Si gandacii se impusca, nu-i asa? (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

N-am avut de lucru si m-am uitat la lectia de olandeza

Fetelor...mi s-au strepezit urechile!! Cum puteti sa vorbiti asa ceva?
Eu credeam ca e o figura de stil cu deplasarea amigdalelor, dar vad ca e pe bune.

Toate persoanele care sunt capabile sa pronunte "nu am inteles" merita un premiu special.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

mihaela, de gustibus non disputandum! sau varianta aia romaneasca cu " ... gustu omului"

acu, ca sa fiu on topic sa va zic ce am patit de curand.

punem noi decoratiile de halloween, printre care o panza de paianjan cu 2 animale asortate, din plastic, atarnate de ea. peste cateva zile, observam notabil ca cei doi au facut un pui. fata cea mare auzindu-ne dilemizand cu voce tare ne zice "eu l-am pus pe ala acolo, e unu adevarat" - la vederea moacelor noastre dambe si intrebatoare, gagica continua explicatiile: "l-am gasit pe jos, l-am "morat" si l-am pus". no comment si no emoticon...

nota de subsol: madam e bilingva, vorbitoare de "h"-uri. de aia unele verbe le conjuga regulat - "a muri" ==> "l-am morat"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

mihaela, de gustibus non disputandum! sau varianta aia romaneasca cu " ... gustu omului"

acu, ca sa fiu on topic sa va zic ce am patit de curand.

punem noi decoratiile de halloween, printre care o panza de paianjan cu 2 animale asortate, din plastic, atarnate de ea. peste cateva zile, observam notabil ca cei doi au facut un pui. fata cea mare auzindu-ne dilemizand cu voce tare ne zice "eu l-am pus pe ala acolo, e unu adevarat" - la vederea moacelor noastre dambe si intrebatoare, gagica continua explicatiile: "l-am gasit pe jos, l-am "morat" si l-am pus". no comment si no emoticon...

nota de subsol: madam e bilingva, vorbitoare de "h"-uri. de aia unele verbe le conjuga regulat - "a muri" ==> "l-am morat"

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

Poza de la profil mi-am schimbat-o in cinstea matale, Tanti Zavaidoc. Sper sa apreciezi.

Mellman? Tu esti? Abia acum spui?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
citat din mesajul lui emanouela

ooooooo daaaaa, super.....shimb si eu, sa arate topicul a Madagascar

Gloria?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

astazi am aflat cu stupoare ca exista oameni care fac curat o data sau cel mult de doua ori pe an. da si cred ca-i adevarat. secretara de la noi se lauda ca doar de doua ori pe an da cu aspiratorul. iar frates'o doar o data la un an cheama o firma sa-i faca curatenie. in rest...dorm cu serpi si balauri la cap.

io mai nesmitita am intrebat-o de cate ori se spala pe an.

deci se poate si mai rau, voi/noi suntem mici ingerasi nevinovati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Citat:
Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

Poza de la profil mi-am schimbat-o in cinstea matale, Tanti Zavaidoc. Sper sa apreciezi.

Mellman? Tu esti? Abia acum spui?

Kowalski, noi sintem! Eu tocmai ce mi-am luat hapurile,stii ca-s mai hypochondiriac din fire, mi-e sa nu iau o raceala de aici, de la fete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

corap, maica, io recunosc ca am piticii mei. Una e atinsu' si alta e spalatu' hainelor laolalta. Copchila are ienerjiile mult mai pure decat ale mele si ale lu' ta-su. Parol.

Da' la mine in familie asa se spala hainele, separat.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Edit: care copchila e pusa pe glume, azi.

De dimineata, era in curu' gol, daca facuse pe ea... La 6 dimineata doar i-am dat o bluza pe ea si am bagat-o in patul mare, unde era cald. Si ea: "da' ce bine eee!" Si a adormit urgent.

A dormit pana pe la 9 jumatate. Cand s-a trezit, s-a dat jos din pat si... "Mai, S., da' de ce sunt eu in fundul gol? Cine mi-a luat mine chilotii?"

Acu' e la baie, se scalda. Si arunca apa pe jos.

Io: Daria, nu mai arunca apa pe jos, te rog!
Ea: Ma, da' ma cert cu pisicuta mea...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Mai nu va luati de limba mea adoptiva si nici de patat cu mayo ca va trimit olandezu pe cap.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput