sa l incurajez sa si exploreze latura bi?

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Citat:
Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

Pai da, da cica tu esti din Bahamas.

Iar la tine in buletin scrie Letitia1 Popescu, sunt convinsa.

1. Nu am buletin.
2.Este mai probabil ca la mine in buletin sa scrie Letitia1 Popescu decit ca tu sa fii din Bahams.
3.Te-am raportat si eu la moderator ca te-ai luat de Tanti Z si ca esti total OFF TOPIC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Ramaneti on topic va rog.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns en_kvinna spune:

Coracora dramatizezi degeaba. Pedofilia NU e orientare sexuala, nu e fetish acceptat si in veci nu va fii, si stii de ce? Pt. ca la orice fetish e nevoie de acceptarea liber comsimtamanta a tuturor celor implicati (uneori la cluburile astea dai in scris acceptarea) cat si sa ai varsta la care legal esti considerat adult incat sa poti fii considerat in deplinatatea facultatilor mintale. Daca astea 2 condintii nu sunt indeplinite atunci e bai mare.
Pedofilia este o crima, se judeca penal, este un abuz, pt ca e corupere de minori.
Daca X se hotaraste sa fie homosexual, el o face tot cu un barbat matur, adult, iar ce fac ei in patul lor nu priveste pe nimeni, nici ce fac ei in cluburile lor de gay, ca pana una alta clubul e o propitate privata si interzisa minorilor. Legea intervine doar acolo unde se comit abuzuri: gen X care-i gay poate face plangere de viol, total indreptatit, se pot face controale pt depistarea drogurilor in cluburi, dar astea se fac si in cluburile hetero, X care-i gay poate fii acuzat de corupere de minori daca sunt dovezi in acest sens etc .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Coreicora nu ii place cafeaua.

O invit eu la un ceai. Ginger tea.

Coracora,sunt multe lucruri considerate normale in Arabia Saudita(e doar un exemplu),pe care tu, nascuta si crescuta in alta societate, le-ai considera ca fiind anormale, nedrepte, imorale, samd.
La fel cum o persoana nascuta si crescuta in AS, ar gasi multe lucruri care tie ti se par normale, ca fiind imorale,nefolositoare, jignitoare, samd.

Nu facem bine folosindu-ne atat de categoric de termenul ´´normal´´. Asta e un termen evitat si de psihologi.

Daca compari pedofilia cu homosexualitatea inseamna ca nu cunosti diferenta dintre cele doua. Pedofilia este un abuz, pentru ca cel putin una din partile implicate NU isi poate da acordul pentru actul in sine, nu ii cunoaste implicatiile. Cu alte cuvinte este o manipu-la-re a celui mai slab, un adult profita de un copil pentru a-si atinge un scop.E un atac la integritatea fizica si emotionala a unui copil.
Homosexualitatea este o relatie intre doi adulti care consimt la unison. Nu e atacata integritatea nimanui.

Se vad mai bine acum diferentele? este ca nu-i loc de comparatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui coracora
On-topic: probabil ca nu stii, insa in Olanda exista diverse organizatii care militeaza pentru legalizarea pedofiliei, zoofiliei, etc. E doar un inceput care cu siguranta, mai devreme sau mai tarziu, se va concretiza in scoaterea sexului cu minorii de pe lista de infractiuni.
Si apropo de "unitate in diversitate"... cum facem cu exhibitionistii care ar vrea sa mearga in cucul gol pe strada, la munca, la piata, samd. Lor de ce le interzicem aceste lucruri?
Cine stabileste "normalitatea" si cu ce drept?

Nu dau nici o sansa, nicaieri in lume, pedofiliei si zoofiliei sa iasa la lumina drept normalitate - oricate demonstratii s-ar face pentru asta pe strazi. N-o sa se intample legal, sunt 100% sigura si am un argument puternic pentru asta ... lipsa de maturitate si consens de ambele parti.
In cazul homosexualitatii, "relatia" este liber acceptata de ambii parteneri care sunt trecuti de pragul maturitatii (prag stabilit prin normele sociale).

Cat despre "normalitate" - este dupa mine o norma sociala extrem de relativa, definita de societate si variabila in timp. De aceea exista normalitati diferite in culturi diferite (monogamia la crestini, poligamia la musulmani, relatiile de tip tribal la africani ...etc) si definitii ale ei diferite in secole diferite.
Dogma religioasa (alta norma sociale relativa, definita tot de om) a avut o mare influenta in a defini normele sociale, notiune in care includ si comportamentul sexual.
In epoca moderna, stiinta si explicatiile logice au inceput sa formeze un curent oarecum opus dogmelor religioase (care indeamna la a crede si nu cerceta) si s-au explicat fenomene ca fiind "normale", fenomenle care in trecut erau tratate daunatoare si "anormale" ...din aceasta categorie fac parte "fanteziile sexuale", pozitiile sexuale, sexul oral, sexul anal, jocurile erotice, masturbarea ...si mai nou, homosexualitatea.

Pana la urma, chiar nu conteaza ce face fiecare in intimitate si orice ar face este "normal", atata timp cat exte liber consimtit ... nu ?

Mergi la inceput

P.S. Acum am citit mai sus si vad ca au spus altii inaintea mea, exact ceea ce am spus si eu ...scuzati, mesajele de mai sus s-au postat in timp ce il sciam eu pe asta ...asa ca nimeni nu a copiat pe nimeni si "normal" ce s-a intamplat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea
...asa ca nimeni nu a copiat pe nimeni si "normal" ce s-a intamplat

Hai sa recunoastem, ca nu-i loc de-ntors: En_kvinna s-a inspirat de la Tanti Z, eu am copiat de la en_kvinna si tu Buflea de la mine.
Si luam toate nota 2.
Ramanem repetente la ´´normalitate´´.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns en_kvinna spune:

Si modelul ne-a fost raportat la moderator.... halal inpsiratie...

Mergi la inceput

- mie imi pare rau ca in loc sa lasam discutia sa curga, ajungem la "bocanci" din astia ...
Cred ca ar trebui sa argumentam cu mai putina violenta - revolta asupra unor idei este "normala", dar razboiul verbal si orientat pe persoane in loc de subiect, este "anormal" si nu face decat sa indeparteze partenerul de discutie ...

Eu de ex o vreau pe Cora pe pozitii, o vreau ambitziosa sa imi expuna punctul ei de vedere, "anormal" dupa mine , astefel incat eu sa o pot contrazice, cu "normalul" meu ... daca ea e trimisa la plimbare, ironizata, servita cu cafea ...etc, o sa plece cu convingerea ca ea are dreptate dar nu are loc sa se desfasoare ...
Daca insa lasam dialogul sa curga pe subiect, generalizand cat putem si fara a face referiri la persoane - poate ea tot o sa ramana cu convingerea ca are dreptate dar pe principiul "asa vreau eu" si nu "asa e logic sa fie" ... toata lumea o sa simta ca si-a confirmat teoriile pe argumentele aduse in discutie ...si o sa traim fericiti pana la adanci batraneti

Castigului "argumentatului intzelept" este ca discutia se poate prelungi si dezvolta cu subiecti care au parerei diferite ...

Unul din personajele Forumului cu care ma delectez mereu in dialog, este XIO, care pe langa ca nu renunta niciodata la teoriile ei si argumenteaza pana in panzele albe, tine si la tavaleala bocancilor oferite de altii ... cu alte cuvinte, nu pleaca niciodata de pe un subiect ceea ce e de admirat (si am spus asta fara nici o urma de ironie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
citat din mesajul lui en_kvinna

Si modelul ne-a fost raportat la moderator.... halal inpsiratie...

Va zic eu, nu i-a placut cafeaua

Mai, si pusesem Gevalia India, cea mai buna si aromata care exista pe piata suedeza. La pret accesibil, vreau sa zic.

Coracora, te superi degeaba. Te invitasem la discutie si tu ma parasti la tovarasa... Pai e frumos?

Cat se poate de on topic: daca sotul Normalei e homosexual sau nu e o chestiune care il priveste pe el personal si pe ea, ca sotie a lui. Nu e treaba societatii relatia lor de cuplu, cat timp nu ies pe strada cu fundul neacoperit.

In ce priveste legalitatea homosexualitatii in lume, nu am deloc impresia ca statutul homosexualitatii in Pakistan sau Arabia Saudita o preocupa acum pe autoarea subiectului.

Ma duc sa spal canile de cafea. La naiba, cred ca ramasese zaharul pe fundul cestii si Coracora a baut-o prea amara... Ugh

Mergi la inceput