Si gandacii se impusca, nu-i asa? (4)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Pai Androix...cred ca asa facem toate numai ca nu suntem extremiste si ne mai si hahaim intre timp.

Si tanti asta de acum e la fel (eu nu pot sa-i spun ca a chiorat ca are cataracta si diabet)...de fapt, situatia e cam asa: e o bunica de o seama cu mama, 72 ani, care isi creste nepotica de 10 ani, abandonata de mama (fata batranei) de pe la 2 ani. A plecat in Spania si nu a mai venit, ba si-a mai facut si familie pe acolo si nu abia mai da cate un telefon in sila, sa nu o auda ca ii mai cere bani. parintii sunt divortati, iar tatal plateste o pensie alimentara de 160 lei

Asa ca venea la mine la curatenie dupa ora 12, cand iesea fata de la scoala. Fata trebuia sa stea la masa sa manance (veneau cu pachetel) si sa-si faca lectiile, iar batrana facea treaba.

Am venit intr-o zi mai devreme si am gasit fata cocotata pe un scaun si stergandu-mi usile de praf, iar batrana in 4 labe pe jos dadea cu aspiratorul cu peria bagata direct in furtun, fara teava, ca nu vede bine.
Va dati seama ca din momentul ala m-am simtit ultimul om de pe pamant, ca exploatez copiii si batranii si nu am mai comentat nimik si am pus manuta si am periat covorul si prefer sa fac in fiecare seara cate putin (eu avand bucataria deschisa trebuie sa dau cu aspiratorul in fiecare zi si sa matur dupa fiecare masa, daca nu vreau sa dorm cu frimituri in pat).
Deci pentru treaba pe care o face e prea mult platita dar acum e deja o chestie umanitara, ca mama face lectiile cu fetita si mai contribuim la rechizite si haine , numai ca acum batrana e in tratament ceva si se mai odihneste.

Laura si eu pregateam pachetul acum, unul pentru bazar, unul pentru nepoti si prieteni si unul de dat la cazuri sociale.
Primesc la schimb hainute pentru 10-11 ani - caut incaltari, ca fetita, cat e ea de mica, poarta 37, mai mult ca si mine.
La fel, mai am un baiat de 10 ani de prin Arges, face lectiile la lumanare, a luat premiul 2, dar traiesc numai din alocatie, ca tatal s-a imbolnavit si nu mai poate lucra

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Androix

Laura

ati punctat bine...oda curateniei!

Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim

27+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

ca tot ati adus-o pe anca in discutie...
mi-am amintit ca, acum cativa ani, cand eram acasa in CIC si vizionam diverse posturi TV (bb mic dormea, deci curatenie si alte alea nu puteam face), la un moment dat vad un reportaj pe acasatv, unde minodora la maxim (nu radeti, e numele ei de scena), dupa ce a nascut un baietel, s-a transformat intr-o apriga combatanta a microbilor si mizeriei, punandu-si ocazionalii musafiri sa incalte cipici d-aia sterili de spital si sa-si puna masti de protectie (nu d-alea de gaze, ci din acelea cum au stomatologii sau cum s-au purtat anul trecut cand cu gripa porcina), daca voiau sa vada bb mic.
si tot ea se lauda ca porecla ei este "madam scama", ca e obsedata de curatenie...
asa ca, se poate si mai rau, doamne-feri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

cine e anca? macar sa stiu cu cine sa am cosmaruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

anca74, cauza acestor subiecte deviante, careia ii multumim si pe aceasta cale

edit:
corap la minimum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Dupa ce am baut cafeaua in mormaituri si am lucrat am venit acasa si ma uit in jur si nu imi vine sa cred ca e la mine .Cica nu ar strica azi sa fac de mancare si sa mai strang cate ceva ,poate olandezu de gat ca eu chef nu.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Calm down fetelor.

Toleranta ii cuvantul cheie. E is toleranta cu dezordinea.
Mi se trage din copilarie. Eu am cazut intr-o parte si soru-mea in cealalta.

Sa va zic cu patrupedele.

De cand ma stiu “aia mica” (sora) a avut animale-n casa (casa noastra). Si era par si erau si rahatei si ziare ude…

O fost pisica Winston Churchill. Cand iesea mama la geam si striga: “Churchil, masa” ma ascundeam dupa masini sa nu ma vada copiii. Pana m-am obisnuit si nu mi-a mai pasat.

A fost pisica “Proasta Familiei” – asta se aruncase de la 1 dupa gugustiuci si-si fracturase niste oase. Si se tara prin casa cu un scaunel.

Fuse si DJupi - o piscuta care ne-a adus o vrabie in casa.

Cainele setter irlandez, Puck. Asta era bine educat si dresat. Capatase o boala de piele si se scarpina tot timpul scotand un zgomot de carpa uda flescaita.

A mai fost cateaua collie
, (nu mai stiu cum o chema) care n-a facut multi purici la noi. Nu a reusit sa faca pipi decat in casa pe langa ziare. A donat-o sectiei de politie.

A fost Bubitza, un caine galben, cu urechi de liliac. L-a gasit in Militari si avea piciorul mancat, pana la os, de sobolani. L-a inchis in baie si l-a tratat. Chiar incepuse sa-i creasca blana la loc. Asta a fugit.

Fiona – doberman, umbla prin casa cu urechile taiate si prinse intre scandurele sa-i stea drepte. Asta ma latra si nu eram prietene.

Ocazional au mai fost niste melci prin balcon pe care i-a mancat Churchill.

Churchill a convietuit cu Setterul si cu Djupi.

Proasta familiei cu Collie.

Fiona a convietuit cu Gertrude – o pisica neagra, batrana, pe care o luase soru-mea de la stapan ca tragea sa moara. Si ala nu putea sa o vada murind. A tot tras sa moara vreun an. Pe asta a ingropat-o Celcesforaie. Acuma nu l-am intrebat niciodata daca chiar a ingropat-o. Era inghetat afara. Nu am vrut sa transform anotimpul ala frumos in iarna vrajbei noastre. (l-am banuit ca a aruncat-o cine stie pe unde)

Soru-mea asta cu animalele, cum s-a casatorit si-a luat caine, pesti (Betta pe care ii tine separat in 4 acvarii), Geko, si a ingrijit o data un pui de iepure cu lapte de pisica. Are si 2 copii.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Calm down fetelor.

Toleranta ii cuvantul cheie. E is toleranta cu dezordinea.
Mi se trage din copilarie. Eu am cazut intr-o parte si soru-mea in cealalta.

Sa va zic cu patrupedele.

De cand ma stiu “aia mica” (sora) a avut animale-n casa (casa noastra). Si era par si erau si rahatei si ziare ude…

O fost pisica Winston Churchill. Cand iesea mama la geam si striga: “Churchil, masa” ma ascundeam dupa masini sa nu ma vada copiii. Pana m-am obisnuit si nu mi-a mai pasat.

A fost pisica “Proasta Familiei” – asta se aruncase de la 1 dupa gugustiuci si-si fracturase niste oase. Si se tara prin casa cu un scaunel.

Fuse si DJupi - o piscuta care ne-a adus o vrabie in casa.

Cainele setter irlandez, Puck. Asta era bine educat si dresat. Capatase o boala de piele si se scarpina tot timpul scotand un zgomot de carpa uda flescaita.

A mai fost cateaua collie
, (nu mai stiu cum o chema) care n-a facut multi purici la noi. Nu a reusit sa faca pipi decat in casa pe langa ziare. A donat-o sectiei de politie.

A fost Bubitza, un caine galben, cu urechi de liliac. L-a gasit in Militari si avea piciorul mancat, pana la os, de sobolani. L-a inchis in baie si l-a tratat. Chiar incepuse sa-i creasca blana la loc. Asta a fugit.

Fiona – doberman, umbla prin casa cu urechile taiate si prinse intre scandurele sa-i stea drepte. Asta ma latra si nu eram prietene.

Ocazional au mai fost niste melci prin balcon pe care i-a mancat Churchill.

Churchill a convietuit cu Setterul si cu Djupi.

Proasta familiei cu Collie.

Fiona a convietuit cu Gertrude – o pisica neagra, batrana, pe care o luase soru-mea de la stapan ca tragea sa moara. Si ala nu putea sa o vada murind. A tot tras sa moara vreun an. Pe asta a ingropat-o Celcesforaie. Acuma nu l-am intrebat niciodata daca chiar a ingropat-o. Era inghetat afara. Nu am vrut sa transform anotimpul ala frumos in iarna vrajbei noastre. (l-am banuit ca a aruncat-o cine stie pe unde)

Soru-mea asta cu animalele, cum s-a casatorit si-a luat caine, pesti (Betta pe care ii tine separat in 4 acvarii), Geko, si a ingrijit o data un pui de iepure cu lapte de pisica. Are si 2 copii.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

io-te, viv, ai si redundanta.

(eream plecata oleaca sa scriu la topicele cu mancaruri)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

v-ati mutat la confesiuni si pacate marturisite?

in vremuri demult apuse, eram si io cam ca sora Vivianei. soramea aia mare ma suporta greu in vizita la ea, ca-i aliniam toate si nici un colt nu era indoit. cazarma, ce sa mai! dupa cateva zile se satura de mine si-i spune la barbas'o sa faca dezordine ca vede numai linii si soldati drepti in fata ei. apoi imi lua bilet la rapid si ma trimitea acasa. cateodata la avion, sa stie ca a scapat repede de mine.

pe-orma, m-am casatorit. cu ordinea si curatenia eram dcotoranda, in schimb la bucatareala eram in mari lipsuri.

cu anii mi-au trecut bazdacii, nu mai ordonez nimik la nimeni, nici macar la mine in casa. doar cand si cand ma apuca. mai nou, am descoperit un joc "asuprirea familiei". fiicamea mi-a spus de curand "mama, cu siguranta celulele alea ciliate din ureche ti-au invadat creierul, tu nu erai asa....tu erai mama perfecta care le facea pe toate...." si storcea lacrimi din ochi intru-impresionare.

nu stiu cine ma pus sa ma imbolnavesc?

Mergi la inceput