MONTIGNAC (164) ...STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 13
puisorul spune:
Si cat e de inalta? Ca tava de cozonac cum e inalta incape multa compozitie. Ti-ar trebui o tava mai inalta ca sa iti iasa si aspectuoasa. De fapt ti-ar trebui o tava de cozonac . Daca faci prajitura eu as pune un pic mai multa faina de migdale sau tarate de ovaz. Parca in reteta e 150 de gr in total, eu as pune cam 180-200 sa iasa mai inchegata.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Daca va plac pozele mele, un vot va rog www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui2
Portocale pentru Mos Nicolae
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
btz_ovi spune:
Multumesc fetele pt primirea calduroasa.Ma bucur ca fiu aici.
Nu e nici o problema cu lista.
Ochidut da,m-am apucat si eu de Monti,ma bucur ca si tu.
Brandusa,ha ha,un miel de paste te rog
Gabriela ma numesc
Fetele,am voie cereale integrale cu iaurt 0.1%?
Pt in seara asta voi manca pulpite la grill cu mujdei,apoi seara o ciorba de perisoare,varianta fara orez si morcov.
Eu sunt in pana de idei mari,trb sa ma apuc de citit maine meniuri pt faza 1.
Puisorul: votat pozele
puisorul spune:
Gabriela, retete multe gasesti pe culinar. Poti manca cereale cu iaurt degresat dar sa fie cereale integrale. Mersi
Daca va plac pozele mele, un vot va rog www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui2
brindusik spune:
pff gabriela mai bine un pui nehormonat ca mielul are multe grasimi
si da ai voie cereale integrale cu iaurt(dar nu genul ala de cereale pe care scrie integrale dar de fapt au zahar si alte minuni...ci cerealele alea unde ractic boaba de cereala e facuta afish]
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
brindusik spune:
hihi..ia uite puisoaro ca am scris in acelasi timp aceeasi chestie
tava mea clar nu e asa de inalta ca cea de cozonac..e mai mult de chec ..imi dai emotii acu cu praji asta ca daca nu iese buna.....ma fac de ras
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
ochidut spune:
Fetelor multumesc de primire si sfaturi.
Sunt f fericita ca am gasit o parte din produse la MI,
ceea ce e ok ca ma pot opri in drumul spre casa si iau rapid cate ceva.
Am studiat si eu mai mult rafturile si etichetele, profitand ca am fost fara copil.
Am gasit si painea!!!!! Imi venea sa pup rafturile. Ce am mai luat: gem topoloveni, fructoza, iaurt cu 0%, lapte de soia sa incerc, paste integrale, orez integral,
cereale de ovaz, tarate de grau....
Acum seara am mancat salata verde cu rosii, castravete, ardei, branza si putina sunca
si la final 2 linguri de iaurt.
PS: am votat si eu
de Larisa Ioana 24.06.2010
puisorul spune:
Buna dimineata
Ochidutu, Gabriela, multumesc
Meniu azi:
MD: clatite din faina de naut si legume
P: somn( dupa reteta data de Mirela) si legume mexicane
C: pachetelele de primavara( nu le-am mai facut aseara asa ca le-am reprogramat)
ninha spune:
Ochidut, btz-ovi, bine ati venit! Ce-mi place cand e lume multa !!
vreau sa incerc si eu praji asta cu mere, oare iese buna si fara niciun indulcitor?
Meniul pe ieri si azi:
MD : paine integrala de secara cu zacusca
P : ciorba de pui + mancare de mazare
G : inghetata
C : broccoli/conopida cu parmezan
Ce faceti in we? eu cred ca o sa ies la o plimbare cu familia, ca e probabil ultimul we cu vreme cat de cat faina
Ninha, mami lu' Mirci
Don't ever get used to the world around you.
puisorul spune:
Ninha, de iesit iasa prajitura, nu stiu cat e de buna chiar neindulcita de loc. Poate daca o ajuta niste stafide sau altfel de fructe uscate.
Noi maine mergem la o onomastica de copii si dupa-amiaza poate in parc sau in mall,depinde cum va fi vremea.
sanse spune:
Buna fetelor
Am avut treaba zilele astea dar am fost cuminte...
Meniu azi(destul de nashpa si pe graba):
md: cascaval,putin salam de sibiu si 2 oua fierte
p:piept de pui fript si conopida la cuptor
c:am sarit peste ea pentru ca am papat pranzul tarziu
Va pup
PS.Andanitzo sa nu ma deochi....