A la recherche du mop perdu (3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Olandezul meu e caz pierdut da acuma cica daca suntem cu acte si am rezistat 8 ani impreuna fara sa ne strangem de gat si avem si una bucata copil cica da bine la lume sa ramanem impreuna.Zburator nu e da e uneori cu capul daca citeste aici sa vedeti voi cum imi taie din ratie sau poate ii mai tai eu din bani de buzunar.

Am pus masina acuma problema 2 e daca se usuca daca nu uda pe el ca de calcat numai in picioare o calc.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
citat din mesajul lui gusta

Zburator nu e da e uneori cu capul

Am inteles. Deci ii zboara numai gandurile.
Nu-i bai, ca fierul de calcat aluneca lin pe suprafata sifonata a camasii, iar gandul poate zbura in voie spre proiecte marete.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc

Citat:

Zburator nu e da e uneori cu capul

Am inteles. Deci ii zboara numai gandurile.
Nu-i bai, ca fierul de calcat aluneca lin pe suprafata sifonata a camasii, iar gandul poate zbura in voie spre proiecte marete.

Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar)

imi place cand cineva are aceleasi idei ca mine.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc

ŽNa seara!

Am venit si eu in vizita si vad ca stati cu picioarele incaltate pe birou, mancati pe tastatura si va hahaiti. Nu e bine!

Mi-ai virusat camera lapt(m)opului de ma vazushi?

Fetele...daca nu e prea tarzie ora va invit la un pyjama's party!!!

Am provizii de seminte si o Corona. Numa' sa nu scuipati pe jos, ca nu cred ca reusim sa folosim aspiratorul.

Androix, ai dreptate pe jumatate vorbeam de 75 lei noi sau 750 lei vechi...zici ca sunt o pensionara sclerozata...nu reusesc sa ma adaptez la banii astia

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

Mi-ai virusat camera lapt(m)opului de ma vazushi?

Nu, a cumparat un breloc jmecher de la nenea asta, care se da mama
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168135&nm=vrei-sa-stii-ce-face-sotul-bona-copilul

Mergi la inceput

Vreau party ca maine olandezu se duce la munca in locul meu.

bere nu da un vin rosu fiert nu as refuza.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

dcristea...te-am/v-am votat.sper ca am nimerit bine...dcc-nu?

Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim

27+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Citat:

Vreu party ca maine olandezu se duce la munca in locul meu.

bere nu da un vin rosu fiert nu as refuza.

Marilena si Mara Augusta

si poze cu Mara, tu si olandezu'..n-ai pe undeva?macar una cu mopul..

Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim

27+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Tanti..pomeneai la un subect pe aici de filmul lui Almodovar..ala cu Madre.nush cum...nu ne povestesti putin actiunea...si aia fac curat?

27+
Citat:

Mergi la inceput