Floricele de liliac mai-iun 2010 (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

La multi ani sarbatoritilor de Sf. Arh Mihail si Gavril!

Mergi la inceput

Buna !

Rcata : asa e ea bolnavicioasa, trebuia sa imi dau seama cand am vazut-o ca e mica si amarata ... dar am zis ca e tanara si cate probleme ar putea sa aiba ?

Si eu imi aruncam dintii peste casa dar nu mai stiu de ce; sigur nu pentru "barza" ca pentru ea aveam alte metode : presarat zahar pe pervazul de la geam, scris scrisori etc ... depinde de "binevoitorul" care ma sfatuia .

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Buna !

Rcata : asa e ea bolnavicioasa, trebuia sa imi dau seama cand am vazut-o ca e mica si amarata ... dar am zis ca e tanara si cate probleme ar putea sa aiba ?

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Scuze,dar m-a amuzat rau exprimarea...auzi tu..mica si amarata

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">concurs vara 2011:cr1 si cr2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Inca 20 min si plec acasa,sa-mi sarbatoresc baietii
Nu stiu de ce am mai plecat de dimi

Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">concurs vara 2011:cr1 si cr2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

M-ai ofticat Asta e program de lucru?

Rocsy- eu ca metode de adus barza frate/sora o stiam pe asta cu dintele si mai era faza ca daca te uitati printre craci la fel se spunea ca ceri un frate/sora Misto si metodele tale...

Si apropos, mie dintii mi-i scotea mama cu ata de macrame. Ce mai stateam cu sulul de macrame pus pe maine ca sa faca mama ghem pt mileuri.... Ce vremuri....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.Cata spune:

Cris, Nicoleta...sa va traiasca baietii. Si sa va iubeasca mult, mult! Petrecere frumoasa va doresc.
Am uitat sa va multumesc pt cartile trimise atat tie Nico cat si Alinei.
Ma duc sa-mi termin kughelhof sau cum se scrie. :-))

www.mirunailinca.blogspot.com/" target="_blank">Miruna-Ilinca www.eticker.co.za/tickers/0d3lbs4fa7l4py2f.png" target="_blank">28.04.2010
20+

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Buna !

Scuze,dar m-a amuzat rau exprimarea...auzi tu..mica si amarata

Mergi la inceput

Citat:

Distractie placuta !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Rocsy- eu ca metode de adus barza frate/sora o stiam pe asta cu dintele si mai era faza ca daca te uitati printre craci la fel se spunea ca ceri un frate/sora Misto si metodele tale...

Si apropos, mie dintii mi-i scotea mama cu ata de macrame. Ce mai stateam cu sulul de macrame pus pe maine ca sa faca mama ghem pt mileuri.... Ce vremuri....

Mamica unui buburuz

Tare faza cu "cracii"
Nu prea mai tin minte multe legate de schimbarea dintisorilor de lapte decat ca am stat si eu odata in fata usii asteptand sa traga cineva de usa si sa raman fara el ( dar nu imi pot aminti daca a intrat sau nu cineva ) si mai tin minte ca pe unul l-am inghitit ( inainte de masa il aveam, dupa masa nu ) si eram foarte panicata ca daca se intampla ceva din cauza ca l-am inghitit !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

Vin si eu sa fac cinste.
Sunt si eu o Gabriela cat si pt cumnatul (Mihai).
Eu va servesc cu o prajitura (cris ce de bunatati ! ) si un de suc.
Deasemeni urez si celorlalti sarbatoriti:

La multi ani, tuturor ceor care poarta numele Sfintilor MIHAIL si GAVRIIL!
Sa va ocroteasca Sfintii sarbatoriti astazi!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput