MONTIGNAC (164) ...STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

deci..azi am facut praji cu mere....acu vb puisoarei ce spune tanti aia acolo cu 30 de min...cred ca e pentru cuptoare cu laser..io am lasat-o prima oara 45 de min..scos vazut ce si cum..mai bagat inca 25 de min..scos iar scos hartia din tava...ce sa vezi?partea cu mere era alba....asa ca am tasturnat prajitura cu fundu in sus pe o tava plata si am pus-o iar la cuptor vreo 25 de minute..epuizanta sincer prajitura asta..da miroase bestial!!!

in alta ordine de idei meniul meu de azi:
MD: clementina si peste afumat(din conserva ) cu wasa si ceapa
G: jumate de cana de lapte 0 cu un baton de cereale
P: taitei de soia cu parmezan(doar o mana mai aveam..dar nici nu imi venea sa mananc mai mult ca am dormit mai toata ziua)
G: salata de fructe(ca tot aveam coaja de la merele de la praji si era pacat sa arunc bunatatea de vitamine)
P: 2 bulanase de pui cu hrean

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

si la cate grade ai setat cuptorul, brindusikule?

Ninha, mami lu' Mirci

Don't ever get used to the world around you.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

ninha la 230 cum scrie acolo si batut flacara de sus si de jos..da sincer nush cum a reusit tanti aia sa coaca treaba asa de uniforma ca la mine ce era deasupra e maroniu inchis de spui ca e ars..si chiar si acum dupa ce am pus praji si cu fundu in sus e alba partea cu merele (da e per total la gust si al aspect)

io ce sfat as pute da...e daca vrei sa faci praji...sa faci ce spune tanti ca o sa incerce "data viitoare si anume sa amesteci intr-un bol merele cu acea compozitie si apoi dupa sa pui cu o lingura in tava..si spun asta pentru ca la mine compozitia de la tarate o iesit putin grosuta si or ramas taratele deasupra si la baza praji s-o scurs numai oul...

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Hello

Raportez si eu meniul:
Ieri:
Md: iaurt o% cu paine integrala
G: o para
P: piept de pui gratar cu sOs tzatziki facut in caSa, salata verde,putina rosie si branza - cas si urda_ drept desert
C:supa clara de legume_ fara morcov, cartof;cas cu busuioc si rosie pe gratar
Azi:
Md:ou cu branza, castravete si rosie
P:cam la fel ca ieri_ sub forma de saLata caci suntem in deplasare cu masina
C:inca nu stim...

Nu stiu daca am gresit, dar oricum sunt mandra ca am rezistat tuturor tentatiilor. Pentru noi e foarte greu in w/end pt ca nu suntem acasa si ne inconjoara tot felul de bunatati ce numai monti nu pot fi.


de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Brandisik data viitoare pui desupra folie si nu se mai maroneste rau.O pui cand vezi ca incepe sa se inchida rau la culoare nu de la inceput....

Ai incins cuptorul inainte?
Daca ai ventilatie la cuptor incearca si asa...

Puisorule sti drobul de ciuperci al Gabitei Cara ?

http://gabrielacara.blogspot.com/2011/06/drob-de-ciuperci.html

Cu ce inlocuim pesmetul?Cu tarate si f. integrala sau faina de naut?

Arata bine... Gateste fata asta de mori...

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

mirela am si ventilatie..si in afara de folia aia am facut de toate..inca is de parere ca ar fi mai bine amestecate toate minunile si abia dupa pusa in tava compozitia

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Brandu, am uitat sa iti spun ca eu le-am amestecat cu aluatul si apoi le-am pus in tava

Mirela, eu as merge pe tarate de ovaz in drobul asta. Sigur nu vor modifica gustul si de crescut nu trebuie sa creasca. Se face poate de Craciun ca e aspectuos.

Ochidutzu, ai mancat foarte conform cu o singura observatie. Din experienta altor fete asocierea carne si lactate nu e prea propice slabitului. To oricum nu ai mult de slabit, ziceam doar sa stii.

Ani de Stefana (23.01.2008)

Daca va plac pozele mele, un vot va rog www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui2

Portocale pentru Mos Nicolae

ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Acum am citit si eu mai bine reteta...Pai ce rost are sa pui sepatat merele ? Le amesteci de la inceput cum ai spus...

Incingi cuptorul bine si le pui mai jos ,pe primul sau al doilea rand...

Praf de copt are ? ca nu am vazut...

Azi am fost purcica...Am papat un antricot de purcic cu brocolii si conopida la cuptor.

La cina trebuie sa pap ceva mai usurel....NU?

Le-am facut fetelor clatite cu faina integrala si tarate .Au iesit foarte bune.Le-am umplut cu magiun,g. de visine f. zahar si unele cu sirop de agave.

I-au placut piticei.
Astazi dupa aproape 2 saptamani a primit un ousor kinder In rest ,rar papa cioco peste 75%

Puisor mai da-mi idei de dulciurele pentru piticute



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Mirela, noua ne mai plac asa(toate retetele le gasesti pe culinar la indexul retetelor montignac): clatitele americane, clatitele cu mere, mere la cuptor, pandispanul Rodica, pear crumble. Si ne mai placea tare asta: mere taiate bucati,amestecate cu fructe de padure si deasupra fulgi de ovaz cu sirop de agave si unt( asta e pt copii ca nu e monti)

Ma duc sa fac snitelele la cuptor ca inca nu am mancat de pranz

Ani de Stefana (23.01.2008)

Daca va plac pozele mele, un vot va rog www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui2

Portocale pentru Mos Nicolae

ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Puisorule vreau sa fac Quicheaua ta cu ceapa, piept de pui si ciuperci:

http://www.culinar.ro/forum/continut/Dieta-Montignac/23869/Reteta-Montignac-Quiche-cu-ceapa-piept-de-pui-si-ciuperci/

Poate pana ma apuc vezi....Ce smantana punem ? Dulce sau normala?

Azi am scos de la congelator o felie de Tarta cu cioco ...

http://www.culinar.ro/forum/continut/Dieta-Montignac/29519/Retete-Montignac-Tarta-prajitura-de-ciocolata/

Am uitat...noi putem papa sirop de agave?

Nu am indulcit tarta pentru ca nu am avut fructoza si ma gandeam sa pun sirop deasupra.
Fetele asa au papat si era f. buna.Am gustat si eu putin



Mergi la inceput