sa l incurajez sa si exploreze latura bi?
Raspunsuri - Pagina 2
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii dragelor, pe mine m-a dezamagit reactia celor care au raspuns la misto sau isi pun problemna de trol, intr-un mesaj care pare scris sincer si are dreptul de a fi tratat cu seriozitate. Poate ca pe unii, franchetea socheaza. Nu inteleg de ce un membru nou care isi deschide inima este judecat dupa numarul mesajelor. Este neaparat sa dea mai intai o tura pe la retete, o tura de spanzuratoare si una pe la scutece ca sa fie crezut? Nu judecati ci dati un sfat sau un gand. Atat vi s-a cerut. Daca nu aveti ce spune, ignorati mesajul. Sanatate si o zi cu soare va doresc! ************** Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook |
Mirela, mie una mi se pare un mesaj copiat de pe undeva si postat aici de catre un adolescent...posibil de sex masculin, nu feminin...si deobicei simturile nu ma inseala...
suntem un cuplu normal_credeam eu ,hahahahah. |
nimeni nu-si pune inima pe tava...folosind interectii de "hahahaaah" cand cere o parere referitor la un aspect intim din viata sa, cred!
Eu nu caut sa jignesc pe nimeni sau sa scriu in bataie de joc, insa istoriile de gen se repeta:vine cineva, arunca "asteroidul" si 100 de experti in materie si nu numai studiaza intens ce-i!E telenovela forumistica, pe bune!
Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim
27+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Mik
Pai, da, cucoana ! Si ma faci pe mine sa citesc mascarii la "Despre copii". Sa puna moderatorii subiectul in alta parte. Pliz. Mik. |
scuze, Mik!
apasasem cu mouse-ul laptopului pe evalueaza si cand sa dau scroll catre o steluta..fii-mea(2 ani) mi-a dat peste mana si s-a bifat automat 5 stelute!
Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim
27+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
kariguld spune:
a mai fost un subiect, al uneia cristina-vulpescu ce-si povestea fanteziile sexuale si partidele nebune cu sotul. nimik anormal, desigur. atunci cineva din bordul inalt (nu mai retin cine) a avut alte pareri, catalogand subiectul mizerabil si chiar la sters.
nu sunt pudica si nici scoala de calugarite n-am frecventat, dar suntem totusi pe un forum desprecopii.
desprecopii spune:
ma rog ... eu sunt mai naiva si nu inteleg de ce si-ar pierde cineva timpul cu trolisme de astea.
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui desprecopii ma rog ... eu sunt mai naiva si nu inteleg de ce si-ar pierde cineva timpul cu trolisme de astea. Sanatate si o zi cu soare va doresc! ************** Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook |
pentru ca e un forum public si suntem "material didactic" pentru unii!
27+
desprecopii spune:
Pacat ca ajungem iar la confruntarea dintre carmelite si clubiste cu eterna disputa - asta e forum despre copii si nu vrem lucruri indecente.
Depinde ce e indecenta in viziunea taberelor. Am spus de nenumarate ori ca acesta nu e un forum pentru copii ci un forum despre copii = vorbim si de sex, si de pozitii sexuale, si de partide de sex cu lumina aprinsa, si de inseminari, si de fertilitate si de spermatozoizi. Pentru ca e un forum decent, cu si despre oameni. Iar sexul face parte din viata noastra (evident, teoreric nu si in lumea calugaritelor.)
Haideti fetelor, fiti mai ingaduitoare
Sanatate si o zi cu soare va doresc!
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
My_Lady0091 spune:
Eu una sunt..
nu am nimic cu subiectul in sine..discutiile nu fac rau..nici informatiile(noi, ce-i drept, anumiti termeni pentru mine)..
cand am folosit"telenovela forumistica"..m-am referit la "un scenariu special scris pentru a atrage publicul"!daca mai lucra un pic si la didascalii, ma convingea...insa tot in dubii raman!
sa vedem daca Norma ne mai spune ceva
27+
rall spune:
citat din mesajul lui Selene_Bunny Daca chiar i-o va trage unei she-male sau o she-male i-o va trage lui, va mai putea trai cu el insusi dupa aceea? |
De ce nu?
Daca partenera e de acord si deci nu e vorba de minciuna / infidelitate, nu vad problema
Tanti Zavaidoc spune:
Eu sunt ingaduitoare si raspund serios.
V-as recomanda amandorora sa vedeti impreuna (sau in 3) filmul lui Almodovar "Todo sobre mi madre"(Totul despre mama mea). Deschide perspective de intelegere si acceptare. Macar unora.
blackgirl0 spune:
Acum pe bune, indiferent cine-cui-o-trage (ce exprimare oribila), fiti foarte siguri ca are analizele la zi (HIV, VDRL, hepatita B si C) si ca se foloseste in mod obligatoriu prezervativul.
As sugera un 3som, unde al 3lea partener poate fi bi (macar sa va bucurati amandoi de senzatii tari), dar asta ar fi partea open-minded din mine. Din (ne)fericire sunt extrem de traditionalista si daca as simti macar 1% ca al meu sot are fantezii sexuale cu transexuali, ar vedea usa si i-as pocni in fata un proces de decadere din drepturile parintesti de si-ar vedea copilul la minim 500 m distanta sub supraveghere constanta.
Totusi ce vad eu este un El nefericit si o relatie esuata (cum nai.ba sa fie superba relatia de cuplu si totul rooooz, daca el este nesatisfacut pe plan sexual?) In fine, iti dai seama cat pierde (social, profesional) daca macar se zvoneste asa ceva despre el? M-as mira sa nu-si piarda locul de munca/prietenii/suportul familiei. Noi (romanii) inca nu suntem pregatiti pt minoritati sexuale.