Floricele de liliac mai-iun 2010 (7)
Raspunsuri - Pagina 3
aka spune:
neata. cafea vreau si eu. ne chinuie caninii si pe ea si pe mine. toata noaptea :(.
Cris sanatate burticii Sebicului
Rocsy ce bine ca stie sa sufle nasul. eu o pun sa sufle dar scoate un zmogot cu gurita .
Ioana multa sanatate si voua.
Marylena a lasat zana maseluta banuti?
Miru doarme de la 22 la 8.30, cu multe treziri peste noapte. dar ies ei dintii si atunci sa vezi boierie .
noi in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=2" target="_blank">aka1 si aka 2
marylenac spune:
Rocsy, super tare Sofia....credeam ca numai Tudor al meu, vrea sa si-i puna la pastrare....
Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010)
marylenac spune:
Aka, sigur, a lasat un banut Dra Zana....Doamne, ma uitam la el cat de tare credea toate prostiile pe care i le spuneam noi cu Zana, cum a lasat el dintisorul intr-o punguta, l-a pus la geam si se ruga sa ii aduca alt dintisor puternic si frumos
Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010)
cris_09 spune:
Mi-am amintit ca trebuia sa va trag de maneca,cand incepe votarea la concurs.
Daca vreti sa ne votati,am pus link la semnatura.
Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">concurs vara 2011:cr1 si cr2
cris_09 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui r_ocsy Foarte bine Cris, descarca-te ... nu tine in tine, dauneaza sanatatii . Sofia doarme de la ora 21 pana la 7-8 dimineata ! Ma descarc : m-am saturat !!! Bona mea mereu e bolnava, ba racita, ba cu migrena, ba cu criza de bila etc !!! Acum e racita ( din nou ) , a mea pice abia acum e pe ultima suta de metrii cu raceala si nu ma pot risca la o combinatie de virusi si uite cum iar trebuie sa imi reorganizez eu si sotul programul, iar sa anulez programari si tot asa ! Pe cuvant ca m-am saturat !!! R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) "Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina." |
Super tare cu suflatul nasului,bine ca nu si la suflat in perdea(inca)
Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">concurs vara 2011:cr1 si cr2
cris_09 spune:
citat din mesajul lui marylenac Aka, sigur, a lasat un banut Dra Zana....Doamne, ma uitam la el cat de tare credea toate prostiile pe care i le spuneam noi cu Zana, cum a lasat el dintisorul intr-o punguta, l-a pus la geam si se ruga sa ii aduca alt dintisor puternic si frumos Mami de Matei (11.09.2006) si Tudor (28.05.2010) |
Noi aruncam pe casa dintele...de ce?..nu mai tin minte
NicoletaB spune:
Misto faza cu musii intinsi pe carte...
Noi avem o maselutza iesita completa si inca 3 la care i-au iesit numai cate un colt la fiecare. Toate 3 sunt in acelasi stadiu, sunt curioasa daca vor iesi simultan complet din gingie. Dinti avem 7. Numai 3 jos.
NicoletaB spune:
Alina- care sunt pozele tale de la concurs? Am votat pt Cris si Aka si parca aveai si tu poze...
My_Lady0091 spune:
buna-ziua si spun din start:scuze, in primul rand ca dau buzna(nu-i frumos)si in al doilea rand ca vin cu cersitul...
insa daca va plac fotografiile noastre, va rog votati-ne accesand link-ul pus la semnatura..
multumim!
am votat si noi cr2!
Prezenti in concurs , un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.
Va multumim tuturor!
27+
AMR:13 saptamani
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |