Floricele de liliac mai-iun 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Gata,am lecturat si bancurile...super selectia Nico

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">concurs vara 2011:cr1 si cr2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Buuuunnaaaa!
Cris, votat Sebi culegator de prune si scormonitor de nisip. Sanatate multa, multa. Anunta-ne oficios cd ramai iar in concediu cu Sebi si sa ne faci o comparatie intre saptamanile cat ai mers la serv si revenirea la serviciul de acasa.
Marylena, Miruna niciodata nu a mancat mult. A fost o perioada cand ma stresam, dar acum sunt calma. Poate are zile mai "nemancacioase". Legat de dinte...imi aduc aminte cand se clatina unul, tata lega o ata de el si celalalt capat de clanta usii...apoi se prefacea ca trage de usa. :-))
Somnul: Miruna adoarme pe la 22.00-22.30 si se scoala la 8.00. Peste zi doarme o singura data, intre 1 si 3 ore.
Rocsy, bona chiar e asa bolnavicioasa....sau se da "lovita" cand nu are chef sa vina la voi? Cu suflatul nasului in carte....e mortala Sofia. Daca ai ceva de lipit nu mai folosi superglue :-)

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Monica, votat atat Mirunica soarelui cat si Cristinica frumusica. Pupam!

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Alina- care sunt pozele tale de la concurs? Am votat pt Cris si Aka si parca aveai si tu poze...

Mamica unui buburuz

Daca te referi la mine.
Noi nu participam la concurs.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Neatza!

La multi ani sarbatoritilor de Sf. Arh Mihail si Gavril!

Dau de baut si mancat caci am 2 sarbatoriti acasa.... Sa-mi traiasca , sa fie sanatosi si noi pe langa ei!

Alina-da la tine ma refeream, asa ramasesem cu impresia..... dar cred ca era vorba de Cris... Of memoria asta...

O zi cu soare fetelor!

Mergi la inceput

Neata!!!!
Nico,ma altur si eu sa fac cinste cu www.palacefagaras.ro/poze/bufet2/23.jpg" target="_blank">de toate ca de asemenea am acasa doi sarbatoriti!Sa-mi traiasca!

La multi ani si celorlalti sarbatoriti!!!!

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">concurs vara 2011:cr1 si cr2

Mergi la inceput

Multumim de voturi!
Suntem pe locul 5 in concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

La multi ani !!!!
sarbatoritilor zilei

Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marylenac spune:

Cris, am votat pentru Sebi super bebi

Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

la multi ani de sf. Mihail si Gavril

noi in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=2" target="_blank">aka1 si aka 2

Mergi la inceput