Si gandacii se impusca, nu-i asa? (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

am intrat sa marturisesc deschis ca si eu ma hahai din umbra. cu multe tipuri de "h" caci dupa 10 ani de olandeza am amigdalele adaptate.

mie imi place foarte mult sa fie curat insa nu imi place sa fac. o fac de nevoie si folosesc toate gadgeturile disponibile, inclusiv robotel aspirator pe care il iubim cu totii in familie. ii zicem Robbie si suntem foarte atasati de el!

pe noi ne "curata" bine de tot o fatuca care vine la 2 saptamani, in rest carpacim pe unde e necesar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

m-ati innebunit cu cele trei tipuri de "h"...care-s alea dom'le?

Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim

27+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Fetelor, eu nu mai pot de obosita... De la 10 dimineata n-am stat deloc... Abia acum m-am asezat si eu...

Azi a fost ziua pisorcosilor la mine, Daria a udat patul la 6 dimineata, ditamai baltoaca, motanul s-a pishat pe langa cutie, dupa ce a aruncat nisipul afara...

Asa ca numai curat si spal de la 10... Nu mai pooot...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc

Pai Cora, Selene era aia cu energiile amestecate

Ma rog, am mai zis ca nu ma pun cu obsesiile oamenilor, dar zau daca e vreun motiv logic sa nu speli rufele in aceeasi masina de spalat cu altii. Apa asta face, curata. Detergentul la fel.

Eu am terminat cu spalatul pe saptamana asta. Daca reusesc maine sa dau si cu aspiratorul, imi strang mana pe furis si imi dau singura o bere. Sunt harnica, dom´le!

Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar)

Da! Da! Si inca sunt!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Correction: in masina de spalat a altora spal si eu. Da' NU cu altii.

Adica nu amestec ever hainele copilului cu ale noastre. Io cu D., merge, Daria, intotdeauna separat.

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Poza de la profil mi-am schimbat-o in cinstea matale, Tanti Zavaidoc. Sper sa apreciezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc

Vreau o idee de cina simpla, eficienta si economica. Nu sushi, ca nu imi place.

Daca nu sushi, atunci niste orez + legume + ou la tigaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

Poza de la profil mi-am schimbat-o in cinstea matale, Tanti Zavaidoc. Sper sa apreciezi.

ooooooo daaaaa, super.....shimb si eu, sa arate topicul a Madagascar

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

uite aici, dupa curs ma astept ca toata lumea sa fie in stare sa pronunte corect "graag gedaan"

nu merge linku? :(
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=1ChofQnY3PE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

mai, selene, nu-i speli hainele cu ale voastre da' de atins atingeti copila, nu? si-atunci n-ai facut nik cu enerjiile amestecate. (adica sper ca n-o mangai cu manusi de cauciuc pana la cot)

edit: am pus pe speaker lectia de holandeza pentru toti colegii mei.
alra, da' olandejii tot cartofi prajiti cu maioneza manca, ca asa i-am lasat ultima data
edit2: retrag intrebarea de mai sus, vazui ca alra = belgia

da' era cineva din olanda, parca, pe-aici... cred... oare...

Mergi la inceput