sa l incurajez sa si exploreze latura bi?
buna dragii mei>
suntem un cuplu normal_credeam eu ,hahahahah.pina acum ceva timp)si ne iubim enorm ,traim o poveste de dragoste minunata,sexul e super,deci totul roz....bun ...in urma cu citeva sapt am descoprit din intimplare ca iubitul are tentdinte bi,mai precis fantezii lagate de transexuali _shemales........nu a vrut sa recunoasca ca intentiona sa mearga mai departe decit o simpla exploare pe internet ,,,,,,,am incercat sa i explic ca nu ar avea de ce sa se ascunda sau de ce sa i fie rusine,pina la urma orice barbat are fantezii de genul acesta sau altul....si totusi se pare ca nu am fost suficient de convigatoare.....a marturisit ca e curios in leg cu shemales poate nu neaparat s a mearga pina la capat,pt c a nu a mai facut o niciodata...
as vrea sa l incurajez cumva sa si implineasca acesta fantezie....altfel cred ca rel de cuplu o sa sufere in timp..nu vreau sa ajunga sa jinduiasca la asta si sa nu o faca de dragul de a nu ma rani pe mine....am disc pr asta cu o prietena care mi sustine sus si tare ca nu i ok pt un tip sa aiba fantezii de genul asta tot cu un tip si sa aiba e rel de cuplu superba in cont cu mine si ca ar fi ceva in neregula cu el....eu inclin sa cred
ca nu i chiar asa....am citit despre cazuri in care tipilor le mai place sa experimenteze si sa o faca ocazional fara sa si pericliteze viata de cuplu sau cea sociala....
pt ca ne iubim si suntem suflete pereche as vrea sa il stiu implinit si din pctul asat de vedere....inca nu mi e clar sau poate nici lui daca si a descoperit o latutra bi sau e ceva ce a zacut latent in el; de mult timp.....
ce sa fac????
...caci el a intrat deja in faza de denial in care ii e rusine si s a inchis in sine ref la acest subiect....
astept un sfat
multumesc
n
Raspunsuri
J.D. spune:
Lasa/l sa incerce, dar s/ar putea sa/i placa mai mult chicks with dicks decat relatia cu tine.
Toti barbatii au fantezii, dar nu toti le pun in practica, mai ales daca le/ar pune relatia in pericol.
Finn Constantine 15.10.2009 si 15+
balanta_tm spune:
norma, imi vine sa te intreb daca esti trol, dar stiu ca indiferent de esti sau nu, imi vei spune ca esti reala .
sfaturi sau pareri despre situatia descrisa de tine nu am, intrucat mintea mea (deocamdata) nu poate sa inteleaga asa ceva.
Selene_Bunny spune:
Cand anumite chestii care inca sunt cat de cat normale apar in minte, sunt insotite de o "boare"... "roz", tocmai fiindca mintea nu s-a ciocnit inca de realitate.
Realitatea nu are acea "boare" si te poate chiar scarbi.
Iar she-males nu stiu daca se incadreaza la transsexuali, transsexualitatea presupune, conform definitiei din dictionar, trecerea de la un sex la celalalt. She-males nu... trec, sunt niste hibrizi.
Anyway, fara sa fi avut vreodata o astfel de fantezie/experienta, garantez ca este una care socheaza psihicul.
Daca chiar i-o va trage unei she-male sau o she-male i-o va trage lui, va mai putea trai cu el insusi dupa aceea?
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
J G spune:
Eu zic ca fanteiziile sunt ceva privat, asa ca nu e locul tau sa-l incurajezi. Daca nu mai vrea sa vorbeasca despre asta, lasa-l in pace.
My_Lady0091 spune:
nush cum se face ca de fiecare data "subiectele incendiare" sunt postate/initiate de useri cu mesaje de la 1-5....Manastire intr-un picior, ghici ciuperca, ce-i!
Norma
Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim
27+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
si in loc de 1 steluta...ti-am dat cinci...
Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim
27+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Mik spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui My_Lady0091 si in loc de 1 steluta...ti-am dat cinci... Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim 27+
|
Pai, da, cucoana !
Si ma faci pe mine sa citesc mascarii la "Despre copii".
Sa puna moderatorii subiectul in alta parte. Pliz.
desprecopii spune:
dragelor,
pe mine m-a dezamagit reactia celor care au raspuns la misto sau isi pun problemna de trol, intr-un mesaj care pare scris sincer si are dreptul de a fi tratat cu seriozitate. Poate ca pe unii, franchetea socheaza. Nu inteleg de ce un membru nou care isi deschide inima este judecat dupa numarul mesajelor. Este neaparat sa dea mai intai o tura pe la retete, o tura de spanzuratoare si una pe la scutece ca sa fie crezut?
Nu judecati ci dati un sfat sau un gand. Atat vi s-a cerut. Daca nu aveti ce spune, ignorati mesajul.
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
Androix spune:
Eu nu cred ca e cazul de "inima pe tava" dar si daca ar fi mi se pare de prost gust cum ai inceput sa te agiti tu asa, sa discuti (despre un lucru foarte intim) mai intai cu prietena si cum nu ti-a convenit raspunsul ei ai aparut pe un forum despre copii, e drept ca suntem deschisi la minte majoritatea pe-aici, dar de ce nu ai scris pe un forum de specialitate, ca sunt convinsa ca sunt destule
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
kariguld spune:
la cele mai multe subiecte controversate, autorul doar pune mesajul prim apoi pleaca in tarile calde.
cinstit mi s-ar parea ca cel ce deschide subiectul sa stea aici la dezbatere, nu sa fuga. asa ca fiecare e liber sa creada ce considera.