Si gandacii se impusca, nu-i asa? (4)
Raspunsuri - Pagina 6
Ioana_Pos spune:
Ladies, propun o revitalizare... sa va zic ce am patit azi la service. M-am dus cu masina ca aveam un far ars si ma pastea o amenda. Absolut, dar absolut de fiecare data cand merg la service, ma fac aia de acolo sa ma simt ca ultima imbecila si azi nu a fost o exceptie - Fuck off, daca ii pun sa bage rufe la spalat o sa se uite ca boii desi pe masina sunt desenate toate indicatiile! Buuun, merg sa vb la receptie cu un nene sa ii zic care e problema si cand discutam cu el suna si telefonul. Omul raspunde si incepe sa vorbeasca bi - si cu mine si cu cine o mai fi fost. La un moment dat zice: aduceti masina in fata si va deschid eu. Zic: eu? Zice: da, da, da. Ok, plec, aduc masina in fata usilor de la grajul unde se facea reparatia. iese nenea, mai avea un pic si ma trimitea la mama. zice: ce faceti? Zic: pai ati zis sa trag in fata. Nu, nu, nu, nu, nu (ca sa combata aia 3 de da dinauntru ), trageti masina la loc, ca o luam noi. Imi venea sa ii zic: pai nene, daca mata vorbesti bi, ce vina am eu? Sa va zic ca dupa aia se uita la mine ca la un copil tampit??? ma compatimiti?
emanouela spune:
Ioana...ooooo, daaaa, ti-e mai bine acu ca te compatimesc???
eu fusei la sala, clatit ochi, muncit, am si febra musculara ca ne-a pus gand rau instructorul ....si in drum spre casaaaaaaa mi-am luat eclere, nu-s normala, stiu. nici nu va zic cate ca mi-e jena
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emanouela Ioana...ooooo, daaaa, ti-e mai bine acu ca te compatimesc??? eu fusei la sala, clatit ochi, muncit, am si febra musculara ca ne-a pus gand rau instructorul ....si in drum spre casaaaaaaa mi-am luat eclere, nu-s normala, stiu. nici nu va zic cate ca mi-e jena mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail |
6?
Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim
27+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
emanouela spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui My_Lady0091
6? Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim 27+
|
doar 4....le-am si mancat , da??? imi creste inima sa vad ca esti mai ceva decat mine....auzi la ea, 6. 6 mancam cand aveam 47 kg, fuse si se duseeee
My_Lady0091 spune:
mie imi plac emilianele de pe Copou...dar pot doar 3
Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim
27+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
emanouela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui My_Lady0091 mie imi plac emilianele de pe Copou...dar pot doar 3 Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim 27+
|
stiuuuuu, am retinutttt, ultima achizite a fost de 25 bucati, nu???
My_Lady0091 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui emanouela
stiuuuuu, am retinutttt, ultima achizite a fost de 25 bucati, nu??? mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail |
am dat si la neamuri
siiiiii...nu vin in fiecare zi in Iasi
27+
dicirstea spune:
citat din mesajul lui Ioana_Pos Nu am net. Sper sa va citesc maine Ioana, mami de zambarici Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi! |
Pai si cum scriseshi daca nu ai net?
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
Tanti Zavaidoc spune:
citat din mesajul lui dicirstea Pai si cum scriseshi daca nu ai net? |
A scris de pe telefon.
Am apucat sa va zic ce indecente sunteti? Ieri ati vorbit despre bericioaice si alcohoale (desi eu va spusesem cat de scumpa e beutura in Suedia, plus ca rar gasesti o bere cu gust decent-indigena, ma refer). Azi incepeti cu eclere si alte dulcegarii!
Mai, astia au numai prajituri gretos de dulci, de obicei cu martipan pe deasupra (asta e culmea rafinamentului) dar fara niciun gust. Doar foarte dulci. Mi-e dor de un ecler ca de mama!