Si gandacii se impusca, nu-i asa? (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

in asteptarea invaziei gandacesti am dat gata mancarea chinezeasca alaturi de un pahar cu vin rosu. asta in timp ce vizionam Scent of a Woman.
copii au poftit la vinul meu, asa ca le-am fiert niste Glükwein -un vin care se comercializeaza numai in perioada Craciunului- sticla e de anul trecut.

indata ma pregatesc sa urmaresc alt film : Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring. mai devreme a sunat barbatul sa merg sa cumpar hartie umeda ptr poponet. kuruletul lui fin nu suporta decat hartia umeda. drumul pana la usa e barat cu diverse, apoi se si intuneca indata....iar drumul lui spre casa trece pe langa Müller, deci sa aplice regula de trei simple.

cum vine asta cu hartia umeda ? nu se rupe in timpul folosirii ? e la rola sau in pachet, ca servetelele umede pentru bb-i?
stiam ca exista, insa la noi nu cred ca se gaseste in rafturile supermarketurilor.
scuzati de off-topic, aveam si eu o curiozitate.

Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

e naspha filmul.

Corina, e la pachet hartia umeda. si in Ro nu se gaseste deloc. am cautat eu anul trecut si n-am gasit. noi o folosim de ani de zile, e foarte buna si practica. si nu, nu se rupe. costa 75 de centi un pachet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Eu nu stiu despre ce hartie tot vorbiti.
Noi folosim servetele umede Dalin.

Asa e Tanti Z.
Nici eu nu-mi las viata guvernata de picaturi de grasime, ordine extrema si pufi de praf.
Am o casa vie si calda.

Am scris despre toate animalele alea care se miscau prin casa copilariei cu gandul la mama. Femeie desteapta. Pai daca statea ea sa faca armata cu noi si smotru exrem ar fi trecut viata pe langa noi, pe langa ea si ar fi ajuns la balamuc.

Casa lu' soru-mea ordonata este superba. Luceste de-ti ia ochii, e visul oricarei gospodine, insa e rece. Nu te simti in largul tau acolo.
Casa aleilalte cu caini, pesti, si alte alea, cu hartii aruncate peste tot, cu toalele uitate pe pian este minunata, tihnita, nu-ti mai vine sa pleci si te-ai intoarce oricand.

Si io sunt genu' ala care vede frumusetea chiar si intr-o vaza ciobita, intr-un pahar patat sau intr-un puf de praf.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Si noi la fel folosim servetele umede dar copilul mai ales.

Tanti Z si eu cred ca fiecare facem curat si sincer nu am sa vin sa va zic aici cum frec eu aragazul si in ce directie ca fiecare stie singur.

Kariguld de ce imi faci tu pofte ca nici sa zic ca ma duc sa cumpar nu se poate.

Mihaela vreau eu cu baieti tai.

In seara asta trebuie sa fiu o doamna aranjata bine si sa merg la intalnirea de mamici din clasa copilului ca sa discute de mos si ce surpriza vor sa faca.Deci am sa aud la olandeza de ma satur si am sa vad doamne .Oare sa imi calc hainele sa nu arat ?

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

gusta hai! Si io plec acasa .

Ca povestiti de tanti aici, tanti din aia care face curat in casa . Cat eram in Ro aveam si eu una...venea o zi pe saptamana. Motivul era ca sambata si duminica voiam sa ne traim viata si cum stateam la o aruncatura de bat de Ungaria, era lumea noastra. Au aia niste piscine si aqua parcuri acoperite cu jakuzzi si ape termale de mori! Tanti venea luni cand noi eram la munca si facea tot, ordine luna, aspira, stergea, spala vase, calca haine...ce mai...cand ajungeam acasa luni dupamasa era ca la muzeu. exact ce zice viviana. La sfarsit de saptamana ne simteam iar confortabil in casutza noastra .

Kari, cu ce e umezita hartia aceea? ceva lotiune? Sau doar apa? Si daca nu se rupe, o duce apa la vale? adica de dus o duce, dar nu se opreste pe traseu daca nu se dezintegreaza?

Nu vb de mancare asiatica, io-s moarta dupa ea, gatesc acasa si chinezeasca si japoneza si thai. Apropo, sa stiti ca se gateste pui, peste si vita dementiale in stil asiatic. Cine v-a pacalit ca aia mananca numai scoici, shrimps si rame? sa iau mopu' la el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

hahaha, nu acoperite cu jakuzzi ci acoperite, cu jacuzzi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui CorinaDani

stiam ca exista, insa la noi nu cred ca se gaseste in rafturile supermarketurilor.

Se gaseste la DM.
La pachet, ca servetelele umede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:

astazi am in program filmul lui Tanti, ala cu baiatul si doi tati, sau doua mame si un tata, sau era doar singur....vad eu pana la urma ce si cum era. [size=1]sun la chinezi sa-mi aduca mancarea acasa.

Si io
Ma mai fac ca muncesc un pic si apoi ma bag in pat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

mancare chinezeasca nu mai este. doar cutiile goale zac in cosul de gunoi. da promit solemn ca va dau si voua data viitoare. fara sushi, desigur.

mihaela, hartia aia umeda, are aloe sau kamille (cred ca musetel) sau alte "arome" . si se arunca la cosul de gunoi, ala mic si rosu din baie, cu clapeta.

ma intrebat barbatul cand a ajuns acasa, ce-am facut azi. pai ....si am inceput sa-i insir o lista lunga de nimikuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Se poate arunca si la wc, a inceput sa se gaseasca si pe la hypermarketuri, dar la DM e mai ieftina.

Am editat sa sterg emoticonul somnoros....nu stiu cum a aparut

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:

si se arunca la cosul de gunoi, ala mic si rosu din baie, cu clapeta.

Al meu e alb si fara clapeta. Deci nu pot sa arunc in el

Mergi la inceput