Aspirante optimiste (731) FELICITARI IRMARIA!!!
Raspunsuri - Pagina 12
YLARI spune:
Buna fetelor nu am mai scris demult, ocupata, deh, singurica, Eva bolnavioara... Greu
Eu nu am avut trimitere la dr U si am fost acum 3 sapt. Deci luni e acolo? M-as duce si eu, facem o intalnire a aspirantelor acolo, ha ha!
Histamina ma bucur pentru tine, cel mai important in viata asta e sa nu renunti niciodata sa lupti iar tu esti o invingatoare, asta se vede! Te felicit!!!
Fetelor va tin pumnii ptr liniute!
Ah si o intrebare ptr stefulici, scumpa mea tu ai greturi? La mine incepusera timid asa sapt trecuta, duminica si marti au fost mai severe dar eram si obosita din cauza Evei ca trebuie sa ma trezesc de trei ori in cursul noptii sa ii dau medicamente, ieri un pic si azi foarte foarte putin. Imi e groaznic de teama... Si stau si ma analizez permanent... La Eva nu mai tin minte, mai degraba stiu ca ma durea capul groaznic dar nu mai stiu de greturi, o sa caut ce am scris acum 4 ani la odisee. In rest sunt doar foarte obosita... Merci mult ptr rasp.
Ciao!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
bebedoiu
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MeAlex Nuuu, 300 lei costa seringile pentru o luna (sunt seringi gata umplute cu ac mic, de 1 cm, ca la insulina). Se face una pe zi. Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile pentru http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060 |
aaaa
am inteles
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
Monique77 spune:
citat din mesajul lui histamina fetelor sunt la pun pas de o mare victorie. lupt de 3 ani sa imi pot lua medicamentele pt mine cu ajutorul carora pot manca si respira aproape ca voi. dupa usi trantite in nas, dupa umilinte, dupa injuraturi, dupa jigniri,dupa, dupa, dupa 3 ani, multumita lui Raed Arafat, un MARE OM, sunt la un pas de a mi se da ordin exceptional d eimport si de a achizitiona medicamentele din tara.le platesc,dar la pretul din Germania. pana acum la fiecare cutie de 60 de euro plateam 30 de euro taxe. scap de taxe. imi vine sa rad, imi vine sa plang, parca mi-e frica sa ma bucur. azi a fost ultima zi in care m-am umilit. dl Arafat este singurul care mi-a respectat deminitatea ,care m-a ajutat. |
mi s-a facut pielea de gaina.....
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
cixinica spune:
citat din mesajul lui YLARI Buna fetelor nu am mai scris demult, ocupata, deh, singurica, Eva bolnavioara... Greu Eu nu am avut trimitere la dr U si am fost acum 3 sapt. Deci luni e acolo? M-as duce si eu, facem o intalnire a aspirantelor acolo, ha ha! Histamina ma bucur pentru tine, cel mai important in viata asta e sa nu renunti niciodata sa lupti iar tu esti o invingatoare, asta se vede! Te felicit!!! Fetelor va tin pumnii ptr liniute! Ah si o intrebare ptr stefulici, scumpa mea tu ai greturi? La mine incepusera timid asa sapt trecuta, duminica si marti au fost mai severe dar eram si obosita din cauza Evei ca trebuie sa ma trezesc de trei ori in cursul noptii sa ii dau medicamente, ieri un pic si azi foarte foarte putin. Imi e groaznic de teama... Si stau si ma analizez permanent... La Eva nu mai tin minte, mai degraba stiu ca ma durea capul groaznic dar nu mai stiu de greturi, o sa caut ce am scris acum 4 ani la odisee. In rest sunt doar foarte obosita... Merci mult ptr rasp. Ciao! YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE Mami de Eva scumpa bebedoiu Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot |
eu vreau sa merg marti le Fundeni, luni ma duc sa-mi iau trimitere de la medicul de fam, ar fi super o intalnire a aspirantelor
ylari imi pare rau ca nu se simte bine Eva, sa se faca bine
stefulici spune:
citat din mesajul lui YLARI Buna fetelor nu am mai scris demult, ocupata, deh, singurica, Eva bolnavioara... Greu Eu nu am avut trimitere la dr U si am fost acum 3 sapt. Deci luni e acolo? M-as duce si eu, facem o intalnire a aspirantelor acolo, ha ha! Histamina ma bucur pentru tine, cel mai important in viata asta e sa nu renunti niciodata sa lupti iar tu esti o invingatoare, asta se vede! Te felicit!!! Fetelor va tin pumnii ptr liniute! Ah si o intrebare ptr stefulici, scumpa mea tu ai greturi? La mine incepusera timid asa sapt trecuta, duminica si marti au fost mai severe dar eram si obosita din cauza Evei ca trebuie sa ma trezesc de trei ori in cursul noptii sa ii dau medicamente, ieri un pic si azi foarte foarte putin. Imi e groaznic de teama... Si stau si ma analizez permanent... La Eva nu mai tin minte, mai degraba stiu ca ma durea capul groaznic dar nu mai stiu de greturi, o sa caut ce am scris acum 4 ani la odisee. In rest sunt doar foarte obosita... Merci mult ptr rasp. Ciao! YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE Mami de Eva scumpa bebedoiu Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot |
Buna ylary! Imi pare rau ca-i Eva bolnava! Iti urez sa-si revina cat mai repede.
Da, am greturi aproape tot timpul, uneori si vars. Ma simt mai bine dc mananc chestii cu amidon: orez, paine, cartofi.Nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi,poate ficatul tau reactioneaza mai bine la schimbarile hormonale.Stai linistita, ca bb2 e bine.
Eu probabil o sa merg la Fundeni luni dimineata , cam pe la 7.30.
Tie cum ti-au iesit analizele?
A... mai vroiam sa te intreb ceva: tu cand ai urmatoarea programare la ginec?
http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.
MeAlex spune:
As veni si eu La Fundeni luni dimi, dar ea mi-a zis sa vin bortoasa...m-ar interesa sa vad ce mai zice de mutatiile mele, ca se pare ca a schimbat un pic abordarea...
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
gabyv spune:
Buna fetele,
Azi am stat ascunsa ca am cam fost in butoi.
Luci mersi de intrebare mi s-a oprit, dar nu cred ca a fost spoting ci ff putin cm. Dr a zis sa astept pana luni sa vad daca mai imi vine si ca vorbim luni dupa-amiaza.
Maine la noi e zi libera asa ca voi profita sa lenevesc si sa fac prajituri
draguta, bine ca mai treci pe la noi
va pup
Kimmy spune:
Salutare fetelor!
Nu am mai intrat de mult,dar nici nu am nimic nou de anuntat .Stau cuminte in banca mea si astept ovulatia
Fetele cu IA,bafta multa,abia astept sa veniti cu liniute duble
Histamina eu nu-ti cunosc povestea,dar postarea ta m-a emotionat foarte tare.Ma bucur foarte mult pentru tine.Multa sanatate!
Ylari,insanatosire grabnica fetitei tale .Maaama,deja 8+?La mine greturile nu erau constante.Uneori aveam,alteori lipseau cu zilele.Eu zic sa stai linistita ca totul e foarte bine!
Cine mai e in perioada pre-ovulatorie?Luna asta ne luam de manuta si mergem toate la odisee,daaa?
Va pup!
_
Mamica mandra de Timea
Povestea noastra
http://www.fertilityfriend.com/home/19d912
Mihaelafalt spune:
citat din mesajul lui Kimmy Salutare fetelor! Nu am mai intrat de mult,dar nici nu am nimic nou de anuntat .Stau cuminte in banca mea si astept ovulatia Fetele cu IA,bafta multa,abia astept sa veniti cu liniute duble Histamina eu nu-ti cunosc povestea,dar postarea ta m-a emotionat foarte tare.Ma bucur foarte mult pentru tine.Multa sanatate! Ylari,insanatosire grabnica fetitei tale .Maaama,deja 8+?La mine greturile nu erau constante.Uneori aveam,alteori lipseau cu zilele.Eu zic sa stai linistita ca totul e foarte bine! Cine mai e in perioada pre-ovulatorie?Luna asta ne luam de manuta si mergem toate la odisee,daaa? Va pup! _ Mamica mandra de Timea Povestea noastra http://www.fertilityfriend.com/home/19d912 |
Preovulatorie sunt si eu, in ziua 6 mai am de asteptat, eu ovulez cam in ziua 16 de obicei, mi se pare cale lunga pana acolo
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Kimmy spune:
Mihaela eu sunt z8,si luna trecuta am avut ovulatia z18,deci,suntem cam tot pe acolo.Oricum,din z10,incep cu testele de ovulatie,ca am avut ov si in z13,o singura data,ce e drept
_
Mamica mandra de Timea
Povestea noastra
http://www.fertilityfriend.com/home/19d912