MONTIGNAC (164) ...STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 15
puisorul spune:
Mirela, smantana normala. Putem manca sirop de agave( este tot o forma de fructoza), parca 30 de gr de fructoza zice monti pe zi.
Ma duc sa ma mai uit la tarta de cioco, poate imi face cu ochiul
Ani de Stefana (23.01.2008)
Daca va plac pozele mele, un vot va rog www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui2
Portocale pentru Mos Nicolae
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
sanse spune:
Puisoaro eu am facut jumatate de compozitie la tarta si a iesit exact o tava rotunda potrivita.
Cred ca daca o indulcesti cu fructoza iese perfecta
Are culoarea celei prezentata de Boni in varianta tarta
Multumesc pentru raspuns
ps.Se comporta super scoasa din congelator
brindusik spune:
vai vai ce-mi faceti voi mie om flamand
azi nu prea am ingurgitat decat praji cu mere(mai am putin si termin tavita)..cu lapte si un mar...ca ma pastrez pentru cina cu colegii la un rest iranian...din cate am vazut eu in meniurile lor cam au chestii monti..revin cu impresii
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
samira33 spune:
fetelor,va multumam ca v-ati gandit la mine.
sunt foarte bine.
am ajuns acasa de Vineri seara dar am muncit in we.
aseara am fost si la o petrecere asa ca abia in seara asta am deschis pc-ul.
investigatia mea a decurs foarte bine,nu am gasit ceva care sa ne puna probleme si Duminica viitoare incepem tratamentul-injectarea mai exact.
in jur de Mos Nicolae ne intoarcem la Budapesta.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
brindusik spune:
antonela mosu sigur o sa fie bun cu tine ca ai fost cuminte anul asta stiu eu
azi am fost dupa cum spuneam la restaurant iranian..cred ca noi romanii avem ceva radacini persiene ca de exemplu am mancat ca antreu zacuscacu pita de-a lor..felul principal am luat o salata de frunze cu rosii si castraveti ca garnitura la miel tocat, piept de pui si ceva coasta de miel toate la gratar-ii spune kebab la ei cand is facute asa la gratar (luat jumate de cantitate acasa deci maine am mancare de pachet si poate si poimane )..una peste alta mi-o placut mult
a si am baut un fel de iaurt cu mirodenii (cum e la noi limonada asa e la ei bautura asta traditionala) e ff bun si am simtit ceva gust de chimen dar mai avea si menta uscata si mai era ceva da nu stia exact colegul meu sa-mi spuna ce
samira33 spune:
ayran e iaurtul lor cu sare si mirodenii
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
ninha spune:
:(((
Din nou stagnare eu o sa innebunesc!
Ninha, mami lu' Mirci
Don't ever get used to the world around you.
brindusik spune:
si la mine stagnare
crissteo spune:
Samira, ma bucur ca esti ok, multa bafta in continuare!
Ochidut, btz, bun venit dargi colege de odisee, ma bucur ca ati ajuns aici! Deci monti girls sunt super, asa-i?
Noroc ca ati mai zis voi, acum m-am prins si eu ca luni se face raportarea, acum 78,8, 1 kil jumate dat jos in 2 saptamani. cam putin. Poate pentru ca nu am mancat regulat? Si in week-end am avut si o abatere?
Am vazut la DM mai multe pungi cu tot felul de seminte, n-am apucat sa ma uit la ele, sper ca data viitoare sa vad ce au. Am luat frucoza, cu 7 lei parca. Mai face cineva cumparaturi de acolo?
Sa aveti o saptamana buna, conforma si relaxata! La mine nu e cazul ca iar am doi muciosi maraiti acasa.
ochidut spune:
Fetelor dar ce mai gaditi voi, tot felul de bunatati Va zic de pe acum, sa nu va asteptati la vreo reteta din asta de la mine, ca v-am zis ca noi nici un gratar de pui nu ne faceam
Azi dimineata am mancat paine cu gem Topoloveni, ce bun a fost. Si am mai luat unul de la sectiune de diabetici, e tot cu fructoza.
Puisor, multumesc de sfatul cu branzica, sa stii ca a venit la fix ca numai la asta ma gandeam. mie imi era frica ca poate ma si ingras de la cata branza am bagat in mine saptamana asta.
O sa incerc sa o iau mai moale, dar sincer nici eu, nici sotul nu am putea renunta nicodata la branza, daca ne-ar zice cineva sa tinem o dieta fara branza am inebuni. Bineinteles stiu ca nu e cazul aici, dar o sa incerc sa nu mai mancam cu carne si oricum nu asa multa.
La noi prima saptamana a avut efect, dar apoi ma tot gadesc ca si noi o sa stagnam asa ca voi. De obicei asa se intampla. Folosesc pluralul, pt ca tine si sotul regimul. Eu - 1,7kg; el - 1,5 kg. El se astepta la mai mult in prima saptamana, ca la alte diete slabea mai mult, dar nu se lasa si e f multumit ca macar avem un program de masa si mancam sanatos.
de Larisa Ioana 24.06.2010