Si gandacii se impusca, nu-i asa? (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

blasfemie!!!! cartofu cu maioneza e traditional belgian! daca le zici lu astia ce zisesi mai sus te agata in gard cu o carpa portocalie in cap!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Citat:
citat din mesajul lui corap

mai, selene, nu-i speli hainele cu ale voastre da' de atins atingeti copila, nu? si-atunci n-ai facut nik cu enerjiile amestecate. (adica sper ca n-o mangai cu manusi de cauciuc pana la cot)

edit: am pus pe speaker lectia de holandeza pentru toti colegii mei.
alra, da' olandejii tot cartofi prajiti cu maioneza manca, ca asa i-am lasat ultima data
edit2: retrag intrebarea de mai sus, vazui ca alra = belgia

da' era cineva din olanda, parca, pe-aici... cred... oare...

e valabil si in Be...fritzi ii numesc, la toate colturile gasesti la fel ca si wafe

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

in belgia nu fusei. da' ma inspaimantara niste cozi enorme la cartofi pr. cu mayo in amsterdam - era puhoiu' ca la moastele sf. dumitru /paraschiva etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Hahaha, super H-urile olandeze! Alea sunt asa din gat, dar nici cu cele suedeze nu mi-e rusine :)).

Sa va radeti si de H-urile suedeze . Care apropo se scriu sj, skö, skä, ske, skj, ski...ch...oooooh. Eu prefer sa mi se spuna mikaela(asta e numele in suedeza) decat mihuaela . H-ul scris asa, se citeste in suedeza hu. H&M in suedeza e huem.

Mergi la inceput

io cred ca suedezii astia au luat mancare din toata lumea! Si aici sunt carofi din aceia umpluti cu maioneza si cu carne, sau legume...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

pai numa' cu gem de merisor nu prea poti sa traiesti :))

io acu' decupez fulgi de nea din post-it-uri si ma pun la curent cu suedeza... si imi inchipui cum s-ar zice skal! - care credeam in naivitatea mea care este ca-i pe undeva pe-aproape de scriere :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

h-urile par/sunt mai usor de pronuntat in suedezeste. da' suna a ceva continuu, fara cuvinte distincte. cu tot respect cuvenit, cred ca h'olandeza e mai usoara de intrat in cap

Mergi la inceput

cora, gem de merisoare cu chiftele si cartofi fierti .

alra, mie olandeza mi se pare la fel cum ti se pare tie suedeza .

Daca intrati pe youtube de la link-ul meu, gasiti mai multe lectii, toate sunt comice, niste expresii de genul "crapa-i-ar capu-n patru cum i-a crapat capra vecnului..." .

Mergi la inceput

cora, skål!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

maiiii terminatiiiiiii, ca eu nu am ikea in Iasi, ca m-as fi dus sa pap papa, chiftelute cu gem, bunnnnnn si sa iau un tort din ala

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput