Aspirante optimiste (731) FELICITARI IRMARIA!!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

O zi frumoasa fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

fetelor sunt la pun pas de o mare victorie.
lupt de 3 ani sa imi pot lua medicamentele pt mine cu ajutorul carora pot manca si respira aproape ca voi.
dupa usi trantite in nas, dupa umilinte, dupa injuraturi, dupa jigniri,dupa, dupa, dupa 3 ani, multumita lui Raed Arafat, un MARE OM, sunt la un pas de a mi se da ordin exceptional d eimport si de a achizitiona medicamentele din tara.le platesc,dar la pretul din Germania. pana acum la fiecare cutie de 60 de euro plateam 30 de euro taxe. scap de taxe.
imi vine sa rad, imi vine sa plang, parca mi-e frica sa ma bucur.
azi a fost ultima zi in care m-am umilit.
dl Arafat este singurul care mi-a respectat deminitatea ,care m-a ajutat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

fetelor sunt la pun pas de o mare victorie.
lupt de 3 ani sa imi pot lua medicamentele pt mine cu ajutorul carora pot manca si respira aproape ca voi.
dupa usi trantite in nas, dupa umilinte, dupa injuraturi, dupa jigniri,dupa, dupa, dupa 3 ani, multumita lui Raed Arafat, un MARE OM, sunt la un pas de a mi se da ordin exceptional d eimport si de a achizitiona medicamentele din tara.le platesc,dar la pretul din Germania. pana acum la fiecare cutie de 60 de euro plateam 30 de euro taxe. scap de taxe.
imi vine sa rad, imi vine sa plang, parca mi-e frica sa ma bucur.
azi a fost ultima zi in care m-am umilit.
dl Arafat este singurul care mi-a respectat deminitatea ,care m-a ajutat.

ma bucr foarte mult pentru tine, multa sanatate i-ti doresc si putere sa treci peste toate umilintele indurate din cauza unor oamnei fara suflet

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Citat:
citat din mesajul lui stefulici

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Neata fete!
Haideti la cafea
Cum sunteti astazi?
Lorena ma bcucur sa te gasesc optimista si hotarata de atac
Elena .cum mai esti?care e viata ta?

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici !

Neata! Luciana, ms de cafea!
Ieri n-am avut net aproape toata ziua, de aceea n-am mai intrat, insa am recuperat acum, dimineata tot ce ati scris, si ati fost harnicute!
Lorena, imi place atitudinea ta, asa tb sa fii!
Miky, tare rau imi pare ptr rez anticorpilor, insa priveste partea buna: acum stii ce ai si stii ce sa faci. Sigur iti iese la primul FIV! Pup!

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

Sa o savurezi cu placere
Miky sigur nu ajunge pana la FIV,tocmai ce a facut inseminare si sigur in cateva zile anunta liniutele duble.

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici !

Sunt de acord cu tine Luci.
Ma amuza ca ii tii socoteala lui Moni.
Eu am venit de la scoala si de acum intru la scris dar mai bag cate un ochi pe la voi.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:
citat din mesajul lui stefulici

Citat:

fetelor buna dimineata!

scuzati intrebarea scarboasa: fetele care si-au pus utrogestan, a doua zi, nu iese? ca pe mine m-a inebunit....am absorbante de zi puse insa tot timpujl am senzatia de ud ...
mi-am inebunit 'ciocarlia' - o sterg la nas din juma' in juma' de ora la baie

ma obsedeaza
voua vi se intampla la fel?

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Eu ce sa-ti zic?
La mine nu apuca sa iasa, ca pun altul (600 mg/zi)... Nu mai bag in seama . Tot timpul port absorbante (all days). Tot timpul curge ceva.. asta e!

http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.

ahhh
m-am linistit
credeam ca-s eu defecta si imi curge lichidul de frana

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Ce tare esti. Imi pare bine ca esti vesela ca bebel are nevoie de bucuria ta

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bob_Pixel

Buna dimineata, fetelor !
Dupa testul negativ de ieri am avut o zi nasoala, am plans de m-am umflat, pe mailul de serviciu ma agaseaza 54465 mailuri sa ne inscriem copiii pe lista mosului, sa le trimitem poze cu 'copiii nostri'... apoi a venit cu baietelul ei o colega care era gravi odata cu mine... asa daramata m-am simtit si foarte foarte trista...
Azi de dimineata m-am trezit cu niste ochi de broasca, m-am controlat putin cu betisorul de urechi (tehnica furata de la voi ) si e bej acum... deci clar vine cm azi/maine. Am plans iar, m-am necajit...dar cred ca mi-a trecut, m-am descarcat bine bine si pot sa merg mai departe cat de cat mai calma si mai linistita. In ianuarie clar facem IA !!!

Wishing for rainbow baby dust !

Bob te inteleg atat de bine, cand vezi copii dar lasa ca poate totusi nu iti vine poate mai este o speranta.
Eu azi noapte am avut un vis super urat parca nascusem 2 copii unul normal si unul mi l-a adus intr-o caserola tot bucatele si dupa ce m-a lasat cu copilul normal sa stau o perioada a venit o asistenta care mi-a zis ca o sa ia copilul sa faca sapun din el, ca nu este normal ca nu plange.Eram distrusa si nu vroiam sa imi dau copilul din brate apoi cand sa plec acasa si m-am uitat la operatie ca cica facusem cezariana am vazut ca curgea ceva si cand s-au uitat ei mai atent au zis ca am infectie ca nu stiu ce s-a intamplat.Doamne a fost groaznic, vroiam sa ma trezesc si nu puteam, a fost ingrozitor sa imi ea copilul din brate si din 2 sa raman fara niciunul.
Bine ca a fost un vis si in realitate nu.

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui miky82

Moni de aseara am inceput sa imi pun si eu utrogestanul, si intradevar nu este asa de confortabil, eu oricum sunt obisnuita cu secretiile mai abundente pentru ca la mine sunt de fel asa.
Si pe mine mai ma deranjeaza in zona buricului dar ma gandesc ca la mine este de la operatie....sti la ce mai ma gandeam eu, ca dr tau nu ti-a facut inseminare tocmai ca aveai prea multi fuliculi si risca sa se prinda toti

In curand
Dumnezeu sa ne ajute sa devenim mamici!
anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza

haha
ar fi tare sa se prinda ceva

auziti fetelor, o sa ziceti ca sunt superstitioasa:
am o colega care iti faced in palma cu verigheta si-ti zice cati copii o sa ai sau ai deja
si a zis ca are har si a zis la multa lume si asa a fost

a zis ca i-a zis unei prietene careia la eco' i-a zis ca au baiat, cu verigheta i-a iesit fata (astia i-au ras in nas) pana la urma era fata
ne-a luat pe toate la rand in birou, fetele aici au toate cate 1 cate 2 copii, fata baiat, amestecati
si a iesit corect la toate
verigheta zicea bine
la mine au iesit o fata si un baiat
i-a facut sisotului meu si la fel i-a iesit
s-ao fi prins acuma doi gemenei?
ce mi-ar mai placeaaaaaaa

Ar fi super bine sa ai pereche daca nu si unul si tot e bun pentru noi care asteptam de atata timp.Lasa ca daca vine unul dupa aia se desfunda instalatia si nu se mai opresc cum zice sotul meu, dupa o sa zici ca e prea devreme pentru altul dar nu o sa ai incotro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Buna fetele

Nico(histamina) ma bucur mult pentru tine, un si pe buculitele lui Sebi

Moni, miki82, Simona 81 va urez bafta multa!!!

Moni si la mine e prima luna camd nu ma dor sanii dupa ovulatie, de astazi parca s-au tensionat putin si sunt tot 7 zile DPO

fetele va pe toate si pe cele care doar citesc si nu posteaza , poate intr-o zi simtiti nevoia sa scrieti macar doua cuvinte chiar daca nu aveti noutati, asa cum faceati altadata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Histamina ma bucur pt ca ai gasit o rezolvare,greu tare in tara asta a noastra!
Vroiam sa-ti zic ca mi-as dori un baietel pe care sa-l cheme Sebastian,in memoria bunicului meu,cel mai bun si mai dulce om posibil! Mi-as fi dorit sa fi apucat sa imi vada copilasul...cand va fi sa fie desigur.

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Histamina, ma bucur mult pentru tine! Chiar e o victorie! In sfarsit sunteti linistiti!
Si eu il apreciez mult pe Raed Arafat, printre altele si pentru ca datorita Smurd-ului socrii prietenei mele au scapat dintr-un accident auto frontal care le dadea sanse minime de supravietuire, iar acum sunt oameni normali! Ma bucur ca de cativa ani donez 2% catre Smurd, sunt printre putinii care si anunta ce au facut cu respectivii bani.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput