Aspirante optimiste (731) FELICITARI IRMARIA!!!
Raspunsuri - Pagina 13
Mihaelafalt spune:
Eu luna asta nu cred ca fac nici teste de ovulatie nici eco nimic, o sa ma las in voia sortii si o sa prestez atunci cand o sa am chef.
Radeam aseara de sot ca el ia maca si eu iau branca ursului si pe amandoua scrie ca sunt afrodisiace, la sotul se simte ca el are o luna acum sa vedem daca isi face efectul si la mine, nu ca as avea nevoie, ca imi doresc atat de mult un copil si imi iubesc sotul ca nu am nevoie de nimic altceva.
Fetelor eu si ieri si azi m-am certat cu una la scoala ca e cu fite pe ea si nu stiu cum se face ca incepe a comenta ca ei nu ii trebuie copii si ca nu vrea si nu stiu ce, ca ce sa ii ofere la un copil iar eu azi i-am zis sa se lase de fumat si umblat prin cluburi si sa hraneasca un copil.Asa ma enerveaza divele astea care se cred nu stiu ce.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
irmaria spune:
Fetelor am un mare nod in gat
M-a mancat undeva sa imi cumpar test, Barza... faimoasa Barza cu liniile de uscare.
Sunt 12 DPO. Am pus poza cu testul pe picassa. O vedeti si aici.
Ce parere aveti? In 2 minute ajunge sotul acasa. Nu vreau sa ii spun pt ca habar nu am ce sa ii spun .
Imi cer scuze ca dau buzna peste voi asa
Fetelor sa nu ma felicitati. Am mai facut asta odata si a fost linie de uscare
www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB
lorena_86 spune:
irmaria, eu zic clar ca asta nu e linie de uscare
eu prea intensa
alea de uscare abia se vad
clar te poti declara gravidutza
FELICITARIIII!!!!!!!
irmaria spune:
Eu cred ca nu dorm la noapte pana maine cand voi repeta testul. Asta e facut in seara asta la 8.
Lore imi e frica sa ma bucur
draguta spune:
Gaby chiar daca nu am noutati tot mai intru si ma gandesc la orice fata si le doresc ce-mi doresc si mie
irmaria si eu zic ca esti graviduta, astept sa ne dai maine confirmarea
stefulici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irmaria Fetelor am un mare nod in gat M-a mancat undeva sa imi cumpar test, Barza... faimoasa Barza cu liniile de uscare. Sunt 12 DPO. Am pus poza cu testul pe picassa. O vedeti si aici. Ce parere aveti? In 2 minute ajunge sotul acasa. Nu vreau sa ii spun pt ca habar nu am ce sa ii spun . Imi cer scuze ca dau buzna peste voi asa Fetelor sa nu ma felicitati. Am mai facut asta odata si a fost linie de uscare www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB |
Irimaria,nici eu nu cred ca e linie de uscare... Ma abtin de la alte comentarii, insa o sa citesc cu sufletul la gura postarea ta de maine dimineata.
http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.
stefulici spune:
Sper ca ai sure chek sau f.response ptr maine dimineata!
http://lmtm.lilypie.com/p1DRp3.png?Nr8NoC0w
2 sarcini pierdute la 5 s si 7 s, mutatie MTHFR ( A1298C) genotip heterozigot.
MeAlex spune:
Maria, repeta musai maine testul! Sunt sanse maaaaari sa fie pozitiv!
Linia era colorata in intervalul de citire? Cand ai facut testul: dimineata sau acum?
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
irmaria spune:
MeAlex l-am facut seara si arata asa dupa fix 10 minute.
stefulici am surechek dar pe el zice sa il faci in prima zi de intarziere. Asta inseamna la mine peste 2 zile.
Voi face tot o barza sau daca credeti ca ar fi relevant surechekul maine il fac pe ala
Mihaelafalt spune:
Maria si eu zic ca e pozitiv dar totusi mai repeta dimineata si nu barza fa un alt test sa vezi ce iti iese.
Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.