VA ROG DIN INIMA DACA POATE CINEVA SA MA AJUTE....
Raspunsuri - Pagina 3
azzure_sun spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dana vio
vrei sa spui masochista! Alexandra Maria 14.12.2007 |
Cred ca termenul corect era sado-maso...pentru ca nu-si face rau doar ei, ci ii va face si copilului. Cel sadic probabil ca e el!
clarutsa spune:
mie mi_am facut deja prea mult rau....mai mult de atat nu cred ca se poate,si da sunt convinsa ca mi_am facut_o cu mana mea...darasta este..
Un singur lucru stiu sigur de acest copil nu se va atingenimeni cu un deget decatpeste cadavrul meu.Pentru mine acest copil reprezinta totul pt mine,pt copilul asta lupt si merg mai departe...asa ca e greu de spus ca as fi sado-maso
azzure_sun spune:
Citat: |
citat din mesajul lui clarutsa mie mi_am facut deja prea mult rau....mai mult de atat nu cred ca se poate,si da sunt convinsa ca mi_am facut_o cu mana mea...darasta este.. Un singur lucru stiu sigur de acest copil nu se va atingenimeni cu un deget decatpeste cadavrul meu.Pentru mine acest copil reprezinta totul pt mine,pt copilul asta lupt si merg mai departe...asa ca e greu de spus ca as fi sado-maso |
Nu mai plange atata. Noi doar te tachinam. E bine ca vrei sa lupti pentru copilul tau...dar nu uita de tine, si tu existi in ecuatia asta, lupti si pentru tine.
E mult raul pe care om agresiv il face asupra partenerului. Eu de abia acum incep sa vad ce modificari a adus asupra mea ca om, asupra caracterului meu...si crede-ma, am mult de lucru cu mine sa ma schimb intr-un om de care sa-mi placa mie insami.
cris_09 spune:
Buna
Nu ti-am citit povestea,nu stiu ce ti-a facut acest om sau de ce divortati,ideea este ca Marius ne-a lamurit ca fetita va avea un tata in certificat indeiferent de vointa voastra.
Parerea mea este ca urmatorul pas este sa "pierzi" un pic legatura cu el,poate anii vor cicatriza un pic ranile si relatia voastra se va schimba,in sensul ca,poate peste ani se va hotara sa cunoasca fetita,si ar fi bine pana atunci sa deveniti indiferenti unul fata de celalalt,ca relatia lor sa nu fie in functie de ce s-a petrecut intre voi.
Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">un votic pentru Sebic va rugam:cr1 si cr2
mami_stefi spune:
Hmm ... Eu cand am nascut,sotul a trebuit sa mearga sa inregistreze copilul cu foaia de la spital,buletinele si certificatul de casatorie! Daca nu o facea ni s-a spus ca nu vom putea pleca acasa cu Stefan. Chiar pentru biletul de externare ne-a cerut certificatul de nastere!
Si cunosc o persoana care,la fel,erau in divort ea si sotul dar el a trebuit sa ii faca certificatul copilului.
Clarutsa,nastere usoara!Multa sanatate si liniste,si tie si micutei!
Esti cine vrei tu sa fi!
victory spune:
In situatia in care te afli acum trebuie sa te concentrezi pe nastere,restul se rezolva de la sine la timpul lor,si anume daca sunteti casatoriti fetita ii va purta numele,ceea ce se poate schimba in instanta doar daca el renunta la drepturile parintesti,iar testul de paternintate el trebuie sa il solicite in momentul in care zice ca nu vrea sa recunoasca fetita .
Dar sincer sfatul meu e sa te concentrezi pe micuta care urmeaza sa vina in viata ta si sa lasi deoparte celelalte preocupari.Iti spun asta din experienta pentru ca numele nu are nici o valoare atata timp cat sotul tau a ales orice altceva decat sa astepte impreuna cu tine venirea micutei voastre pe lume si sa ii ofere dragoste,educatie si tot ce are nevoie.
Iti doresc o nastere usoara,multa liniste si incredere in tine si vei cedea ca totul se rezolva de la sine.
Anda,mami lui Stefan Alexandru o minune de copil.
emanouela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mami_stefi Hmm ... Eu cand am nascut,sotul a trebuit sa mearga sa inregistreze copilul cu foaia de la spital,buletinele si certificatul de casatorie! Daca nu o facea ni s-a spus ca nu vom putea pleca acasa cu Stefan. Chiar pentru biletul de externare ne-a cerut certificatul de nastere! Si cunosc o persoana care,la fel,erau in divort ea si sotul dar el a trebuit sa ii faca certificatul copilului. Clarutsa,nastere usoara!Multa sanatate si liniste,si tie si micutei! Esti cine vrei tu sa fi! |
nop...nu stiu unde ai nascut dar nu e asa, cert. de nastere poti sa-l faci cand vrei, si la 5 ani...si ca dovada...crezi tu ca toti purandeii de pirande nascuti in maternitati au certificat de nastere????? stii cati nu sunt inscrisi la starea civila???? ohooooo, sa fii tu sanatoasa
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
cris_09 spune:
Da,asa a fost si acum un an si jumatate cand am nascut eu,la Giulesti,nu iti faceau externare pana nu declarai copilul.
Dar stiu ca mi-a povestit cumnata mea,ca ea l-a declarat singura pe baietelul ei...poate a plecat din spital si l-a declarat iar apoi s-a intors?
Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">un votic pentru Sebic va rugam:cr1 si cr2
mami_stefi spune:
emanouela tocmai de aceea cred ca au recurs la asta,ca sa reduca numarul micutilor neinregistrati.
Si de nascut am nascut in Sf. Gheorghe dar nu cred ca are relevanta atata timp cat si cris_09 a afirmat acelasi lucru!Nu cred ca as fi nebuna sa aberez doar sa nu tac din gura
cris_09 da,se poate sa fi mers ea.am auzit mamici ce au copii mari vorbind de asta.dar cred ca in zilele imediat urmatoare nasterii o proaspata mamica ar trebui sa se odihneasca,sa se bucure de micuta comoara,nu sa se implice in chestiuni birocratice! Desigur,daca sunt constranse de imprejurari,asta e!
Esti cine vrei tu sa fi!
emanouela spune:
eu zic ca mai degraba e o politica a unor maternitati....pt ca 3 mamici ce-au nascut in maternitatile din Iasi ...2 au inregistrat copilul la starea civila dupa 1 saptamana, 1 dupa 1 luna si ceva
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail