Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (72)
Raspunsuri - Pagina 10

roxy_s spune:
La multi ani! pentru Anna de deea. sa cresti mare si sanatoasa
deea ce mai faci/ ce papica mai faci? mai vino cu idei
fetelor oare cum sa fac ficatelul azi? mi-a trimis soacra-mea un ficatel de la un cocosel, ce bine.
viss un pentru Sonia si un
pentru Sergiu, bebei dulci ce sunt.
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s La multi ani! pentru Anna de deea. sa cresti mare si sanatoasa deea ce mai faci/ ce papica mai faci? mai vino cu idei ![]() ![]() ![]() fetelor oare cum sa fac ficatelul azi? mi-a trimis soacra-mea un ficatel de la un cocosel, ce bine. viss un ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
fierbe-l in laptic si da-i cu piure de cartof...

mami de fete frumoase:

Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo)

roxy_s spune:
merg sa termin ciorbita.
poate imi da cineva o idee cu ficatelul, cum sa-l fac. cu un cartof, cu dovelcel ....

roxy_s spune:
catank si unde imi place cel mai mult cum iti statea? acolo unde ai broscuta in mana si in poza cu papagalul. aveai ceva suvite blonde, nu? iti statea bine

roxy_s spune:
ailed da, cu cartof este o idee buna...as mai pune totusi ceva...sa nu se simta foarte tare gustul de ficat.
madutza poti merge la cumparaturi si cu carucior si cu carut? eu as greu merg cu amandoua, de aia nici nu mai merg singura ca daca mai nimeresc si un carucior din ala care merge aiurea, cu rotile strambe....
nu mai veniti la munte? poate facem si noi o intalnire vreodata, cand mai vii.
gata, am plecat la bucatarie ca asa...nu mai fac nimic.

dyadyazuza spune:
fetelor mie trebuia sa imi vina cm de ieri si nu am nici un semn. sper sa nu fiu. am test de sarcina in casa dar mie frica sa il fac
mamica fericita cu de
zambaret Cristian Andrei21.03.2011

My_Lady0091 spune:
buna-ziua si spun din start:scuze, in primul rand ca dau buzna(nu-i frumos)si in al doilea rand ca vin cu cersitul...
insa daca va plac fotografiile noastre, va rog votati-ne accesand link-ul pus la semnatura...
multumim!
Prezenti in concurs

Va multumim tuturor!

AMR:13 saptamani
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |

Happiness_4_us spune:
citat din mesajul lui madutza_bra happi, ![]() ![]() Inca nu i-au iesit maselutele, sunt din ce in ce mai umflate dar vad ca nu o mai dor, in schimb s-a invatat sa o tin in brate cand adoarme si am scandal in fiecare seara cand o pun in pat. Cum atinge patul cum incepe sa planga ![]() Tu cu cine o lasi pe Maria cand esti plecata? ![]() ![]() Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de ![]() ![]() Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
Eu din cauza ca Andrei nu doarme decat cu mine, si asta nu din comoditate, ci din motive medicale, a trebuit pe Maria sa oaorm pe picioare, chiar daca nu sunt deloc deacord cu metoda asta, pentru a putea fi langa Andrei, sa neiubim inainte de somn, asa cum o faceam inainte sa se nasca Maria.
Ae si momente cand e foarte obosita si adoarme singura, dar de regula, ea pe picioare, eu langa A si dupa ce adoarme, o pun in patut. A nu inchide ochii pana nu adoarme ea si nu e pusa la ea in patut, abia dupa aia se linisteste si adoarme.

Ziua o las cu mama pe Maria iar astazi a fost prima data cand s- a pus pe plans cand am plecat. Imi venea sa ma intorc din drum. Offff.

madutza_bra spune:
citat din mesajul lui roxy_s ailed da, cu cartof este o idee buna...as mai pune totusi ceva...sa nu se simta foarte tare gustul de ficat. ![]() ![]() madutza poti merge la cumparaturi si cu carucior si cu carut? ![]() ![]() ![]() ![]() gata, am plecat la bucatarie ca asa...nu mai fac nimic. Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
roxy, am luat 2 carucioare de cumparaturi..Cand mergem in Cora la cumparaturi nu luam niciodata carutul catalinei. Pana acum o puneam cu tot cu scoica pe carutul de cumparaturi, iar aseara am pus-o direct pe scaunelul de la carutul de cumparaturi.
Mi-as dori tare mult sa ajung la munte, dar nu cred ca mai am sanse. imi place tare mult sf lui octombria cand au muntii toate culorile

Poate reusim sa gasim in final ceva pt revelion sa mergem in gasca...nu ne-am miscat la timp si nu stiu ce mai gasim acum...

Happiness_4_us spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mandreeac
![]() ![]() ![]() ![]() Nasterea miracolului meu Mami ![]() ![]() ![]() |
Mare atentie la Zyrtec, ca nu este ptr copii sub 2 ani, asta din ce stiu eu, plus ca are o gramada de reactii adverse. Eu intotdeauna citesc prospectele medicamentelor.