Si gandacii se impusca, nu-i asa? (4)
Raspunsuri - Pagina 9
emanouela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui viviana Mi-am baut cafeaua tare si cu un cub de zahar. PS: puteti sa ma impuscati ca pe gandaci da io tot va spun. Pluralul de la ecler e ecleruri. Parol. Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit vivi |
neata
nu te impusc dar vin cu contra....is ambele...si eclere si ecleruri. Parol
asa.....presteaza, presteaza ca sa nu fiu singura....ca si la mine arata casa ca dupa bombardament
Tanti....au aia o cafea misto tare, in market, da nu mai stiu cum se numesteeee, neam...eu oricum is fan cafea greseasca sau turceasca
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
Tanti Zavaidoc spune:
Hallå!
Am o zi trista. E ziua cand trebuie sa spal. Nu ca as spala de mana, sa ne intelegem, dar fac ture spre si dinspre spalatorie cu saci de haine...
Plus ca trebuie sa stau acasa pana se termina alea de spalat si uscat. Si e asa un soare bland de toamna... Asa as fi iesit sa ma preumblu...
Iau insa partea buna a lucrurilor. Cum zicea si Mihaela, daca pui rufele la uscator, la temperatura mare, nu mai e nevoie sa le calci. Aerul fierbinte le si intinde, ca si cum ar fi calcate.
Emmanouela, despre ce cafea vorbesti? Zici de o marca anume, ceva cu aroma speciala? Da detalii, ca despre cafea discut pana maine
emanouela spune:
Tanti...aici e asa de frigggggg si mohoratttt si bate un vant receee...deja a venit iarna. na ca mi-am amintit...marca e Gevalia, mie mi-a placut aia cu india nu mai stiu cum si aia original...original mi-am carat si acasa ca mi-a placut teribil
mihaela_s spune:
Si mie imi place Gevalia dar mai schimb cu Löfbergs lila.
emanouela, asta?
Si eu ii trimit mamei, zice ca asa cafea buna nu a baut nicaieri :)).
Tanti ce amintiri imi evoci . Era pe vremea cand stateam la bloc si aveam timp liber...la inceputurile noastre suedeze...acum le am acasa si numai ma plimb din camera in tvättstuga . Aparatele adica.
Io am terminat lab-ul pe azi, ma duc sa pap imediat ceva si apoi sa invat putin. Maine plec acasa...e drept ca seara si ajung la miezul noptii dar important e ca e maine. Uf ca brea fu saptamana asta! Nu mai vreau!
Tanti Zavaidoc spune:
Ah, Gevalia beau si eu Löftberg mi se pare slaba. Cum va ziceam, eu sunt mare cafegioaica. E drept ca am si motive, am tensiunea foarte scazuta si prefer sa beau cafea decat sa iau medicamente.
Voi stiti la ce ma uit eu acum? La niste pete care se intrezaresc diafan pe geam. Sunt perfect vizibile in soarele asta bland autumnal. Cred ca le mai las, ca sunt pline de amintiri: una e cand a pus mana fiu-meu dupa ce mancase paine cu unt, mai la sud sunt niste stropi de lapte cand era cu gura plina si l-a pufnit rasul, iar sus de tot e ceva neidentificat. O fi stranutat colegul de apartament.
Cainele doarme pe canapea, si-a tras si o perna sub cap. Ei, cum sa deranjez eu atmosfera asta molcoma si sa ma apuc de smotruit? Mai ales ca mi-am facut si o cafea si am de lecturat pentru niste proiecte...
corap spune:
asta cu facut curat ca vine profa imi aduce aminte de vremurie de demult cand ma trezem dis-de-dimineata si faceam curatenie inainte de a veni femeia la curatenie
gusta spune:
Gata munca pe saptamana asta de acum sa vad in casa ca vreau sa gasesc mopul.
Asa vreme e si aici o toamna tarzie si frumoasa.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1
Marilena si Mara Augusta
Tanti Zavaidoc spune:
Frateeeeeeeeee a dat igiena in blocul meu! Aveam de gand sa imi prelungesc putin programarea, sa se usuce si gecile si alte chestii greu uscabile, dar ashi!
Au insiruit oamenii astia programari pana diseara, tarziu. Ce-o fi cu ei? Nu au alte treburi, nu vad ca e frumos afara?
Hai ca-s neagra de suparare ca zatul de Gevalia.
emanouela spune:
asta-i Mihaela....India Malabar....mei-e asa un dor sa mai beauuuuu
eu am strans nitel prin casa, jucarii....mi-a adus ficiormiu de la o prietena de-a mamei, o sacosa de fiburine mici, max 5 cm pe care le-a imprastiat toata casaaaaaaaa si calcam pe ele...si gata treabaaaa. ma mai apuc acusica de o placinta cu dovleac
rall spune:
Hai ca am gasit pe unii care ne intrec lejer, nu numai ca nu freaca dupa microbi si virusi, ba chiar ii vand pe Internet: http://www.telegraph.co.uk/health/healthnews/8875158/American-parents-caught-selling-chickenpox-infected-lollipops.html