Si gandacii se impusca, nu-i asa? (4)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Pos

Androix mi se pare ca a zis pe undeva ca e vb de 75 lei. Asta daca imi amintesc corect, ca aseara citeam cu ochii pe jumatate inchisi

Deci am spus sau n-am spus? Aceasta-i intrebarea!
Ca neuronul meu liber a fost murat un pic aseara.

Ideea e ca eu nu eram multumita, o singura data am gasit o echipa (erau 2 fete) care facea treaba buna, probabil de aceea au plecat din tara.
In rest, dupa vreo 2-3 luni, cand trageam linie si faceam socoteala, pagubele produse erau mai mari decat efectul pozitiv al curateniei asigurate combinate cu manichiura mea ingrijita.
Adica am numarat asa:

• cabina de dus dislocata, geam scos din rama

• bijuterii nenumarate sparte sau pierdute (sau furate, dar stiti vorba aia:hotul cu un pacat, pagubasul cu 2)

• farduri nenumarate sparte sau pierdute (si e am Farduri cu F mare, ca e numai de firme)

• telecomanda aspiratorului (Zepter) sparta

• plinta zgariata, pereti si mobila zgariata in partea de jos de la aspirator tarat

• diverse obiecte de sticla sparte

• lucruri aruncate pe geam in balconul de sub noi (unde nu sta nimeni si m-am uitat la ele cum le strica ploaia)

• sampoane, geluri de dus consumate din 2 spalari (am avut o tanti care isi turna juma de recipient cand facea dus, am intrat odata in casa si mirosea de ziceai ca a spalat pe jos in toata casa cu gel de dus)

si lista ar mai putea continua...

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Chestia asta cu 'femeia care face curatenie' e ca si 'bona' un moft romanesc. Ia sa vina Anca sa va spuna ea voua cum canadienii cu pasaport nou nu au nici bona nici menajera dar se descurca mai bine si tin mai curat ca voi!

o tanti care face treaba buna mai in Moldova incoace nu cunoasteti?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

deci concluzia... las paianjenii sa traiasca si ei fericiti

Mergi la inceput

laura, sa stii ca am pachetele in hol, tot trag sa fac 3 dar nu reusesc. cred ca o sa le trimit pe astea 2, sa nu treaca iarna si sa ajunga la cine are nevoie de ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Pos

laura, sa stii ca am pachetele in hol, tot trag sa fac 3 dar nu reusesc. cred ca o sa le trimit pe astea 2, sa nu treaca iarna si sa ajunga la cine are nevoie de ele

Ioana, mami de zambarici

Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi!

Eu ma duc vinerea asta incolo, apoi urmatoarea deplasare va fi probabil de Craciun. Deci ai timp, stai relax

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Eu nu stiu cat de "de-a voastra" sunt. Am vazut acest subiect aparut ca raspuns mai mult la auto-suficienta debordanta a Ancai.

La mine situatia e in felul urmator: am avut aceasta tantica ce m-a ajutat o data pe saptmana, ani de zile. Cat am fost gravida, apoi cu copii mici de gat. Intre timp ea si-a gasit un job stabil, cu carte de munca, fiindca are nevoie de vechime, copiii mei au mai crescut, merg la gradi si eu se presupune ca am mai mult timp si nu in ultimul rand ea a cam chiorat si nu se duce sa-si puna ochelari ca nu se indura la asa cheltuiala. In concluzie nici timp nici ochi de vultur nu mai are, iar eu am ramas sa ma descurc singura. Pentru ca am avut incredere si am in continuare incredere in ea, am lasat-o singura in casa, i-am dat si cheile de la casa sa intre singura cand nu puteam s-o astept dimineata, nu mi s-a miscat din loc o moneda. Singura "paguba" a fost un cercel luat cu aspiratorul pentru ca eu m-am gandit sa-i pun pe jos langa salteaua pe care dormeam la vremea respectiva. Si cum ea era chioara Deci am ramas sa ma descurc singura. Si nu-mi place dar nu am incotro. Eu n-am o sora ca Viviana, am o mama care se mai baga in seama o data pe luna cand vine la mine, dar mai rau ma incurca decat sa ma ajute. Asa ca vreau nu vreau, in fiecare zi trebuie sa fac ceva. Azi de exemplu gatesc si am spalat, trebuie sa pun rufele la uscat.
Nu sunt imputita asa cum ne-a caracterizat Anca, dar nici nu frec podelele toata ziua buna ziua ca n-as mai avea timp sa traiesc. Si am si simtul umorului, zic eu

Acestea fiind zise, continuati

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Aha, deci acum ne laudam cu femeile...

Curentul a fost intrerupt, de fapt 4 ore. Am iesit la cumparaturi si magazinele erau tot inchise, semafoarele nu mergeau si am nimerit intr-o plina cearta. O babuta ii facea scandal unui mosulet ce-si plimba cainele: "asta nu e alee de defecatie". Mosuletu' avea in mana o punga cu rahat, dar babuta insista ca o deranjeaza si "urina de caine" si sa vina cand o avea punga si pentru ea.
Prevad o frumoasa prietene la senectute.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Eu nu stiu cat de "de-a voastra" sunt. Am vazut acest subiect aparut ca raspuns mai mult la auto-suficienta debordanta a Ancai.

La mine situatia e in felul urmator: am avut aceasta tantica ce m-a ajutat o data pe saptmana, ani de zile. Cat am fost gravida, apoi cu copii mici de gat. Intre timp ea si-a gasit un job stabil, cu carte de munca, fiindca are nevoie de vechime, copiii mei au mai crescut, merg la gradi si eu se presupune ca am mai mult timp si nu in ultimul rand ea a cam chiorat si nu se duce sa-si puna ochelari ca nu se indura la asa cheltuiala. In concluzie nici timp nici ochi de vultur nu mai are, iar eu am ramas sa ma descurc singura. Pentru ca am avut incredere si am in continuare incredere in ea, am lasat-o singura in casa, i-am dat si cheile de la casa sa intre singura cand nu puteam s-o astept dimineata, nu mi s-a miscat din loc o moneda. Singura "paguba" a fost un cercel luat cu aspiratorul pentru ca eu m-am gandit sa-i pun pe jos langa salteaua pe care dormeam la vremea respectiva. Si cum ea era chioara Deci am ramas sa ma descurc singura. Si nu-mi place dar nu am incotro. Eu n-am o sora ca Viviana, am o mama care se mai baga in seama o data pe luna cand vine la mine, dar mai rau ma incurca decat sa ma ajute. Asa ca vreau nu vreau, in fiecare zi trebuie sa fac ceva. Azi de exemplu gatesc si am spalat, trebuie sa pun rufele la uscat.
Nu sunt imputita asa cum ne-a caracterizat Anca, dar nici nu frec podelele toata ziua buna ziua ca n-as mai avea timp sa traiesc. Si am si simtul umorului, zic eu

Acestea fiind zise, continuati

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

nici noi nu suntem imputite, dar na, in viziunea unora, daca nu freci budele zilnic si nu lingi mac 24 din 24, suntem si au impresia ca traim in grajd.

eu am facut baia bec, de nevoie....ca am uitat sa pun furtunul de la masina de spalat in scurgere si am umplut-o de apa cu detergent

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

emanouela, facem club

Mergi la inceput

eu in locul mosului as fi zis asa: madam, cand o sa umbii mata cu punguta sa aduni kk si pishu de la cainii vagabonzi care iti imput aleea, vin si eu cu catelu cu pampers.

Mergi la inceput