Si gandacii se impusca, nu-i asa? (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Ladies, propun o revitalizare... sa va zic ce am patit azi la service. M-am dus cu masina ca aveam un far ars si ma pastea o amenda. Absolut, dar absolut de fiecare data cand merg la service, ma fac aia de acolo sa ma simt ca ultima imbecila si azi nu a fost o exceptie - Fuck off, daca ii pun sa bage rufe la spalat o sa se uite ca boii desi pe masina sunt desenate toate indicatiile! Buuun, merg sa vb la receptie cu un nene sa ii zic care e problema si cand discutam cu el suna si telefonul. Omul raspunde si incepe sa vorbeasca bi - si cu mine si cu cine o mai fi fost. La un moment dat zice: aduceti masina in fata si va deschid eu. Zic: eu? Zice: da, da, da. Ok, plec, aduc masina in fata usilor de la grajul unde se facea reparatia. iese nenea, mai avea un pic si ma trimitea la mama. zice: ce faceti? Zic: pai ati zis sa trag in fata. Nu, nu, nu, nu, nu (ca sa combata aia 3 de da dinauntru ), trageti masina la loc, ca o luam noi. Imi venea sa ii zic: pai nene, daca mata vorbesti bi, ce vina am eu? Sa va zic ca dupa aia se uita la mine ca la un copil tampit??? ma compatimiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Ioana...ooooo, daaaa, ti-e mai bine acu ca te compatimesc???

eu fusei la sala, clatit ochi, muncit, am si febra musculara ca ne-a pus gand rau instructorul ....si in drum spre casaaaaaaa mi-am luat eclere, nu-s normala, stiu. nici nu va zic cate ca mi-e jena

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui emanouela

eu fusei la sala, clatit ochi, muncit, am si febra musculara ca ne-a pus gand rau instructorul ....si in drum spre casaaaaaaa mi-am luat eclere, nu-s normala, stiu. nici nu va zic cate ca mi-e jena

6?

Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim

27+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Citat:

6?

Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim

27+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

doar 4....le-am si mancat , da??? imi creste inima sa vad ca esti mai ceva decat mine....auzi la ea, 6. 6 mancam cand aveam 47 kg, fuse si se duseeee

Mergi la inceput

mie imi plac emilianele de pe Copou...dar pot doar 3

27+
Citat:

Mergi la inceput

Citat:

27+
Citat:

stiuuuuu, am retinutttt, ultima achizite a fost de 25 bucati, nu???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Nu am net. Sper sa va citesc maine

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

27+
Citat:

stiuuuuu, am retinutttt, ultima achizite a fost de 25 bucati, nu???

am dat si la neamuri

siiiiii...nu vin in fiecare zi in Iasi

27+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Pos

Nu am net. Sper sa va citesc maine

Ioana, mami de zambarici

Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi!

Pai si cum scriseshi daca nu ai net?

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

Pai si cum scriseshi daca nu ai net?

A scris de pe telefon.

Am apucat sa va zic ce indecente sunteti? Ieri ati vorbit despre bericioaice si alcohoale (desi eu va spusesem cat de scumpa e beutura in Suedia, plus ca rar gasesti o bere cu gust decent-indigena, ma refer). Azi incepeti cu eclere si alte dulcegarii!

Mai, astia au numai prajituri gretos de dulci, de obicei cu martipan pe deasupra (asta e culmea rafinamentului) dar fara niciun gust. Doar foarte dulci. Mi-e dor de un ecler ca de mama!

Mergi la inceput