A la recherche du mop perdu (3)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Vin vin sa incerc vinul.

Tanti Zavaidoc deja ma pui sa imi urmaresc olandezu ca prea m-ai pus pe ganduri.

Iar la dungi nu stiu raspunsul.

Ioana hainele la copii nu se pune.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana_Pos

Eu nu, dar nu am curaj sa ma bag, ca am recunoscut ca ii calc tzoalele lu' fie-mea si mi-e teama sa nu arunce cu semintele si Corona dicicreistea dupa mine

Curaj gaina, ca te tai din partea mea poti sa stai dublu linistita, una ca singurele haine pe care le calc sunt ale copiilor si cele de la bazar si doi, ca nu stric bunatate de seminte ..cel mult cu cojile...

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Beeeeeeeei....dupa ce ca nu faceti nica curat..mai si va imbetiviti?

pai normal ca gusta nu-si mai gaseste mopu'(pun pariu ca-i la muzeu)...fata lui Bird gateste...sotu' lu' Selene schimba becuri..baietii lu' dicristea stau necalcati si tanti Z se uita la flme cu copchii care au doo mame

Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim

27+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
citat din mesajul lui gusta

Tanti Zavaidoc deja ma pui sa imi urmaresc olandezu ca prea m-ai pus pe ganduri.

Mai bine incalta-l cu klonk-shi. Nu asa se cheama sabotii aia care fac klonk-klonk? Mi-a pove un olandez ca asa stie in orice moment unde-i misuna puradeii prin supermarket, dupa auz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc

Citat:

Mai bine incalta-l cu klonk-shi. Nu asa se cheama sabotii aia care fac klonk-klonk? Mi-a pove un olandez ca asa stie in orice moment unde-i misuna puradeii prin supermarket, dupa auz

Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar)

nu crocsi?

Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim

27+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Tanti Z deja eu cred ca tu ai legaturi cu olandezu meu ca el numai
klompen poarta dar un model mai normal si urasc zgomotul lor.

Asa ca acuma spune drept ce relatii ai tu cu omul ca il trimit la tine cu camasa ?

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

schimba becuri..baietii lu' dicristea stau necalcati si tanti Z se uita la flme cu copchii care au doo mame

Maaaaaaa! Nu fi militianca! Nu are bietul copchil doo mame, avea bietul de el una si buna. Taxu avea niste issues!

Si daca te prind ca te iei de filmul "meu" fara sa il vezi, te fugaresc si-ti smulg cashketa!

Serios acum, filmul e foarte misto. M-a emotionat mai mult decat scena din Toy Story 3 cand danseaza Buzz cu Jessie (ala e dupa parerea mea un dans mai romantic decat tangoul din "Scent of a woman")

Mergi la inceput

Alina mopul meu sigur e la muncitori si maine dau cu ei de pamant ca trebuiau sa ma anunte ca ii rugam sa dea si in casa.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Citat:

Asa ca acuma spune drept ce relatii ai tu cu omul ca il trimit la tine cu camasa ?

Eu am recunoscut la alt subiect ca sunt paranormala, dar nu m-a luat nimeni in serios.
Am recunoscut si ca am colectie de chestii cu vaci, dar mi-au sters mesajul.
Zi-i omului sa aduca acea camesha, ca nu e de trait cu voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc

Citat:

Gata a plecat toata lumea sa caute mopul ?

A, pai mopul tau stiu unde a disparut. Il foloseste olandezul ca sa se deplaseze, cand nu esti tu atenta. Deci olandezul tau nu e doar zburator, ci si vrajitor.

Eu mopul nu il mai caut, e bine pus la pastrare, il mai sterg anual de praf. Da bine in designul interior al dulapului, ca e negru cu dungi albe. Sau invers, alb cu dungi negre. Niciodata nu am stiut.

Avea dreptate zebra Marty din Madagascar: "Of, niciodata nu am stiut daca sunt negru cu dungi albe, sau alb cu dungi negre". Dilema mopului e in esenta cautarea propriei identitati, nu credeti?

Senchiu Tanti, ma faci sa dezgrop jucariile din boxa, sa-l caut pe Marty.

PS

Si pizza am mancat-o pe laptop, credeti ca face rau la tastatura sosul picant? Sau ala dulce era mai inofensiv?
Studiez...sa stiu ce fac data viitoare, ca acu'e faptul consumat.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput