Despre jucarii.

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Sau chiar un tractor cu pedale si remorca..am vazut si ceva cu excavator in fata..Acum depinde ff mult ce anume ii place..E bine sa te orientezi la ceva ce nu are deja..Sau un Lego cu care poate sa-si construiasca singur masinute..sunt multe optiuni super la Lego..bani sa fie...
Poti sa ii iei un elicopter cu telecomanda daca ii plac si aeroplanele..acum tu stii mai bine ce anume ii place mult si ce ii lipseste..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Interesant subiect....
La doi ani si trei luni...ce as mai putea sa-i cumpar fetei mele?Are lego,cuburi ecoiffer cu masuta,laptop-uri,puzzle de toate felurile,papusi,casute, jocuri educative,melcu` de la o anume firma,testoasa,omida,truse de doctor,iar papusi ,camioane,masinute....cort..,carti de povesti,de colorat,cu abtibilduri,carti din gama roteste si descopera.....deja e plictisita.numai cartile ii mai plac..de construit are vreo patru tipuri....de alea pentru masuta abrrick(nu stiu exact cum se scrie,i-am luat set de stampilute....cuburi de lemn,de carton,plusuri....spune-mi cateva jucarii mai...cum sa zic...nu chinezarii..sunt oripilata de ele...dar m-am si saturat sa iau FP si sa zaca sub pat.....

"Tanara, blonda, frumoasa, licentziata, bogata...nu caut nimic, doar ma laud!"

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Unde e domnul cu jucariile?

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anne45

Buna

Eu am un pici de 1 an si 4 luni-ce cadou imi poti sugera pentru aceasta varsta. Sa zicem ca in preajma Craciunului v-a avea aproape 1 an jumate?
Mentionez ca avem multe jocuri de la masinute mari si mici , cu forme si cu muzicuta , bilingve , animale , insecte , telefon , plusuri , lego , trenulete , jocuri activitati tip ferma animalelor etc.
Ce as putea sa-i cumpar pentru ai starni un pic curiozitatea?
Multumesc aniticipat!

https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/15Ottobre2011FotoGiuliTunsulica?authkey=Gv1sRgCMS3KHyIr72AE

No ca mai sunt si altii care au copii plictisiti...dar ma bucur ca toata lumea tine cont de postarile mele...

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floreaa spune:

Monica70, DInosapien este o jucarie imrepuna cu Robosapien. Este si un film dar nu la film ma refeream .
Alina exista pe piata o masinuta radiocomandata(cu reclama la tv), a carei telecomanda este in forma de volan. Are pe aceasta telecomanda doua butoane pentru fata si spate si virajele le faci rotind volanul la stanga, respectiv dreapta "asa in aer" cum a zis o doamna azi . Desi mai toate masinutele cu telecomanda sunt recomandate de la 5-6 ani in sus, dupa cate imi spui de cel mic al tau, eu cred ca s-ar descurca cu aceasta (volanul e mare si masinuta la fel). O masinuta cu telecomanda cu touch screen nu cred ca isi are locul aici totusi poti sa te interesezi.
Eumada, cred ca ar trebui sa iti deschizi tu un magazin la cate jucarii ai :p. Seturi de doctor mai serioase asa nu prea am vazut. Ce am vazut eu sunt "chinezarii" cum ai spus tu. In rest, papusi cu stetoscop, care fac febra, fac rosu in gat etc. cred ca ai nu ? Carticele cu puzzle ? Jocurile de genul celor de la quercetti ? Trebuie sa improvizeze mosul ceva

Mergi la inceput

M-am speriat putin cand am deschis fereastra si am vazut ca sunt 7 pagini. Ma bucur ca este un subiect cat de cat interesant si asa mai invat si eu una alta de la mamici cu experienta. Va multumesc pentru atentie si la cat mai multe pagini si postari si pareri si...vorba multa bucuria omului :)).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Unde e domnul cu jucariile?

Pai poate se uita si el la un film,ca nu cred ca-l plateste nimeni sa "lucreze" non stop pe-aici

Legat de seturile de doctor solide,da un google rapid si sa vezi cate gasesti la peste 150-250 lei setul http://www.bizoo.ro/produse/jucarii-set-doctor/start-0/10/ ai de unde alege berechet.Cat sunt de solide nu stiu (ca io numai d-alea cu 10-15 lei le-am luat ) dar la ce preturi au,poate-s chiar nemuritoare si le vor mosteni si urmasii urmasilor Evei

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=18" target="_blank"> VOTATI POZELE DIN ALBUMUL "VARA 2011 AMINTIRI DE VACANTA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

FLOREA se vede ca te-ai pierdut,ca nu io intrebam de dinozauri Io ma lupt cu dilemele pentru laptpop-uri inca
Daca tot aparusi la ore suplimentare,stii cumva ,chiar toate cretinelile alea de laptopuri au asa ecrane de doar 5/10 cm ? Am studiat o gramada pe net,am vazut si in Metro live cateva si dupa mine-s o mare tampenie Diana la 6 ani e oarecum prea mare pentru asa ceva,deja stie literele si chiar sa si citeasca,chiar oleaca de matematica,la anul merge la scoala,asa ca ei i-ar trebui mai mult pentru prosteala ca are laptop Ma gandeam sa le iau mai bine doua ieftinaturi d-alea la 20-30 de lei,( 2 sa nu se certe ca vrea si cel mic evident ).Alea nici n-au ecrane din alea din ce am vazut eu.Celui mic as vrea in romana,iar ei sa fie si in engleza,macar cu atat se mai alege din prosteala cu pricina, si eu salvez asa bani sa ii si iau altceva.Ei ,ca lu' asta mic i-am mai luat una alta.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=18" target="_blank"> VOTATI POZELE DIN ALBUMUL "VARA 2011 AMINTIRI DE VACANTA"

Mergi la inceput

Acum am vazut si eu seturile de doctor si iti cam dau dreptate monica, ar trebui sa tina asa pentru urmasii urmasilor sau suntem noi rautaciosi . Mai degraba "tanarul" ca la munca si asa toata ziua copiii si parintii lor imi zic "nenea" sau "domnu" :))

Mergi la inceput

Ahaaaa scuze de incurcatura, era pentru geniest si loredana_76 faza cu dinosapien si robosapien. Sper sa vada.
In legatura cu laptopurile, cam toate au ecranul micut asa si imaginile pixelate pentru protectia ochilor copilului. De cele mai multe ori lumea cand il vede este putin dezamagita pentru ca din reclame nu prea isi dau bine seama. Plus ca atunci cand aud "laptop", majoritatea se gandesc la imaginea pe care o avem toti despre un laptop si nu chestia aia de jucarie pe care o vezi in magazinul de copii la vanzare. De aici si "socul" si intrebarile. Pentru un copil istet un laptop de jucarie nu o sa fie o atractie mare mult timp plus ca este si o oarecare investitie. Pai si daca le iei "doua ieftinaturi" asa cum le zici tu s-ar putea sa nu prea aiba succes decizia fiind prea slabe ieftinaturile. Am mai spus ca parerile sunt impartite cand vine vorba de laptopurile astea de copii. Acum totul ramane la latitudinea ta

Mergi la inceput