VA ROG DIN INIMA DACA POATE CINEVA SA MA AJUTE....

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Daca tu crezi ca este normal ca un copilas sa stea si sa suporte un nemernic doar pentru ca este scris pe certificatul de nastere, mai gandeste/te. Nu uita ca exista multi abuzatori si zilnic apar la stiri tati care isi abuzeaza sexual copiii sau ii omoara in bataie. Bunastarea copilului tau depinde de tine nu de numele de pe certificat.

Finn Constantine 15.10.2009 si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarutsa spune:

Dana Vio ma intrebi de ce???Crede_ma ca am spus si repet nici eu nu stiu de ce...m abucur insa ca iti amintesti povestea mea si poate ma intelegi mult mai bine,sau mai bine zis stii mult mai bine prin ce trec.....nu am divortat pana acum pentru ca nu a vrut el,eu ma rugam de el sa mergem frumos la notar sa nu facem scandal si balamuc sa ne stie toata lumea,insa el a preferat sa taca si sa faca...m_am trezi cu citatie ca ma da in judecata pt divort,in care scrie ca am parasit de buna voie domiciliul ca sa plec la mama pt ca nu imi faceam indatoririle de sotie,ca din casatoria noastra nu au rezultat copii dar ca eu sunt gravida in 7 luni,si ca in baza comportamentului meu,el considera ca am o relatie extraconjugala.ca sa nu mai spun si ca imi cere tot mie cheltuieli de judecata,dupa ce nesimtitul a vandut toate bunurile comune,ba chiar si pe cele care imi apartineau doar mie,adica nu erau luate de amandoi,erau date de mama mea.....
Nu mai am cuvinte ca sa pot descrie acesta om....dar nici nu ma gandesc sa nu cer custodia absoluta,dar in acelasi timp daca el s-ar schimba, si ar fi alt om nu as avea nimic impotriva sa vina sa isi vada copilul...nu stiu ce sa mai zic,uneori am impresia ca o sa imi pierd mintile....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Draga mea,
in locul tau as face tot ce-mi sta in putinta sa NU ajung cu numele lui pe certificatul de nastere. Gandeste-te ca ai sa fi legata de nebun pentru restul vietii si o sa va faca viata un cosmar tie si fetitei tale. Da-l dracului si traieste-ti viata in liniste.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Bird, da' acum pe bune, cre ca ar trebui sa reeditezi.
Clarutsa, linisteste-te. Scapata de el si scapa-ti si copilul, ca asta nu e cu toate acasa. Tatal tau se aseamana cu el? A fost la fel ca si sot pt mama ta precum e sotul tau cu tine? Incearca sa iei distanta de povestea ta, pen ca s-at putea ca povestea fiicei tale sa fie diferita si nu in bine la capitolul tata.
Inca o data, incearca sa te linistesti, esti gravi, nu amara burtica. Lasa legea sa mearga firesc. tu nu ai avocat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Citat:
citat din mesajul lui clarutsa

Dana Vio ma intrebi de ce???Crede_ma ca am spus si repet nici eu nu stiu de ce...m abucur insa ca iti amintesti povestea mea si poate ma intelegi mult mai bine,sau mai bine zis stii mult mai bine prin ce trec.....nu am divortat pana acum pentru ca nu a vrut el,eu ma rugam de el sa mergem frumos la notar sa nu facem scandal si balamuc sa ne stie toata lumea,insa el a preferat sa taca si sa faca...m_am trezi cu citatie ca ma da in judecata pt divort,in care scrie ca am parasit de buna voie domiciliul ca sa plec la mama pt ca nu imi faceam indatoririle de sotie,ca din casatoria noastra nu au rezultat copii dar ca eu sunt gravida in 7 luni,si ca in baza comportamentului meu,el considera ca am o relatie extraconjugala.ca sa nu mai spun si ca imi cere tot mie cheltuieli de judecata,dupa ce nesimtitul a vandut toate bunurile comune,ba chiar si pe cele care imi apartineau doar mie,adica nu erau luate de amandoi,erau date de mama mea.....
Nu mai am cuvinte ca sa pot descrie acesta om....dar nici nu ma gandesc sa nu cer custodia absoluta,dar in acelasi timp daca el s-ar schimba, si ar fi alt om nu as avea nimic impotriva sa vina sa isi vada copilul...nu stiu ce sa mai zic,uneori am impresia ca o sa imi pierd mintile....

Draga mea, draga mea, tu esti foarte tanara si cred ca esti si cam incapatanata. Imi amintesc ca mama si fratele tau au filmat atunci casa si tu nu i-ai lasat sa faca reclamatie. De ce n-ai folosit asta la divort? Si acum spui ca te rugai de el sa divortati fara scandal?! Pai faceam un scandal de se auzea pana la Haga! Si erai deja graviduta! NU TE MAI LEGA DE TIPUL ASTA! Zici ca te-a dat el in judecata pentru divort din culpa ta? Nu mai conteaza, lasa sa fie acum asa di desprinde-te de el. OAMENII NU SE SCHIMBA! Omul asta sufera cu capul! Crezi ca nu-i va face rau bebitei? Dar e suficient s-o zgaltaie mai tare si e gata! Mai are iubitul acela? Mai lucreaza inca in politie? Probabil ca da.
Lasa-i pe cei din jur sa te ajute! Du-te la un avocat si vezi cum poti face sa nu apara pe certificat. Desprinde-te de nemernicul asta. O sa-ti manance zilele!

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns azzure_sun spune:

Tu esti sadica clarutsa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clarutsa spune:

Da,dragele mele,inca mai lucreaza in ploitie si inca mai are acel prieten,acum chiar sunt nedespartiti ,unde ai vad sunt amandoi,nu am mai avut ocazia sa_l mai vad singur...
DA am avocat,si inca mai exista filmuletul acela,dar nu reprezinta proba la divort,mi sa spus ca era bine daca ma duceam la politie atunci si aveam o reclamatie facuta,atunci reprezenta proba,dar filmuletul nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Voi discutati...discutii. Am fost destul de explicit zic eu cand am precizat ca nu tine nici de tine ca si mama nic de el ca si tata daca sunteti sau nu de acord ca pe certificatul de nastere al copilului sa apara sau nu numele tatalui.
In mod sigur indiferent de vointa voastra acest copil are un tata legal si va purta numele acestuia.
El are si va avea obligatii foarte clare in calitate de tata indiferent de vointa lui sau al oricarei alte persoane.
Ce tot vorbiti aici ca daca eu vreau sau nu vreau aia sau aialalta?

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns azzure_sun spune:

Nu mai plange,zii mersi ca scapi de el.
Doamne ce om! Si eu ma minunez de "podoaba" cu care inca sunt maritata. La mine macar am fost eu cu un pas inainte si am introdus divortul.
Iar tu roaga-te la Dumnezeu sa nu-si schimbe atitudinea fata de viitorul copil si sa te trezesti ca vrea sa ti-l ia, cum vrea al meu. Decat asa tata mai bine o linie pe certificatul de nastere! Dar din pacate Marius are dreptate, omul va avea drepturi si obligatii ca parinte al acelui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Citat:
citat din mesajul lui Azzure_Dust

Tu esti sadica clarutsa?

vrei sa spui masochista!

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput