A la recherche du mop perdu (3)
Raspunsuri - Pagina 7
dicirstea spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui My_Lady0091
chiar sunt...poti sa ma fugaresti..numai nu da cu mopu' dupa mine ca e ultraj...cashketa..nu port..ca arata naspa! |
Abia acum am procesat, ca eu tre sa citesc de doo ori ca sa inteleg o data...
Lady, pai zisei ca baietii sunt singurii calcati...sotu' numai in picioare.
Miana, sa cresti mare, arunca'n'coace un desert ceva, ca tare iute a fost sosul asta si nu mai am bere
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
mihaela_s spune:
Tanti filmul e de plans? Ca io daca nu stoarce lacrimi, nu ma uit. Trebuie sa imi curat ochii cumva . Macar ochii daca in rest nu curat nimic. Si cum cu mopu' nu merge...incerc cu filme.
Tanti Zavaidoc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gusta Si mai sunt unii aia numai cu talpa din lemn si imbracati cu piele ca saboti de la 35. |
Si au si chestii desenate pe piele? Floricele, catei, mori de vant, brontozauri, monstri cu 7 capete, sarme cu rufe, ceva?
My_Lady0091 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui dicirstea
Abia acum am procesat, ca eu tre sa citesc de doo ori ca sa inteleg o data... Lady, pai zisei ca baietii sunt singurii calcati...sotu' numai in picioare. Miana, sa cresti mare, arunca'n'coace un desert ceva, ca tare iute a fost sosul asta si nu mai am bere CAPRA CU 2 IEZI mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009) MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010 CE AM EU DE OFERIT www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!! www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA! www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare |
adica tu ai mancat doo pizza...si pe copchii i-ai culcat flamanzi?
ntz...ntz...urata treaba...
Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim
27+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Tanti Zavaidoc spune:
citat din mesajul lui mihaela_s Tanti filmul e de plans? Ca io daca nu stoarce lacrimi, nu ma uit. Trebuie sa imi curat ochii cumva . |
Nush ce sa iti raspund la asta, ca filmul e sfasietor. Sunt cateva scene mult dincolo de plans. E cam de oprit respiratia, asa...
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui mihaela_s Tanti filmul e de plans? Ca io daca nu stoarce lacrimi, nu ma uit. Trebuie sa imi curat ochii cumva . Macar ochii daca in rest nu curat nimic. Si cum cu mopu' nu merge...incerc cu filme. pur si simplu... Hobby calator de profesie |
iti recomand o ceapa rosie pusa frumusel pe tastatura...plangi de nu-i adevarat...mai ceva ca la "The Notebook"
Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim
27+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
dicirstea spune:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc Lady, credeam ca esti politzaica. Comunisto! Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar) |
Pai nu este?
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
gusta spune:
Sunt si cu desene si cu ce vrei tu dar nu te ajuta la curatenie si fac zgomot.
Olandezu mi-a spus frumos cica maine sa nu plang ca nu ma pot trezi si ca ar dori sa manance maine nu stiu ce mancare olandeza .Iar eu i-am zis ca poate sa viseze in continuare.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1
Marilena si Mara Augusta
My_Lady0091 spune:
Ioana multam' de votul de la concurs...si sa-ti traiasca bebelincozaura, fata lu'Balauru' si a mamei Scorpiuta(care rimeaza cu Omiduta).
27+