alaptat + fumat
Raspunsuri - Pagina 6
tanea1988 spune:
Alex andra eu am inteles foarte bine ce se discuta aicea, pur si simplu m-am dat si eu cu parerea , ca astfel de mesaje pe care le scriti voi ( despre mamele care fumeaza) incurajeaza si alte mamici care alapteaza s-au duc o sarcina, sa fumeze in continuare ca nu este nimic riscant pentru copilul lor, darrrrrrr nu se stie niciodata ce ne arata viitoru.....
ocebine mi-a placut mult mesaju tau
roxx26 spune:
Sunt abia la inceputulu topicului, deci e posibil sa scriu lucruri deja discutate (n-am terminat de citit toate cele 6 pagini)...
- daca are intoleranta la proteina din lapte (de origine animala), laptele praf fara lactoza nu o va ajuta cu nimic. Proteinele din lapte sunt una, lactoza e cu totul altceva. Ori e o neintelegere undeva, ori medicul ala e cazut in cap. Pentru ca, by the way, si laptele matern contine lactoza!!!
- alaptatul nu prea se impaca bine cu fumatul...dar nu cred sa fie cauza pt care nu ia destul in greutate. Totusi...2 kg in 3 luni la un copil alaptat e ok.
- personal, dezavuez fumatul la mamele care alapteaza. Spun asta eu care am fumat 10 ani si care m-am lasat de fumat inainte sa raman insarcinata. Dintr-o data. Si gata. Pt ca stiam ca am lucruri mult mai importante de facut, care nu merita sa sufere pentru un viciu stupid.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
alex_andra spune:
Tanea, draga, mai citeste o data, eu nu am incurajat nimic.
Blackgirl, fii draguta si nu ma trata ca pe vreun pacient de-al tau fara cultura, ca stiu si eu sa gugalesc.
Eu stiu f bine ce inseamna tigarile, dar voi, sunteti total pe langa subiect.
Nu asta a intrebat ina.
inapreda spune:
NU stiam ca un bebe doarme putin din cauza ca mamica fumeaza
Prietena mea mi-a spus ca fetita nu doarme niciodata mai mult de 20 de minute - ziua.
Noaptea, in schimb, doarme bine.
Mama lui Ian.
"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis
alex_andra spune:
Blackgirl, din pacate ti s-a mai spus si cu alte ocazii, dar iti mai spun si eu, tot fara umra de malitiozitate: din pacate, in multe din postarile tale nu dai dovada de om care a terminat facultatea de medicina.
Nu spun ca nu ai cunostiinte medicale.
Esti mult prea obtuza. (nu se doreste a fi o jignire).
Tu privesti acest aspect total subiectiv, desi in calitate de cadru medical, ar trebui privit total diferit.
Eu cunosc doctori care recomanda gravidelor sa fumeze, apropo.
In anumite circumstante.
Da, stiu aia sunt niste idioti, iar tu stii mai bine.
ocebine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra Eu cunosc doctori care recomanda gravidelor sa fumeze, apropo. In anumite circumstante. Da, stiu aia sunt niste idioti, iar tu stii mai bine. BAZAR UMANITAR |
Nu sint idioti, sint MARI idioti.
A te lasa de fumat tine doar de vointa. Nu cere de la copil ceea ce TU nu poti face.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
coracora spune:
citat din mesajul lui alex_andra Eu cunosc doctori care recomanda gravidelor sa fumeze, apropo. In anumite circumstante. BAZAR UMANITAR |
Wow, ne spui si noua, te rugam, acele "circumstante"?
alex_andra spune:
coracora, nici macar nu are sens,sa-ti raspund la intrebarea- deja malitioasa, pentru ca acei doctori au fost deja catalogati drept "mari idioti" de catre ocebine, care are senzatia ca stie mai bine. De acasa, din fotoliu.
ocebine, baniesc ca aici:
"nu cere de la copil ceea ce TU nu poti face"
vorbeai la modul general, nu te refereai la mine, in mod special, pt ca nu ma cunosti si habar nu ai ce am facut eu sau nu pentru copilul meu.
alex_andra spune:
citat din mesajul lui ocebine ...bleah! Am fost mare fumatoare (acu 1 milion de ani). Anamaria "With sufficient thrust, pigs fly." |
cei mai mari "intoleranti" sunt cei care sunt "fosti".
Bla,bla.
ocebine spune:
citat din mesajul lui alex_andra coracora, nici macar nu are sens,sa-ti raspund la intrebarea- deja malitioasa, pentru ca acei doctori au fost deja catalogati drept "mari idioti" de catre ocebine, care are senzatia ca stie mai bine. De acasa, din fotoliu. ocebine, baniesc ca aici: "nu cere de la copil ceea ce TU nu poti face" vorbeai la modul general, nu te refereai la mine, in mod special, pt ca nu ma cunosti si habar nu ai ce am facut eu sau nu pentru copilul meu. BAZAR UMANITAR |
Absolut vorbeam la modul general, pentru ca pe tine nu te cunosc personal.
Si da, un medic care RECOMANDA fumatul unei gravide imi ridica mari semne de intrebare asupra capacitatii profesionale.
Spun asta nu din fotoliu ci din scaunul de la servici (comfortabil, ce-i drept). Sint si eu mama, fosta fumatoare si pacienta si chiar as vrea sa stiu ce scuze se vehiculeaza pentru asa ceva.
Lumineaza-ne din fotoliul tau!
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."