A la recherche du mop perdu (3)
Raspunsuri - Pagina 2
My_Lady0091 spune:
Tanti...l-ai intrecut pe M.Proust:super tare titlu, dom'le!pentru asta: 5 stele de la mine!
Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim
27+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
CorinaDani spune:
pai in acelasi feeling s-ar fi potrivit si "Ou sont les gospodines d'antaine?" (moama, sper ca n-am scris vreo gafa monumentala, ca franceza am facut doar pana intr-a 8-a, si atunci taras-grapis, ca aveam o profa adormita rau...)
Letitia1 spune:
Tanti...l-ai intrecut pe M.Proust:super tare titlu, dom'le!pentru asta: 5 stele de la mine! |
Pai tot Tanti e si cu titlul "Un ochi ride, unul e vinat & sushi din Madagascar, ca nu's cine credea ca e Marius.
Bai fetelor, dar sinteti productive nu gluma, am citit de numa, numa. Va lasasem pe la pagina 5!!! Se cunoaste ca nu puneti mina pe matura. A mai intrat careva la subiectul mama, sau tata, la cel denumit Curatenie, sa ia pulsul? Alea tot asa scriu? Da de unde. Ele sint de-abia la pagina 2. Si voi sinteti la capitolul 3. Aiaiaiaia.
Nu stiu daca ati deschis linkul pus de allinta la pagina 6,http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=43778
am crezut ca lesin de ris. E despre cineva care urma sa mearga la un control ginecologic si cineva i-a spuns sa nu se spele 48 de ore ca doctorul sa poata pune diagnostic si dupa miros!
Si de aici discutii, unele au inceput sa faca misto, sa spuna ca nu ar trebui nici sa se stearga 48 de ore, ci doar sa se scuture, altele au luat-o foarte in serios si ziceau ca nici ele nu se spala, dar doar 24 de ore. Va zic, sint la servici si a trebuit sa intrerup lectura ca ma aia pe mine de ris.
Selene_Bunny spune:
Io-s racita si am vrut, cica, sa dorm de amiaza, cu copilul.
As, am stat cu ochii in tavan 2 ceasuri. N-am putut sa dorm din cauza de socoteli monetare in gand.
Astept niste bani si gandu' nu m-a lasat sa dorm.
M-am ridicat din pat foc de nervoasa, nush de ce.
Am primit de tradus si s-a ars becul in camera mare, de nu vad sa lucrez. Il astept pe-al meu sa-l schimbe.
Si azi-noapte l-am visat iar pe fostu', de-mi venea (iar!!!) sa-i dau SMS si sa-i spui "stay out of my dreams!!!"
La chinezesc incercati Deliciul lui Buddha. Nu e cu carne.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui CorinaDani pai in acelasi feeling s-ar fi potrivit si "Ou sont les gospodines d'antaine?" (moama, sper ca n-am scris vreo gafa monumentala, ca franceza am facut doar pana intr-a 8-a, si atunci taras-grapis, ca aveam o profa adormita rau...) Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) |
d'antan, draga, vai, vai...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Alex@Sara spune:
sal'tare fetelor!
Eu,va citesc din umbra inca de la primele postari de la subectul de inceput...ala cu chestiil;e scarboase...si v-am tot citit zilnic si ma imprastii de ras.
Si eu sunt una de-a voastra,dar nu prea am vreme si de scris.
Pana una alta,va pun un link sa va mai inveseliti si voi putintel;.Mie mi-a placut maxim
http://www.youtube.com/watch?v=yEH4Yum4nN4&feature=player_embedded
sporuri la ce vreti/aveti nevoie...si sigur voi mai da pe aici
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Merita sa bagati un ochi ....
Tanti Zavaidoc spune:
ŽNa seara!
Am venit si eu in vizita si vad ca stati cu picioarele incaltate pe birou, mancati pe tastatura si va hahaiti. Nu e bine!
Referitor la titlu, urmatorul va fi dedicatie pentru Selene_Bunny: "Si gandacii se impusca, nu-i asa?" La motto ma mai gandesc. Dar regula e sa avem cate un titlu la fiecare capitol.
Rall ma intreba ce am facut cu eseul. Mai, nu prea stiu ce sa zic. Profa cica e bine, ca a fost bine scris, cica "publicabil" si plin de cinism, dar ca ea s-a amuzat. Suedeza, na... Te pui cu gusturile ei?
Simt ca e momentul adevarului. Marturisesc in fata voastra, cu pocainta si gospodareasca remuscare: am dat cu aspiratorul azi. Si da, e inca acolo, acum vizibil: covorul.
gusta spune:
Eu aici la ochihna,copil pe tura olandezului ca cica sa ii citeasca si la culcare iar ei se joaca de mama focului si cred ca pana la urma am sa pun masina pentru bluza ca omului ii trebe.
Alte trebi casnice nu facutu azi ,copil dus la inot si mancat cartofi prajiti de sot ca eu avutu treaba multa la calculator cu o actiune.
Sushi nu servesc ,dar cu scoicile si alte vietati sunt prietena buna.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1
Marilena si Mara Augusta
Tanti Zavaidoc spune:
Gusta, dar olandezul tau e defect? Nu e zburator? Eu asa stiam...
Ia sa zboare el pana la curatatorie cu camasa si o ia maine numai buna de purtat!
My_Lady0091 spune:
motto:unde curat nu e, nimic nu e!
si propun ca titlu pentru urmatorul capitol: "A te hahai sau a nu te hahai, asta-i intrebarea!"
Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim
27+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |