Si gandacii se impusca, nu-i asa? (4)
Raspunsuri - Pagina 13
alra spune:
blasfemie!!!! cartofu cu maioneza e traditional belgian! daca le zici lu astia ce zisesi mai sus te agata in gard cu o carpa portocalie in cap!
emanouela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corap mai, selene, nu-i speli hainele cu ale voastre da' de atins atingeti copila, nu? si-atunci n-ai facut nik cu enerjiile amestecate. (adica sper ca n-o mangai cu manusi de cauciuc pana la cot) edit: am pus pe speaker lectia de holandeza pentru toti colegii mei. alra, da' olandejii tot cartofi prajiti cu maioneza manca, ca asa i-am lasat ultima data edit2: retrag intrebarea de mai sus, vazui ca alra = belgia da' era cineva din olanda, parca, pe-aici... cred... oare... |
e valabil si in Be...fritzi ii numesc, la toate colturile gasesti la fel ca si wafe
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
corap spune:
in belgia nu fusei. da' ma inspaimantara niste cozi enorme la cartofi pr. cu mayo in amsterdam - era puhoiu' ca la moastele sf. dumitru /paraschiva etc...
mihaela_s spune:
Hahaha, super H-urile olandeze! Alea sunt asa din gat, dar nici cu cele suedeze nu mi-e rusine :)).
Sa va radeti si de H-urile suedeze . Care apropo se scriu sj, skö, skä, ske, skj, ski...ch...oooooh. Eu prefer sa mi se spuna mikaela(asta e numele in suedeza) decat mihuaela . H-ul scris asa, se citeste in suedeza hu. H&M in suedeza e huem.
mihaela_s spune:
io cred ca suedezii astia au luat mancare din toata lumea! Si aici sunt carofi din aceia umpluti cu maioneza si cu carne, sau legume...
corap spune:
pai numa' cu gem de merisor nu prea poti sa traiesti :))
io acu' decupez fulgi de nea din post-it-uri si ma pun la curent cu suedeza... si imi inchipui cum s-ar zice skal! - care credeam in naivitatea mea care este ca-i pe undeva pe-aproape de scriere :)
alra spune:
h-urile par/sunt mai usor de pronuntat in suedezeste. da' suna a ceva continuu, fara cuvinte distincte. cu tot respect cuvenit, cred ca h'olandeza e mai usoara de intrat in cap
mihaela_s spune:
cora, gem de merisoare cu chiftele si cartofi fierti .
alra, mie olandeza mi se pare la fel cum ti se pare tie suedeza .
Daca intrati pe youtube de la link-ul meu, gasiti mai multe lectii, toate sunt comice, niste expresii de genul "crapa-i-ar capu-n patru cum i-a crapat capra vecnului..." .
emanouela spune:
maiiii terminatiiiiiii, ca eu nu am ikea in Iasi, ca m-as fi dus sa pap papa, chiftelute cu gem, bunnnnnn si sa iau un tort din ala
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail