sa l incurajez sa si exploreze latura bi?
Raspunsuri - Pagina 13
Letitia1 spune:
Eu cred ca e homosexual “dying to come out” cum spun astia aici. Probabil ca ar fi facut-o mai demult dar i-a fost rusine, ca na, traieste in Romania. Aici nu e nici o problema, numai ce-i auzi : "gay and proud" si atita iti trebuie sa zici ceva ca cica ii discriminezi sexuali.
Noi avem aici un nebun celebru Pete Burns http://en.wikipedia.org/wiki/Pete_Burns(nici o legatura cu sotul tau) care a fost casatorit 27 de ani cu o femeie si apoi a descoperit ca el e invers si in 2006 a divortat si s-a logodit cu n barbat. Sigur asta e un caz extrem, dar eu nu as sta linistita daca as descopri ca sotul meu are fantezii homo. Apropo ce e bi?
Tanti Zavaidoc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Letitia1 Apropo ce e bi? |
Bisexual.
Despre Pete Burns vorbeam si eu, e jumatatea trupei Dead or Alive. Mie imi place omul asta, desi a mers cam departe cu operatiile estetice. In clipurile din 2001-2002 arata mult mai bine.
Letitia1 spune:
Citat: citat din mesajul lui Letitia1 Apropo ce e bi? Bisexual. Despre Pete Burns vorbeam si eu, e jumatatea trupei Dead or Alive. Mie imi place omul asta, desi a mers cam departe cu operatiile estetice. In clipurile din 2001-2002 arata mult mai bine. |
Da si mie imi place, e foarte inteligent si are un simt al umorului dezvoltat. Cit despre operatii estetice, fac parte din personalitatea si excentricitatea lui.
coracora spune:
Ce-mi place mie heirupismul asta a-tot-nivelator: toti suntem la fel buni / rai, normalitatea e in tot si-n toate, samd, etc, sa...
Daca normalitatea vecinului X consta in a face sex cu copii, ce facem, il lasam, nu-i asa? Pentru ca nu-l putem "judeca" dupa criteriile pe care noi insine le consideram a fi "normale".
Hai sa desfiintam spitalele de boli mintale, sa lasam puscariasii liberi, sa abolim tot ceea ce inseamna lege si morala pentru ca fiecare individ are propriul set de repere si i-am inhiba dezvoltarea psiho-emotionala daca-l "obligam" sa se conformeze unor standarde general-valabile.
Imi pare rau, nu sunt de acord cu acest flower-power intarziat. Nu judec oamenii care vietuiesc altfel decat o fac eu, insa ma dezic de principiile care le guverneaza lor viata. Am voie, nu?
Tanti Zavaidoc spune:
Coracora, ia o cafea de la mine si stai jos sa discutam.
Ce ai enumerat tu acolo sunt infractiuni. Ce discutam noi nu are legatura cu sfera infractionala. Daca tii neaparat sa fii extremista, e dreptul tau.
Cat despre normalitate, am impresia ca tu esti adepta unei "normalitati" nivelatoare. Ideile putine si fixe nu fac insa bine nimanui. De unitate in diversitate ai auzit? Flower-power sau nu, zau ca il prefer veninului si intolerantei care rabufnesc din mesajul tau.
Zi drept, nu-i asa ca e buna cafeaua mea? Data viitoare pun mai mult zahar
Letitia1 spune:
Tanti Z: Ce discutam noi nu are legatura cu sfera infractionala |
Poate in Bahamas a fi homosexual e intractiune si se pedepseste cu moartea.. Ce stii matale?
coracora spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Letitia1
Poate in Bahamas a fi homosexual e intractiune si se pedepseste cu moartea.. Ce stii matale? |
Nu, in Arabia Saudita este, de exemplu.
In Pakistan la fel.
Da' na, "ce stii matale"?
coracora spune:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc Coracora, ia o cafea de la mine si stai jos sa discutam. Ce ai enumerat tu acolo sunt infractiuni. Ce discutam noi nu are legatura cu sfera infractionala. Daca tii neaparat sa fii extremista, e dreptul tau. Cat despre normalitate, am impresia ca tu esti adepta unei "normalitati" nivelatoare. Ideile putine si fixe nu fac insa bine nimanui. De unitate in diversitate ai auzit? Flower-power sau nu, zau ca il prefer veninului si intolerantei care rabufnesc din mesajul tau. Zi drept, nu-i asa ca e buna cafeaua mea? Data viitoare pun mai mult zahar Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar) |
Pentru acest mesaj te-am raportat moderatorilor.
On-topic: probabil ca nu stii, insa in Olanda exista diverse organizatii care militeaza pentru legalizarea pedofiliei, zoofiliei, etc. E doar un inceput care cu siguranta, mai devreme sau mai tarziu, se va concretiza in scoaterea sexului cu minorii de pe lista de infractiuni.
Si apropo de "unitate in diversitate"... cum facem cu exhibitionistii care ar vrea sa mearga in cucul gol pe strada, la munca, la piata, samd. Lor de ce le interzicem aceste lucruri?
Cine stabileste "normalitatea" si cu ce drept?
coracora spune:
citat din mesajul lui Letitia1 Pai da, da cica tu esti din Bahamas. |
Iar la tine in buletin scrie Letitia1 Popescu, sunt convinsa.