A la recherche du mop perdu (3)
Raspunsuri - Pagina 4
gusta spune:
Alina fara poze la grup, am pe FB daca vrei sa ne vezi dar nu suntem niciodata impreuna.
Si azi am constatat ca imi lipseste mopul de la usa , maine trebuie sa intreb muncitori de la acoperis daca stiu ceva si poate vin si dau ei cu el pe jos
.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1
Marilena si Mara Augusta
violetan spune:
Tanti, io m-am indragostit iremediabil si pa termen lung de domnia dumneavoastra. Acu' ce fac??? Merge dragoste virtuala unde mai pui ca-i si la distanta?
Si jur ca sunt on topic, daca nu ma credeti va invit la mine. ![]()
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
bird70 spune:
Sunteti de coma 

Sa marturisesc si eu: aspir zilnic si dau cu mopul
, dar nu din convingere ci din cauza unei intelegeri cu sotul. Numai asa a fost a acord cu animalele in casa si eu ma straduiesc sa ma tin de cuvant. Nu vreau sa ma trezesc ca imi sechestreaza 'copiii parosi' in curte
. Adevarul e ca lasa par
.
La bucatarie sunt dezastru total, nici nu-mi place nici nu ma pricep. Norocul meu ca fiica-mea de 16 ani iubeste sa gateasca (a cui o fi copilul asta?) si face si prajituri din alea dupa reteta nu din cutie cum fac eu
. Traiasca masina de spalat vase. Noua ni se spune ca economisesti apa daca folosesti masina de spalat vase, e ecologic
.
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper
Tanti Zavaidoc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui violetan Si jur ca sunt on topic, daca nu ma credeti va invit la mine. |
Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa-mi amintesc in primavara ca de fapt nu (mai) am unde sa stau in Bucuresti
Tanti Zavaidoc spune:
| citat din mesajul lui My_Lady0091 Tanti..pomeneai la un subect ![]() |
Da, incearca sa isi faca ceva ordine in vieti. Actiunea filmului: un baiat moare, muma-sa e actrita pe scena vietii, taica-su e o femeie.
Vedeti filmul (daca nu l-ati vazut deja) si va invit la dezbateri. E filmul meu preferat (sau unul dintre putinele mele filme pe care le pot numi `preferate´)
gusta spune:
Gata a plecat toata lumea sa caute mopul
?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1
Marilena si Mara Augusta
Ioana_Pos spune:
Eu nu, dar nu am curaj sa ma bag, ca am recunoscut ca ii calc tzoalele lu' fie-mea si mi-e teama sa nu arunce cu semintele si Corona dicicreistea dupa mine ![]()
Tanti Zavaidoc spune:
| citat din mesajul lui gusta Gata a plecat toata lumea sa caute mopul ? |
A, pai mopul tau stiu unde a disparut. Il foloseste olandezul ca sa se deplaseze, cand nu esti tu atenta. Deci olandezul tau nu e doar zburator, ci si vrajitor.
Eu mopul nu il mai caut, e bine pus la pastrare, il mai sterg anual de praf. Da bine in designul interior al dulapului, ca e negru cu dungi albe. Sau invers, alb cu dungi negre. Niciodata nu am stiut.
Avea dreptate zebra Marty din Madagascar: "Of, niciodata nu am stiut daca sunt negru cu dungi albe, sau alb cu dungi negre". Dilema mopului e in esenta cautarea propriei identitati, nu credeti?
Selene_Bunny spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui My_Lady0091 Tanti..pomeneai la un subect ![]() Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim ![]() 27+
|
Ca-mi luasi gandu' din mop...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
dicirstea spune:
Fetele, declar deschis sezonul de party

Am comandat si 2 pitze de la Domino's (ca era oferta, nu as fi eu Haplea
..Androix, te bagi, ca ajungi pana nu se raceste) sosul picant il fac eu, ca astia habar n-au.
Cu vinul e mai greu...trebe sa-l asteptam pe soata mea sa aduca unul adevaraciune de la Dragasani.
Zic si eu sa-mi sun barbatii sa le spun noapte buna si, cand colo, ei dormeau dusi deja de pe la 21, iar pe soata mea "il durea capul"
, deci Gusta...poti sa te pui pe avion deja, ca e bun vinul...e testat. Acuma, daca o mai si ramane pana ajungi tu...nu stiu.
Lady, sper ca m-ai nimerit bine...nu poci sa verific acum ca nu ma tin curelele sa vizionez poze cu baietii mei cand e casa goala si eu am o bere in bord
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin
(21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

27+