sa l incurajez sa si exploreze latura bi?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Black...dar de ce l-ai decade din drepturile parintesti?

Ca are o alta orientare sexuala nu inseamna ca este si un parinte rau!

Dana

www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Nici eu nu inteleg... ce legatura e intre fantezii si parinteala! Sau asta e un fel de pedeapsa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Glumesti? Traim in Romania, tara ultra crestina (cateodata) si intoleranta. Cum ar fi sa creasca baiatul cand toata lumea i-ar arata cu degetul tatal? Si in plus, firea mea nu concepe asa ceva. Adica da, as intelege la altii, dar nu la mine in familie.

Inca nu stiu cum as reactiona daca baiatul ar avea o alta orientare sexuala.

Edit: J G, exact. Ar fi o pedeapsa pt el, caci stiu ca as fi extrem de ranita sa aflu ca el are fantezii/relatii cu altii.

Mergi la inceput

Black...ca tu nu concepi,e ok ,fiecare isi stie si recunoaste limitele,insa la ce spune lumea...e o alta poveste!

Nu cred ca un parinte poate fi decazut din drepturi,datorita orientarii sexuale!Vorbind asa in general,nu referitor la tine!

hai ca editez si eu ca a editat Black
Pina la urma la tine tzine de razbunare si nimic mai mult!
Ipotetic vorbind,un tata valoareaza mai mult pentru copil decit un homosexual in plus pe lumea asta!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Anda, nici eu nu cred ca se poate! Sper sa nu fiu niciodata in astfel de situatie, nu as sti cum sa reactionez bine.

Hai ca dau cu editarile! O relatie de durata cu altul (adica sa formeze un cuplu) ar fi ceva, dar sa aiba un amant ocazional si sa fie tot cu mine, asta chiar nu concep. Banuiesc ca indiferent de sexul celei de-a treia persoana, tot inselat se numeste. Si, desi este gresita, tendinta ar fi sa-l lovesc unde doare cel mai tare: realtia cu copilul.

Mergi la inceput

Hai mey...era mai bine fara edit!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Fa-i cadou un bilet catre Thailanda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Ma scuzati ca ma bag in vorba. Despre ce discutati aici?

Mai bine hai sa o sfatuim sa dea divort direct. Faptul ca partenerul are fantezii e deja un motiv intemeiat. A, da, si faptul ca isi lasa ciorapii langa canapeaua din living. Daca scrie in cererea de divort si ca uneori apasa la mijlocul tubului de pasta de dinti, nu la capat, ca orice om cu mintile ordonate, e deja clar pentru oricine ca femeia are motive sa-l lase. Perversul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

ma rog ... eu sunt mai naiva si nu inteleg de ce si-ar pierde cineva timpul cu trolisme de astea.

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

O-ha, sa vezi ce e pe alte forumuri... :D Unde exista arie dedicata sexului... Iti sta mintea-n loc...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Pacat ca ajungem iar la confruntarea dintre carmelite si clubiste cu eterna disputa - asta e forum despre copii si nu vrem lucruri indecente.
Depinde ce e indecenta in viziunea taberelor. Am spus de nenumarate ori ca acesta nu e un forum pentru copii ci un forum despre copii = vorbim si de sex, si de pozitii sexuale, si de partide de sex cu lumina aprinsa, si de inseminari, si de fertilitate si de spermatozoizi. Pentru ca e un forum decent, cu si despre oameni. Iar sexul face parte din viata noastra (evident, teoreric nu si in lumea calugaritelor.)

Haideti fetelor, fiti mai ingaduitoare

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Vorbim, vorbim, dar aici este vorba despre o (un?) she-male... Adica o fiinta cu sani si penis sau chiar cu penis + vagin...

Este ceva mai... ciudat...

Scena de sex cu asa ceva am vazut si eu, dar era clar pe bani...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput