A la recherche du mop perdu (3)
Raspunsuri - Pagina 6
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gusta Vreau party ca maine olandezu se duce la munca in locul meu. bere nu da un vin rosu fiert nu as refuza. |
am party (adica am avut, ca inca n-am luat-o razna sa forumesc cu musafiri in jur - dezordinea se iarta, da' asa ceva nu), am si bere, am si-un vin rosu, da-i prea bun ca sa-l fierb. primiti asa? pupati-ma (si p'orma dati-ma afara, ca azi totusi casa mea a reusit sa arate civilizat, cum ii sta bine unei sarbatorite. da' promit ca pana saptamana viitoare sa redevin on topic. nu ca in momentul asta ar fi cumva ordine, da' praful inca n-a apucat sa se aseze, asa ca nu simt lipsa chestiei din titlu).
My_Lady0091 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc
Maaaaaaa! Nu fi militianca! te fugaresc si-ti smulg cashketa! Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar) |
chiar sunt...poti sa ma fugaresti..numai nu da cu mopu' dupa mine ca e ultraj...cashketa..nu port..ca arata naspa!
Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim
27+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Tanti Zavaidoc spune:
Marty rulz, mai, cauta-l! Dar sa stii ca la finalul filmului il lamureste Alex cum e cu dungile. Alex e leul, pentru profani Va las sa aflati singure dupa vizionarea acestei capodopere cinematografice, acest film initiatic si plin de profunde intelesuri. Pe mine m-a iluminat definitiv. M-am balbait trei zile dupa terminarea lui. E drept, il vazusem vreo luna in bucla, 20 din 24, Madagascar 1 si 2 pe heavy rotation.
Gusta, cat costa kloncanitorii in Olandezia? Pret mediu...
My_Lady0091 spune:
Ioana..ce face o bebelincozaura?
Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim
27+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Ioana_Pos spune:
daca hainele de copii nu se pune - citat din clasici , marturisesc ca azi am scos-o pe fi-mea in oras (aka n-am avut chef sa gatesc pranzul) si seara ne-am insinuat la frate-miu care nu avea de mancare decat fulgi de porumb cu cacao - asa ca asta mancaram 2 adulti (io+el) si 3 copii (1 al meu si 2 ai lui).
profit ca e plecat Balaurul in delegatie si nu am strans nicio jucarie din casa - la noapte daca plange bebelincozaura garantat calc in ceva cat mai ascutit si mai zornaitor, ca sa fiu sigura ca galagia e maxima si se scoala de tot - macar sa stim o treaba.
emanouela spune:
aoleuuuu....da eu cand mai citesc??? aveti o tastarnitaaaaa, mama, mama
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
gusta spune:
Il trimit la tine cu klompen cu tot si cu camasa.
Pai cei total din lemn costa de la 20 euro dar aici e in functie de marile de la mai mic la mai mare si asa o ia si pretul .Si mai sunt unii aia numai cu talpa din lemn si imbracati cu piele ca saboti de la 35.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1
Marilena si Mara Augusta
Ioana_Pos spune:
citat din mesajul lui My_Lady0091 Ioana..ce face o bebelincozaura? |
nu face, ci este rezultatul dintre o Scorpiuta si un Balaur.