MONTIGNAC (164) ...STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 16
ochidut spune:
crissteo, am mai citit nu stiu unde de fete care cumparau de la DM pt dieta monti. Cred ca fructoza a fost mai ieftina decat la MI, unde eu cred ca am dat 10 lei
Si da, sa stii ca mesele regulate sunt foarte importante, imi aduc aminte ca am citit undeva ca e bine daca poti chiar si aproximativ la aceeasi ora sa le iei.
Daaaa, fetele monti sunt tari. Si regimul monti e ok, doar ca fiecare dupa hiba lui: sotul tanjeste dupa o bucatica de paine, eu dupa o bucatica de praji Macar a mea mai are rezolvare cat de cat, o praji monti tot poti face
de Larisa Ioana 24.06.2010
puisorul spune:
Samira, ma bucur ca ai trecut cu bine peste investigatia asta
Cris, nu e rau deloc, 3-4 kg pe luna e chiar indicat. De la DM eu cumpar siropul de agave si seminte de in.
Brandu, deci daca se deschide la Cluj vreun restaurant iranian pot sa merg cu incredere . Ayranul eu stiu ca e numai cu sare, cel putin eu asa am baut la un fastfood arabesc. Dar e bun tare
Ninha, imi pare rau :(. Incearca saptamana asta sa fii superconforma si sa nu mananci nici un dulce, sa vedem ce se intampla.
Ochidutu, stai linistita ca nu stagnati asa de repede . Painea integrala nu ii place sotului tau? Si al meu pofteste dupa paine alba si calda, dar mai rar gaseste. Si atunci se multumeste cu painea facuta de mine
Meniu azi:
MD: snitel monti, doua bucatele de branza, ardei
P: somn la cuptor cu legume
C: poate reeditez clafoutisul cu mere
S-a deschis in Cluj un magazin cu produse naturale, Florava se numeste. Sunt din Salonta si au tot felul de produse: parizer de pui crenvusti, carne afumata, toate naturale fara E-uri si fara conservanti, branza cu chimen,cu trufe, cu ceapa verde, o nebunie. Cica au afumatoare clasica cu rumegus, nu solutie de afumat. Parca au un magazin deschis si in Bucuresti. Ma bucur ca daca ni se face pofta de cate un mezel acum am deunde sa cumpar
Ani de Stefana (23.01.2008)
Daca va plac pozele mele, un vot va rog www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui2
Portocale pentru Mos Nicolae
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
ochidut spune:
Multumim de recomandare puisor, am si intrat pe net si am verificat, au in oradea si intradevar si in bucuresti, pe stefan cel mare. chiar sunt incantata ca ne-ai zis, dar preturile erau cat de cat normale?
ca in bucuresti, mai sunt magazine din aceasta categorie, dar unele produse sfideaza bunul simt as zice. pentru cunoscatori, vb de carnatii de la baciu de 80 lei/kg
brindusik spune:
cristeo vad ca te tii pe pozitii...sa treci pe aci cand ai timp cu datele sa te pun in tabelas
puisoaro iaurtu la fastfood..e ca toata mancare de fastfood cu mai putin din toate..dar da...ai de unde alege si in general chestii la gratar...si poti sa alegi carnitura gen:orez basmati,cartofi, salata sau pita colegul meu mi-o comandat orez ca ii spusesem ca nu am mancat sofran pana acu..doar am luat un varf de furculita ca eu comandasem deja salata pentru gratar
ochidut puey cred ca is preturile astea sa invete si romanu sa manance mai putine preparateadik si aici salamul de-l mananc eu -german- dau pe 100g 1.8lire...darnu ca la noi ca te duci si sa tai bucata din baton...e deja feliat in feliute ffff subtiri ..si stiu deja ca 2 feliute au 32 de calorii si 1.7g de grasime
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
crissteo spune:
Brandusik, yes, yes, yes, pe pozitii, nu ma las, noroc cu voi ca sunteti asa suportive, altfel la cate necunoscute aveam/ am, nu stiu zau daca ma tineam de treaba. Va multumesc!
crissteo spune:
Dau datele, cum multumuiri multe ca m-ati primit printre voi.
Brandusik, multumesc mult ca-ti iei din timp sa-mi bagi datele
Data incepere: 01.11.2011
H: 160
GI: 80.4
GT; 60
GA; 78.7
KG de slabit: 20.4
KG(-) = 1,7
kg(+)= 18,8
puisorul spune:
Ochidut, eu zic ca nu sunt nesimtite preturile. 6 crenvusti au fot 5.9 lei, ciolan afumat era la 17 lei, branzeturile cam la 48 de lei. Deci preturile sunt clar mai mari decat in market dar mi se pare firesc. De ex.crenvustii contin 75% carne de pui, slanina si condimente. Nu pot avea acelasi pret ca si cei care nu au vazut carnea decat in poza si contin numai balarii.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Daca va plac pozele mele, un vot va rog www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=22" target="_blank">pui2
Portocale pentru Mos Nicolae
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
ochidut spune:
aa, pai sunt bune preturile! v-am zis, eu m-am minunat de carnatii de 80 de lei..... de la un astfel de magazin
brindusik spune:
deci e randul meu se pare sa incep discutiile pe ziua de azi:
meniul meu azi:
Md: baton cereale cu lapte
G: clementina. mar mic si vreo 2 cani de ceai
P:mai am o chestie de carne de vita de la restaurant si dimi mi-am pus in tigaie (cu o lingura de ulei de struguri) niste legume si niste ciuperci lungi
G: nush inca mai am mar, portocala si grepfruit deci am de unde alege
C: cred ca si ieri 2 bulanase de pui fierte cu hrean deasupra
Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.
brindusik spune:
nush cum sa va spun da eu abia astept sa vina vichendu sa-mi fac iara praji cu mere poate o sa fac chiar joi
puisoaro tu ce mai ai de mancare ca eu nush ce sa fac pentru maine e asa de epuizanta pentru mine chestia asta cu ganditu la ce sa gatesc de numa