A la recherche du mop perdu (3)
Raspunsuri - Pagina 4
gusta spune:
Alina fara poze la grup, am pe FB daca vrei sa ne vezi dar nu suntem niciodata impreuna.
Si azi am constatat ca imi lipseste mopul de la usa , maine trebuie sa intreb muncitori de la acoperis daca stiu ceva si poate vin si dau ei cu el pe jos.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1
Marilena si Mara Augusta
violetan spune:
Tanti, io m-am indragostit iremediabil si pa termen lung de domnia dumneavoastra. Acu' ce fac??? Merge dragoste virtuala unde mai pui ca-i si la distanta?
Si jur ca sunt on topic, daca nu ma credeti va invit la mine.
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
bird70 spune:
Sunteti de coma
Sa marturisesc si eu: aspir zilnic si dau cu mopul , dar nu din convingere ci din cauza unei intelegeri cu sotul. Numai asa a fost a acord cu animalele in casa si eu ma straduiesc sa ma tin de cuvant. Nu vreau sa ma trezesc ca imi sechestreaza 'copiii parosi' in curte . Adevarul e ca lasa par .
La bucatarie sunt dezastru total, nici nu-mi place nici nu ma pricep. Norocul meu ca fiica-mea de 16 ani iubeste sa gateasca (a cui o fi copilul asta?) si face si prajituri din alea dupa reteta nu din cutie cum fac eu . Traiasca masina de spalat vase. Noua ni se spune ca economisesti apa daca folosesti masina de spalat vase, e ecologic .
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper
Tanti Zavaidoc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violetan Si jur ca sunt on topic, daca nu ma credeti va invit la mine. |
Ai grija ce-ti doresti, ca s-ar putea sa-mi amintesc in primavara ca de fapt nu (mai) am unde sa stau in Bucuresti
Tanti Zavaidoc spune:
citat din mesajul lui My_Lady0091 Tanti..pomeneai la un subect pe aici de filmul lui Almodovar..ala cu Madre.nush cum...nu ne povestesti putin actiunea...si aia fac curat? |
Da, incearca sa isi faca ceva ordine in vieti. Actiunea filmului: un baiat moare, muma-sa e actrita pe scena vietii, taica-su e o femeie.
Vedeti filmul (daca nu l-ati vazut deja) si va invit la dezbateri. E filmul meu preferat (sau unul dintre putinele mele filme pe care le pot numi `preferate´)
gusta spune:
Gata a plecat toata lumea sa caute mopul ?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1
Marilena si Mara Augusta
Ioana_Pos spune:
Eu nu, dar nu am curaj sa ma bag, ca am recunoscut ca ii calc tzoalele lu' fie-mea si mi-e teama sa nu arunce cu semintele si Corona dicicreistea dupa mine
Tanti Zavaidoc spune:
citat din mesajul lui gusta Gata a plecat toata lumea sa caute mopul ? |
A, pai mopul tau stiu unde a disparut. Il foloseste olandezul ca sa se deplaseze, cand nu esti tu atenta. Deci olandezul tau nu e doar zburator, ci si vrajitor.
Eu mopul nu il mai caut, e bine pus la pastrare, il mai sterg anual de praf. Da bine in designul interior al dulapului, ca e negru cu dungi albe. Sau invers, alb cu dungi negre. Niciodata nu am stiut.
Avea dreptate zebra Marty din Madagascar: "Of, niciodata nu am stiut daca sunt negru cu dungi albe, sau alb cu dungi negre". Dilema mopului e in esenta cautarea propriei identitati, nu credeti?
Selene_Bunny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui My_Lady0091 Tanti..pomeneai la un subect pe aici de filmul lui Almodovar..ala cu Madre.nush cum...nu ne povestesti putin actiunea...si aia fac curat? Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim 27+
|
Ca-mi luasi gandu' din mop...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
dicirstea spune:
Fetele, declar deschis sezonul de party
Am comandat si 2 pitze de la Domino's (ca era oferta, nu as fi eu Haplea..Androix, te bagi, ca ajungi pana nu se raceste) sosul picant il fac eu, ca astia habar n-au.
Cu vinul e mai greu...trebe sa-l asteptam pe soata mea sa aduca unul adevaraciune de la Dragasani.
Zic si eu sa-mi sun barbatii sa le spun noapte buna si, cand colo, ei dormeau dusi deja de pe la 21, iar pe soata mea "il durea capul", deci Gusta...poti sa te pui pe avion deja, ca e bun vinul...e testat. Acuma, daca o mai si ramane pana ajungi tu...nu stiu.
Lady, sper ca m-ai nimerit bine...nu poci sa verific acum ca nu ma tin curelele sa vizionez poze cu baietii mei cand e casa goala si eu am o bere in bord
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare