Si gandacii se impusca, nu-i asa? (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

am si io o problema:
cand deschid forumu' pe sus vietuieste un banner pe care scrie "calatoria fructului spre nastere" - primele 2 fructe nu ma prind ce sunt (dar sa zicem ca-i un defect al privitorului) da' ce cauta bulbu, bre?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

si sunt doar 8 fructe...
si mie mi s-a parut a fi o ceapa ratacita printre fructe...n-o fi cumva o rodie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
citat din mesajul lui emanouela

asta-i Mihaela....India Malabar....mei-e asa un dor sa mai beauuuuu

Mey, dar tu unde ai vietuit? In Belgia sau in Suedia? Se gaseste cafeluta asta si in Belgia-adica fix asta, aroma asta?

Si, daca ai locuit in Belgia, pot sa te intreb de ce ai revenit in Romania? Daca nu e secret, desigur...

Cora, eu nu vad nicio calatorie a pistilului catre stamina si a bulbului catre perenitate. E numai pentru romani bannerul? Daca te conectezi dinspre alte zari nu e vizibil oare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Da, si eu vad calatoria . Si fructul e ceapa toata ziua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Vad ca in Ro se pregateste sa ninga...aici e soare si sunt 7 grade...ma duc sa ma plimb. Sa iau doza de vit.D pe ziua de azi. Se ya!

Mergi la inceput

in ro ploua-ninge . mihaela, plimbare placuta.

tanti, nus' ce pile tre sa ai sa-ti apara banneru', asea ca nu-ti poci raspunde. dar aici http://www.desprecopii.com/info-id-7497-nm-Sarcina-pe-saptamani-calatoria-fructului-catre-nastere.htm ai dezvoltarea subiectului (inclusiv cu ceapa, si mai apare s'un tubecul vaz)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Gata, am vazut. Cica limeta e mai mica decat pruna. Nu sunt de acord. O fi pruna de aia gigantica, stramutata genetic?
Vorbesc despre saptamana 12 de sarcina.
Oricum e bine ca vad astea acum, nu cand eram gravida si sensibila ca o roza. Naiba stie ce drame ma apucau daca vedeam ce zarzavaturi am in burta.

Mergi la inceput

si nu pot decat sa salut noul avatar

"You know, I once knew this girl Doreen. Good-looking girl. Looked just like a Jaguar, only she was a truck! You know, I used to crash into her just so I could speak to her."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc

Citat:
citat din mesajul lui emanouela

asta-i Mihaela....India Malabar....mei-e asa un dor sa mai beauuuuu

Mey, dar tu unde ai vietuit? In Belgia sau in Suedia? Se gaseste cafeluta asta si in Belgia-adica fix asta, aroma asta?

Si, daca ai locuit in Belgia, pot sa te intreb de ce ai revenit in Romania? Daca nu e secret, desigur...

Cora, eu nu vad nicio calatorie a pistilului catre stamina si a bulbului catre perenitate. E numai pentru romani bannerul? Daca te conectezi dinspre alte zari nu e vizibil oare?

Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar)

de vietuit am vietuit in Belgia, dar am fost vreo 3 sapt prin Suedia , in concediu si mi-a placut.... in Be e naspa cu cafeaua....si Iacobs se gaseste destul de grelut, au ei un big shit naspa ce imita cafeaua si lavatzza, nici urma de Gevalia, de fapt belgienii in afara de cioco si bomboane dementiale , n-au nimic pe gustul meu.
ne-am intors, eu si pitic, din motive de divort. tatsu a ramas acolo. eu, daca nu vom mai fi o familie, nu am motive sa stau acolo, sunt mai multe lucruri are-mi displac decat cele care-mi plac, clima infioratoare, ploua de rupe, mohorat, chestii depresive...plus ca e destul de complicat cu crese, gradinite...am crede ca-s conditii wow...nici pe departe si mult mai multe chestii educative se fac la noi...asa ca ne-am repatriat iar lu tatsu nu i-a parut rau deloc

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

hei, erai mater,a cu' iar esti pinguin...

(nici io nu-s de acord ca o banana e mai mare decat un pomello)

Mergi la inceput