Si gandacii se impusca, nu-i asa? (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
citat din mesajul lui corap

hei, erai mater,a cu' iar esti pinguin...

(nici io nu-s de acord ca o banana e mai mare decat un pomello)

Da, am zis ca mutra sadica a lui Kowalsky se potriveste mai bine decat simpaticul Bucsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

sa-nteleg ca te ofticara rau astia cu programarile lor!

(ca sa nu mai zic ca adevaratele gospodine nu spala rufe in acelasi "lighean" cu altii, si nici rufe de copil cu rufe de adulti, si nici prosoape cu chiloti, si nici sosete cu camasi). daca n-ai lighean propriu tre sa speli de mana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corap

(ca sa nu mai zic ca adevaratele gospodine nu spala rufe in acelasi "lighean" cu altii, si nici rufe de copil cu rufe de adulti, si nici prosoape cu chiloti, si nici sosete cu camasi). daca n-ai lighean propriu tre sa speli de mana

Sa stii ca am auzit obiectia asta de la cineva din Romania: vuai, dar cum sa speli in aceeasi masina unde au spalat si altii?!

Am incercat eu sa explic una-alta, ca masina spala cu temperaturi de 95 de grade daca vrei, ca poti sa ii dai un ciclu de spalare fara rufe, ca... Nu, dom´le, e inacceptabil.

Asta ar mai lipsi, sa imi cumpar masina de spalat, sa dau banii si pe aia, si pe uscatorul de rufe (nu se prea poate fara, aici) si sa platesc si la electricitate o multime. Ha!

Mereu ii multumesc mamicii mele ca m-a facut asa normala la cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

Hey, listen, listen! If anybody asks you, we was out smashin' mailboxes, OK?

edit: pai contraceptia asta espusa mai sus am gasit-o la clubu gospodinelor dc - o discutie fuarte apriga in care se defalcau rufele murdare pe categorii de varsta culoare marime si statut social si era un no-no sa speli impreuna cu altii

Mergi la inceput

Pai Cora, Selene era aia cu energiile amestecate

Ma rog, am mai zis ca nu ma pun cu obsesiile oamenilor, dar zau daca e vreun motiv logic sa nu speli rufele in aceeasi masina de spalat cu altii. Apa asta face, curata. Detergentul la fel.

Eu am terminat cu spalatul pe saptamana asta. Daca reusesc maine sa dau si cu aspiratorul, imi strang mana pe furis si imi dau singura o bere. Sunt harnica, dom´le!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

tanti daca iti iei casa, o iei la pachet cu toate masinariile: de vase, de haine si de uscat. Uneori gasesti si apartamente cu ele in baie. Sau bucatarie. Imi place de astia ca nu se ataseaza de masinarii, le cumpara, le folosesc si le lasa la altii . Cand se muta le au pe cele pe care le gasesc in casa noua.

Venii de la plimbare...e tare nasol sa ma fatzai singura. Mai bine imi vars amarul in raport, au astia niste pretentii dom'le la format, stil de scris, spatiu intre randuri, nu mai vb de continut, capitole...de parca acu' imi scriu doctoratu'. de obicei le primesc de doua-trei ori inapoi sa corectez, ca mereu am greseli de limba . M-am ambitionat acu si vreau sa scriu bine din prima!

Tanti dar la serialul de desene cu pinguinii te uiti? Io mai prind ca se uita a mica a mea si "ne" radem de numa'.

Mergi la inceput

Mihaela, nu toate masinile de spalat au si uscator. Sunt si de alea simple si apoi tre sa cumperi uscatorul separat. Dar oricum nu cumpar, ca n-am de ce.

Cu pinguinii e poveste lunga. Dupa succesul filmelor Madagascar 1 si 2, au scos si un serial, "Pinguinii din Madagascar". Acolo nu mai apare Alex decat episodic si in principal toate nazdravaniile le fac pinguinii si Julien.
Da, sunt amuzanti foc.

Vreau o idee de cina simpla, eficienta si economica. Nu sushi, ca nu imi place. Iar colegul de apartament nu m-a suparat asa de tare. Altceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

salata de somon afumat
daaaaa....super Madagascar...mie si Ice age imi place

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Eu am separat masinile. Cea de uscat sta pe cea de spalat, in tvättstuga. E poate impropriu spus, e intrarea din lateral, de acolo unde parcam masina, e o incapere unde am masinile de spalat si uscat, e si o chiuveta si un dulap, dar noi o folosim si ca hol de intrare. Musafirii intra prin usa din fata . Direct in casa. Masinile le-am luat cu casa, noi nu am cumparat nimic. Am schimbat doar masina de vase, ca era veche si nefuncionala...dar cea de haine si cea de uscat sunt perfecte. Nu calc nimic, eventual cate o camasa din material mai sifonabil dar asta din an in pasti.

Mancare: io cand vreau ceva rapid cumpar un pui rotisat(sau pulpe doar) de la ICA sau COOP.
Daca vreau ceva rapid gatit de mine, le iau crude si le bag la cuptor. E bun si pieptul de pui, in 20-30 min la foc maxim e gata! Cu niste cartofi langa si o salata.
Sau ceva chinezesc, tot cam 30 minute ia. Tot din pui.

Mergi la inceput

Of, pui la cuptor am facut ieri. Cred ca paste it iz azi. Ma duc sa imi recuperez copilul de la institutia de educatie si mai vad eu dupa aia ce fac...

Mi se pare incredibil ca a mai trecut o saptamana. Maine e vineri, fir-ar! Si mai am o tona de invatat, plus lucrari de predat luni

Mergi la inceput