alaptat + fumat
Raspunsuri - Pagina 7
ocebine spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alex_andra
cei mai mari "intoleranti" sunt cei care sunt "fosti". Bla,bla. BAZAR UMANITAR |
Elocvent, ce-i drept.
M-am lasat de fumat pentru copiii mei. Nu am fumat nici gravida nici cind am alaptat. M-am lasat de fumat cind cel mare m-a rugat si a venit cu argumente valide (ceva care tie iti lipseste cu desavirsire...ce sa zic, el avea 5 ani si totusi a putut mai mult decit "bla, bla").
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
alex_andra spune:
nu te luminez eu, ca nu eu am sfatuit gravida sa fumeze:)
daca era dupa mine, eu i-as fi spus sa nu fumeze, normal.
eu sunt jurist-economist, nu doctor.
din canapea, iti spun ca unii doctori sfatuiesc pacientele sa continue sa fumeze tocmai din motivul pe care tu l-ai blamat.
Ca lipsa nicotinei le poate face atat de mult rau incat poate face rau copilului.
Detalii sunt mai multe, dar nu ma pricep sa explic medical.
Dar eu nu cred ca-s balarii. Ce simte mama, suferinta ei, starile ei de rau, se transmit si copilului.
Oricum....ce importanta are asta cu cresterea in greutate a unui copil, a carui mama fumeaza????
Niciuna, dar ne aflam in treaba. Mai dam verdicte, mai dam ochii peste cap, d-astea...
alex_andra spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ocebine
Elocvent, ce-i drept. M-am lasat de fumat pentru copiii mei. Nu am fumat nici gravida nici cind am alaptat. M-am lasat de fumat cind cel mare m-a rugat si a venit cu argumente valide (ceva care tie iti lipseste cu desavirsire...ce sa zic, el avea 5 ani si totusi a putut mai mult decit "bla, bla"). Anamaria "With sufficient thrust, pigs fly." |
raspunsul tau, sau sa zic atacul tau la persoana? - e fix de 5 ani.
si eu pot mai mult decat bla-bla, pentru cine consider ca merita, nu pentru cei care nu vad mai departe de ochelarii de cal.
nu-mi plac oamenii care se vad/cred mai mult decat sunt.
Apropo, mie nu mi-au trebuit rugamintile fetei mele ca sa ma las de fumat.
Am putut mai mult decat atat si nu am asteptat sa vina ea la mine.
alex_andra spune:
Dat fiind ca ati deturnat rau de tot subiectul si ati facut exact ce v-a rugat ina sa nu faceti, in primul post, va las sa mai sariti si la gatul altor persoane-fumatoare.
Sa dati cu pietre, chestii de-asta, simpliste, e mai usor decat sa fii logic.
Nu de alta, dar eu nu mai intru in targetul vostru de mame depravate-nenorocite-fumatoare si va pierdeti furmusete de energie de pomana.
Sabina spune:
Inapreda,mamica ce vrea, sa intarce fetita sau sa se lase de fumat?
de crescut, copilul creste f bine.
De dormit, poate ziua ar dormi mai mult, dar eu nu am fumat si copiii mei nu prea au dormit nici ziua nici noaptea :D
raul pe care i-l face fumand i l-ar face IDENTIC si daca nu ar mai alapta-o. Asta trebuie ea sa priceapa....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Baby1320 spune:
Ati ajuns la concluzia ca de asta nu dorm copiii ca sunt mamele fumatoare ?! Haideti mai fetelor ca e o nebunie curata ....
Mama lui Joshua-Luca din 6.04.2010
diamat spune:
la intrebare initiala eu as raspunde NU
am fumat in timpul sarcii din ce in ce mai putin, ajunsesem la 1-2-3 tigari pe zi. m am lasat cand d avea vreo 3 luni dar m am apucat iar dupa .. nu stiu cat. tot asa, cate un pic cate un pic.
copilul a crescut la fel ca alti copii alaptati, ceva mai mult, ca seamana cu tac-su care e mare de fel :), dormit la fel.
[nu a fost deloc mai bolnavicios decat altii, din contra, in 5 ani pot sa numar pe degetele de la o mana toate bolile]
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra Dat fiind ca ati deturnat rau de tot subiectul si ati facut exact ce v-a rugat ina sa nu faceti, in primul post, va las sa mai sariti si la gatul altor persoane-fumatoare. Sa dati cu pietre, chestii de-asta, simpliste, e mai usor decat sa fii logic. Nu de alta, dar eu nu mai intru in targetul vostru de mame depravate-nenorocite-fumatoare si va pierdeti furmusete de energie de pomana. BAZAR UMANITAR |
Cred ca sunt obosita, dar zau ca nu inteleg ce vrei sa spui...
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
VICTORIA
bird70 spune:
WOOOOOOW!!!
Medici care recomanda fumatul la femei gravide , nu am mai auzit asa o nebunie de mult timp. Fumatori care 'se chinuie' ca nu fumeaza, vai de sufletelul lor ce chinuinta trebuie sa indure . Nu stiu daca in Romania au ajuns produsele cu nicotina care ajuta la oprirea fumatului dar asta ar fi o solutie pentru femeile gravide sa se lase de fumat fara sa le fie frica ca intra in sevraj .
Pe bune acum, astia care fumeaza prea se poarta ca niste printese, auzi sa intri in sevraj, sa te chinui, etc. In Australia este interzis fumatul in institutii publice si mai aproape de nu stiu cati metri de o institutie publica. Asta inseamna ca daca ajungi in spital nu ai unde sa fumezi, doar daca esti capabil sa te duci jos si sa treci strada in asa fel incat sa fi la distanta regulammentara de spital. Daca nu esti capabil sa te deplasezi sau esti conectat la aparate pe care nu ai voie sa le scoti de pe proprietatea spitalului, NU POTI sa fumezi. Ai 2 variante, te descurci asa sau ceri un patch cu nicotina. Inca nu am vazut nici un pacient suferind cumplit sau in sevraj din cauza asta. Unii sunt mai suparati dar...ghinion.
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Sabina Inapreda,mamica ce vrea, sa intarce fetita sau sa se lase de fumat? de crescut, copilul creste f bine. De dormit, poate ziua ar dormi mai mult, dar eu nu am fumat si copiii mei nu prea au dormit nici ziua nici noaptea :D raul pe care i-l face fumand i l-ar face IDENTIC si daca nu ar mai alapta-o. Asta trebuie ea sa priceapa.... Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Nu doreste sa renunte la alaptat.
La tigari, mi-a spus ca ar fi dispusa sa renunte; mi-a spus ca nu fumeaaza mult dar habar nu am ce inseamna asta.
Nu vreau sa pun paie pe foc, dat ma indoiesc, sincer, ca va reusi sa renunte la tigari. Poate, daca i-ar spune un medic sau o alta "autoritate" ca pune in pericol sanatatea bebelusului.
Mama lui Ian.
"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis