Si gandacii se impusca, nu-i asa? (4)
Raspunsuri - Pagina 4
corap spune:
ma mai apuca uneori... da' ideea e ca in teorie sunt super-tare la gatit. doar ca daca nu sunt in "marele chef de facut mancare" nu-mi iese nimic. cand sunt, si dintr-o ceapa si-o mana de orez imi iese o minunatie.
asa ca ma pastrez - si gatesc numa cand am chef.
vorba lu fi-mio "azi ai pus ingredientul "dragoste"
gusta spune:
AM intrebat de mop muncitori si ei cica ca nu stiu dar unul cred ca a vazut ca eram cam obosita mi-a zis ca ar fi avut nevoie de bat sa faca ceva si s-a rupt.Bine bine omule s-a rup si eu acuma ce fac ca cauta ei solutie deci clar ca numai fac curat, de mancare nu vreau sa aud deci raman cu voi aici.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1
Marilena si Mara Augusta
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dicirstea Laura si eu pregateam pachetul acum, unul pentru bazar, unul pentru nepoti si prieteni si unul de dat la cazuri sociale. Primesc la schimb hainute pentru 10-11 ani - caut incaltari, ca fetita, cat e ea de mica, poarta 37, mai mult ca si mine. La fel, mai am un baiat de 10 ani de prin Arges, face lectiile la lumanare, a luat premiul 2, dar traiesc numai din alocatie, ca tatal s-a imbolnavit si nu mai poate lucra CAPRA CU 2 IEZI mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009) MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010 CE AM EU DE OFERIT www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!! www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA! www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare |
Te rog mult, pune cate o hartie cu destinatia in fiecare punga, sa stiu care si cum. Am inteles ce cauti, dar cam greu capat eu asa ceva. Nu prea are lumea copii peste 6-7 ani . Oricum, te am in vedere.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Tanti Zavaidoc spune:
Ah, vad ca s-a discutat cosmogonia subiectului de fata
Mie, una, mi se pare complet neinteresant cum face altcineva curatenie. Ca si sexul, e clar ca toata lumea o face, dar nu mi se pare interesant sa aud cum, in ce ordine si de cate ori o face fiecare.
Am toata compasiunea pentru cei care au un comportament obsesiv-compulsiv, indiferent de tipul obsesiei dezvoltate. Imi amintesc de o vecina din Romania care imi povestea ca ea daca nu lasa totul in ordine cand pleaca dimineata de acasa, nu se poate concentra tot restul zilei. Tot ea povestea ca a plecat in graba intr-o vizita si s-a simtit mizerabil in cele 4 ore cat a stat la gazde (oameni simpatici, de felul lor). Nu se putea gandi decat ca a lasat telecomenzile nealiniate pe masura de cafea.
Deci da, pentru astfel de persoane simt compasiune. Scamele, praful si orice strop de aragaz le controleaza viata. Si nu e bine.
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui Ioana_Pos cat de des va ajuta cineva la curatenie? pana acum eu eram viteaza si tineam casa pe linia de plutire dar acu si-au deschis paianjenii sucursale prin colturi. eventual puteti face o recomandare? - stau in fundeni astept rosiile storcite, ouale stricate si mopurile Ioana, mami de zambarici Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi! |
Pai numai dansul... cand il rog eu.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
kariguld spune:
in asteptarea invaziei gandacesti am dat gata mancarea chinezeasca alaturi de un pahar cu vin rosu. asta in timp ce vizionam Scent of a Woman.
copii au poftit la vinul meu, asa ca le-am fiert niste Glükwein -un vin care se comercializeaza numai in perioada Craciunului- sticla e de anul trecut.
indata ma pregatesc sa urmaresc alt film : Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring. mai devreme a sunat barbatul sa merg sa cumpar hartie umeda ptr poponet. kuruletul lui fin nu suporta decat hartia umeda. drumul pana la usa e barat cu diverse, apoi se si intuneca indata....iar drumul lui spre casa trece pe langa Müller, deci sa aplice regula de trei simple.
CorinaDani spune:
citat din mesajul lui kariguld in asteptarea invaziei gandacesti am dat gata mancarea chinezeasca alaturi de un pahar cu vin rosu. asta in timp ce vizionam Scent of a Woman. copii au poftit la vinul meu, asa ca le-am fiert niste Glükwein -un vin care se comercializeaza numai in perioada Craciunului- sticla e de anul trecut. indata ma pregatesc sa urmaresc alt film : Spring, Summer, Fall, Winter... and Spring. mai devreme a sunat barbatul sa merg sa cumpar hartie umeda ptr poponet. kuruletul lui fin nu suporta decat hartia umeda. drumul pana la usa e barat cu diverse, apoi se si intuneca indata....iar drumul lui spre casa trece pe langa Müller, deci sa aplice regula de trei simple. Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au! |
cum vine asta cu hartia umeda ? nu se rupe in timpul folosirii ? e la rola sau in pachet, ca servetelele umede pentru bb-i?
stiam ca exista, insa la noi nu cred ca se gaseste in rafturile supermarketurilor.
scuzati de off-topic, aveam si eu o curiozitate.
mihaela_s spune:
Io va salut din mersul unui raport de laborator. Azi nu am nimic de zis la subiect(nici pe langa)...nu am nici gandaci si nici pusca . Mopul e in coltul lui cuminte, eu la fel. Baietii misuna care incotro, nu-i mai invat nimic! Azi sunt egoista, nah!
Ascult muzica(suedeza ca ma inspira), scriu raport, mananc wrap de pui si astept sa vina acasa ai mei cei de pe insula(atentie, a se citi cu accent pe prima silaba! ) ca sa vorbesc cu ei.
Mi-i un dor nebun de casa si ma retrag in cochilia mea.
À bientôt!