A la recherche du mop perdu (3)

A la recherche du mop perdu (3) | Autor: Tanti Zavaidoc

Link direct la acest mesaj

Motto: Vai, Mariana, ce mizerie e!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Asa da! Acum daca tot te-ai apucat de treaba, poti sa pui si aici de la partile 1 si 2. Ai vazut ce succes nebun au avut.

Intrasem sa va salut si sa va spun ca s-a petrecut o minune: cineva mi-a eliberat scurgatorul de vase. Cred c-a fost o invitatie subtila.

Restaurant chinezesc! Un posibil cadou la ziua de nume pentru ajutorul meu la spalat geamuri de ieri. Ma mai gandesc.

Corina, aici sunt multe restaurante chinezesti, ca si chinezai sunt mai multi si portiile sunt romanesti adica noi cand mergem niciodata nu reusim sa terminam tot dintr-o portie si nu suntem nici silfizi si nici nu mancam putin

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

deci nu pot sa cred ca ai reusit sa pierzi bunatate de mop viril....hai zi drept, l-ai pierdut, deci l-ai folosit...recunaste

wow....eu is mancatoare de somon...la gratar, fumee, sub orice forma....iar daca-mi dai caracatita...raman datoare pe viata...scoic nu, dar creveti si alte nebunii din mare....iamiiiiiii

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

cel mai bun sushi am mancat in Sydney, in '94. intre timp am capatat alergie la pestele marin/oceanic si m-am lasat de pasiune.
pot sa incerc unul din salate

un sfat de la baba, mai putina mopaiala si bucatareala si mai multa distractie scrieti in program. sambata am fost cu cateva colege intr-un bar sa bem ceva. sederea s-a prelungit pana dupa 12 noaptea. la 11 ma sunat sotul sa ma intrebe daca am fost rapita si ce sa pregateasca ptr rascumparare. m-am distrat la maxim, cum n-am facut-o de ani de zile. un martini, pink-cockteil (o bautura aromata roz) si cateva sucuri am baut, am ras pana la epuizare pe ritmurile muzicii.
duminica, drept rasplata am luat-o de la capat. la 11 si ceva m-am carat de acasa singura. tot cu colegele.
barbatul a facut mancare la copii, a spalat vasele, a curatat la baie, apoi s-a ocupat de actele lui. si nici nu m-a sunat sa ma intrebe cum se face aia sau ailalta.

Mergi la inceput

cand veniti la Nurnberg, va promit ca ve-ti manca cea mai buna mancare chinezeasca din oras! hai ca fac o lista!

inspirata de zilele de sambata si duminica, ma gandeam sa repet la fiecare doua trei luni figura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gagga spune:

nu stiu pe voi, dar pe mine M-O Palit un somn..
asa ca ies cu copilul in parc, poate atipesc pe o banca..

vaai, ce mizerie las in casa...tztztz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

sa va spui io cate chestii marine am mancat la paris - in general crude, uneori miscatoare (sau asa mi se parea). am mers si noi ca smekerii la restaurante fara meniu in engleza (si fara persoane intelegatoare de aceasta limba sau de limbi cunoscute noua). eu fac alegeri inspirate, da' omologu' nimereste cele mai mari naspenii - si nici nu le poate manca, ca-i mai sensibilos (asa ca facem schimb de farfurii).
asa ca am mancat 7 zile numa besanson creson bulion - nici acu nu stiu ce am mancat - ca mi-era mila sa dau douajde euro pe-o farfurie cu ceva presupus comenstibil si sa nu mananc.

sper ca sushi de madagascar, de caine sau pisica nu am consumat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

cand veniti la Nurnberg, va promit ca ve-ti manca cea mai buna mancare chinezeasca din oras! hai ca fac o lista!

Mai, sa stii ca eu as cam veni. Acum vorbesc serios. De mult voiam sa ajung in cateva locuri din Germania pe indelete si Nurnberg era printre ele Dar chinezesc nu mananc, mananc aici destul. Pentru mine sa cauti un restaurant cu mancare nemteasca: varza calita, carnati, paine cu cartofi si bere muuuuuulta si la metru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

la nurnberg am mancat bine - pana si sauerkrautu' e muuuult mai bun decat la koln - da' chinezesc nu am mancat decat in .ro (pe printzipu' ca ma duc pe unde ma duc ca sa manc mancare locala). si nici n-am stat prea mult, ca sa mi se taie de mancare nemteasca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corap

sper ca sushi de madagascar, de caine sau pisica nu am consumat.

cu niste zeci de ani in urma, mos G. a fost in China in interes de serviciu. si cum limba chineza era netraductibila pe atunci, la restaurant ce sa faca? pune degetul in cartea de meniu si-i arata la chelner ce sa-i aduca. vine mancarea, o chestie ca un musuroi mare pe farfurie....incepe sa pape mosul, bun gustos. dar ce-o fi asta se gandeste, ca prea atarnau niste chestii din furculita. ia cu mana si se uita cu atentie, cerceteaza si constata ca erau rame [belah]. in secunda urmatoare pune banii pe masa si pleaca rapid afara. doua zile a simtit ca-i umbla ceva prin stomac, chestie psihologica.

Tanti, la Nurnberg ai multe de vazut. in primul rand celebrele cladiri de acuma muzee unde s-au tinut procesele fostilor nazisti. apoi cetatea din centru, muzeul jucariilor, planetariu, parcul zoo.
cat despre mancarea nemteasca, nemtii au ca fel principal si secundar sauerkraut (varza acra, naspha la gust) cu kloß (un fel de galusti din cartofi, banale) si bratwurst -carnati de toate marimile si gusturi diferite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Sic!
Azi am facut o gramada de treaba.

Dar, stati! Nu in bucatarie. La coafor.
Si am spalat o cratita ascunsa in cuptor. (tosusi, sora mea, exasperata fiind, m-a invatat ca daca nu am chef sa spal oale sau cratiti sa le bag in cuptor. Sa nu se streseze la vederea lor.)

Am folosit manusi de menaj lungi pana la cot - asa cum m-a invatat un link. Nu impotriva scarbosilor stropi. Trebuia sa-mi protejez manichiura.

Ps. Ai gresit Tanti! Nu ma cheama Mariana.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput