Si gandacii se impusca, nu-i asa? (4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
citat din mesajul lui gusta

Mai nu va luati de limba mea adoptiva si nici de patat cu mayo ca va trimit olandezu pe cap.

Deja sunt aproape convinsa ca olandezul tau mi-ar fi util. Ca partener de conversatie, nu pentru altceva, ca eu camasi nu mai calc!

Am observat ca daca stii cat de cat suedeza, olandeza deja capata sens. Si chiar mi se pare mai usoara decat suedeza. Unele chestii de pronuntie sunt mai logice. Zice urechea mea...

Mellman, la RMN cu tine! Nu care cumva sa iei microbul curateniei, ca nu e bine.

Kari, cred ca aia spun adevarul cu de 2 ori pe an curatenie. Numai ca am impresia ca se refera la aia generala. Sau na, poate le place jegosi. Sa fim toleranti cu toate speciile, zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Tanti, eu cred ca a vorbit la modul cat se poate de serios. adica exact asa face! anul trecut am fost in casa unui mare domn, unde era o mizerie cumplita. incredibil ce mi-au vazut ochii.

eclerele n-au mai ajuns la mine. so, era adresa gresita, sau?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

eclerele n-au mai ajuns la mine. so, era adresa gresita, sau?

Da, era gresita, ca sigur au fost trimise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Io n-am nik de zis...sunt intr-o apatie profunda...

da' curatenie tot fac...in sila asaaaa...

sunt in antremanent cu olita...cu fii-mea de 2 ani..azi a facut odata pe ea(asa ca..Selene,te inteleg)...pt ca s-a luat cu joaca..eu cu treaba..si s-a uitat...dar a facut pe urma o plachie urat mirositoare la olita, din propie initiativa..si-am iertat-o...oricum..antrenamentul(adica pusu' din 2 in 2 ore si uneori se mai pune si ea din singura) merge bine

si acu'...ce ziceti...sa frec olita cu praf de stele...?s-o sun pe Mariana s-o intreb?Sa dispara flora microbiana..nu alta

Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim

27+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc

Citat:
citat din mesajul lui mianna

cand am fost la Stockholm in septembrie am mancat un fel de tarte cu scortisoara,

Da, a zis si Mihaela despre ele. Kannelbullar, colaci cu scortisoara. Sunt foarte dulci pentru gustul meu si aia
Suedezii ii mananca la cafea-de obicei nu beau cafea simpla, ci doar cu ceva dulce langa.

nu erau colaci (adica sper ca stiu definitia colacului - ceva relativ rotund si cu gaura ) ci aratau ca o felie de tort (adica triunghiulare). si sa nu-ndrazniti sa ma luati cu denumiri suedeze si sa va mai si asteptati sa stiu despre ce vorbiti, ca nu cred c-am reusit sa pronunt vreun cuvant de-ala de-al vostru daramite sa le mai si memorez. la prajituri nu era nevoie sa le pronunt, traiasca aratatul cu degetu'

Mergi la inceput

Atunci era probabil vreo kaka de-a lor, adica prajitura. Da, la alea depinde mult cine le face, ce cofetar.

Ce am mancat eu bun de tot e prajitura cu morcovi. Buna rau, dar rau-rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Mianna, colacii de care spune tanti arata www.google.se/search?q=kanelbullar&hl=sv&rlz=1C1AVSX_enSE393SE393&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=jRm8ToX1EPL04QStmoGYCA&ved=0CEwQsAQ&biw=1280&bih=629&sei=%20kRm8TufDHJLQ4QTvoZVO" target="_blank">asa. De tarta de care spui nu am auzit...dar depinde mult de cofetarie, cafenele...eu de ex. nu am mancat cheescake mai bun ca la o cafenea in Visby, nicaieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Ah, merit un premiu, da? Am terminat de scris raportul de laborator, atat cat am lucrat ieri si azi...maine si luni am tot laborator, dar alta lucrare, alt raport .

Ce ziceti? Cu ce sa ma premiez?

Mergi la inceput

Mihaela, eu ti-as da o bere de aia de 7,5, sa dormi bine. Sau, daca preferi, o prajitura cu morotzi (asa le zice fiu-meu morcovilor, de la morotter in suedeza, citit muruter-pluralul)

Lady Police, de ce esti apatica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Tanti Z nu e prea vorbaret da ti-l trimit si ii spal eu in continuae camasa.

Mihaela o prajiturica ?

Alina baga praf si dtt (sper ca mai exista de asta).

ce bucuria ca maine ma intorc acasa dupa ce duc copilul la scoala ula ula ,in casa am sa trec asa in fuga si dupa picioarele in sus sa nu fac varice.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput