Si gandacii se impusca, nu-i asa? (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

vreauuuu si eu eclereeee!

ma duc sa ma culc, poate visez ceva dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

vreauuuu si eu eclereeee!

ma duc sa ma culc, poate visez ceva dulce.

Noapte buna si muta-te la perete, ca vin si eu imediat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

Pai si cum scriseshi daca nu ai net?

A scris de pe telefon.

Am apucat sa va zic ce indecente sunteti? Ieri ati vorbit despre bericioaice si alcohoale (desi eu va spusesem cat de scumpa e beutura in Suedia, plus ca rar gasesti o bere cu gust decent-indigena, ma refer). Azi incepeti cu eclere si alte dulcegarii!

Mai, astia au numai prajituri gretos de dulci, de obicei cu martipan pe deasupra (asta e culmea rafinamentului) dar fara niciun gust. Doar foarte dulci. Mi-e dor de un ecler ca de mama!

Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar)

tanti...aia au de la Almondy, congelate, niste tortulete cu cioco si blat crocant cu nuci de lesinammmm, mancam aproape 1 o data.

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Citat:
citat din mesajul lui emanouela

Citat:

mie imi plac emilianele de pe Copou...dar pot doar 3

Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim

27+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

stiuuuuu, am retinutttt, ultima achizite a fost de 25 bucati, nu???

am dat si la neamuri

siiiiii...nu vin in fiecare zi in Iasi

Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim

27+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

poi cine te-a pus sa dai??? vrei sa-ti trimit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

nu...ca mi-am facut singura acasa...nu au aceeasi savoare, da' merg!

27+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
tanti...aia au de la Almondy, congelate, niste tortulete cu cioco si blat crocant cu nuci de lesinammmm, mancam aproape 1 o data.

Da, dar cand NUMAI alea sunt comestibile, ti se iaaaaaaaaaaaaaa...

Si mai stau, nu ma duc la culcare. Kari are picioarele reci. Si se si gadila. Dorm la mine in pat... Ziceam ca am si eu cu cine schimba o vorba, o pyjama party, ceva, dar nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

Pai si cum scriseshi daca nu ai net?

A scris de pe telefon.

Am apucat sa va zic ce indecente sunteti? Ieri ati vorbit despre bericioaice si alcohoale (desi eu va spusesem cat de scumpa e beutura in Suedia, plus ca rar gasesti o bere cu gust decent-indigena, ma refer). Azi incepeti cu eclere si alte dulcegarii!

Mai, astia au numai prajituri gretos de dulci, de obicei cu martipan pe deasupra (asta e culmea rafinamentului) dar fara niciun gust. Doar foarte dulci. Mi-e dor de un ecler ca de mama!

Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar)

Ihmmmmm! Eu cand sunt pe continent am un chef de dulceeeee. Asa ca marturisesc, pacatuiesc. Au astia niste patiserii cu bunataciuni...eu mor dupa wiener bröd si budapest rulle(rulada budapesta). le pap la cina .

Acasa ma rasfata a mare a mea cu kladdkaka(o prajitura pe care o face in 30 min, are 15 ani. fata, nu prajitura ). Si mai face kanelbullar(melci cu scortisoara ). Eu fac clatite in unt. Si strudel cu mere. Rar cumpar prajituri, imi place sa le fac cum imi plac mie.

Hahaha, daca nu stiati, prajitura in suedeza e kaka. a se citi primul a luuuuuuung si cu accent ca o combinatie intre o si a. Kaaaaaaaaaka.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

cum va iese?

27+
Citat:

Mergi la inceput

Tanti, pune manutzele alea doua la treaba, invarte sucitoru' daca mopu' te-ai saturat de el. Si lasa-i pe suedezi cu dulcegariile lor cu tot.

Mergi la inceput

Citat:

cum va iese?

27+
Citat:

Io nici in cosmarurile mele nu as vrea sa fac asa ceva!

Mergi la inceput