si tu si sa nu avem discutii ulterioare) cu doua oua ochi. Daca imi si da cineva un impuls sa ma apuc de facut temele la suedeza, ofer un premiu generos: onoarea de a-mi spala aragazul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Tanti....ia fa nitica ordine in fetele astea care presteaza de mai mult de 1 data /an

deci dupa programul de ieri ma simt mult mai importanta si asa l-as repeta si aziiiiiii, darrrr, n-ai cu cineeeeeee...da nici curat nu fac, o las pe luni, iaca asa....dar am sa fac minunea cu morcov mai tarziu

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput