Despre jucarii.

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Eumada, Eva are tobogan? Eu i-am luat lui Iustiun 1,6ani are. si e inebunit dupa el!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Oana,alea micute nu-i plac....le ignora cu desvarsire cand mergem la locurile de joaca..ii plac doar alea mari()si zau ca nu am unde sa le pun....sau chestiile alea imense gonflabile pe care iar nu am unde sa le pun....

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Atunci balansoarele?
alea stil calut, sau acelea de plastic? II plac, are?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Interesant subiect....
La doi ani si trei luni...ce as mai putea sa-i cumpar fetei mele?Are lego,cuburi ecoiffer cu masuta,laptop-uri,puzzle de toate felurile,papusi,casute, jocuri educative,melcu` de la o anume firma,testoasa,omida,truse de doctor,iar papusi ,camioane,masinute....cort..,carti de povesti,de colorat,cu abtibilduri,carti din gama roteste si descopera.....deja e plictisita.numai cartile ii mai plac..de construit are vreo patru tipuri....de alea pentru masuta abrrick(nu stiu exact cum se scrie,i-am luat set de stampilute....cuburi de lemn,de carton,plusuri....spune-mi cateva jucarii mai...cum sa zic...nu chinezarii..sunt oripilata de ele...dar m-am si saturat sa iau FP si sa zaca sub pat.....

Tudor e deodata cu Eva.Zilele astea s-a jucat cu placere cu seturile ramase de la Diana cel cu cuie colorate din plastic ,alea cu care se fac diverse modele,nu mai stiu cum le zice.Setul nostru are si ceva litere/cifre in el.Deasemenea s-a jucat cu setul de facut bratari: sunt niste bratari din plastic ca cele de ceas pe care se baga margelute cu diverse modele: flori,fluturi,litere etc. Clar sunt pentru copii mai mari,dar el s-a descurcat de minune si i-a si placut - desi e baiat. Avem si set de facut margele bratari din lemn,dar alea se insira pe ata si nu i le-am dat inca pentru ca e mai greu - stiu ca avem niste litere colorate din lemn mai mari tot de insirat pe ata si desi cat de cat se descurca,ma striga intruna dupa ajutor asa ca mai bine nu inca I-am scos zilele astea deja si o carticica cu puzzle adevarat din 6 piese (deci nu incastru ca alea-s fumate).Daca il ajut eu la pus un colt-doua,se descurca binisor in continuare.Foarte mult ii plac si se joaca si cu piesele simple de lego - ala de peste 4 ani,deci piese mici.Nu fugi neaparat de chinezarii.Poti avea surpriza ca sa se joace in draci cu asa ceva,iar jucariile de firma sa zaca sub pat Pe copii nu ii intereseaza neam pretul si firma.
FLOREA mersi de info.Inca mai fac pe socoteli. ca ar trebui sa ii iau o ieftinatura de laptop si baietelului ca altfel isi scot ochii de o sa apara doar unul in casa

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=18" target="_blank"> VOTATI POZELE DIN ALBUMUL "VARA 2011 AMINTIRI DE VACANTA"

Mergi la inceput

Are doi cai...unul din plus....de ala cu chestii ca de sanie...da` se sperie mai mult e el..adevrul e ca atunci cand isi face vant,la 96 cm si 16 kile se cam tot duce......iar balansoarele alea mici de plastic...am incercat unul in real....ei bine..a zis ca e bun de "push in cada si facem balcuta din el...."e cam asezata Eva,seamana cu tac`su`..asa mai domoala....speram ca domnul cu jucariile sa-mi zica vreun pont...

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Fug de chinezarii ca au multe bucati care cad si unele chiar mici....are obiceiul inca sa bage in gura ce i se pare interesant...mi-a mancat niste moon sand de la prietena ei...sincer mi-e frica de margelute..sa nu le inghita,sa si le bage in nas,ureche...stii cum e...
Iar puzzle...eu i-am luat dar cu multe piese...vreo 9-10..o sa caut cu mai putine si eventual cu doua imagini pe el.....buna idee,dar nu e suficient...acu` vrea un set "sa ma fac doctolita"insa nu am gasit inca ceva si complex,sa-i starneasca interesul si sigur...ce i-am laut pe fuga ca-mi rodea urechile...ii cad olivele de la stetoscop...fix cat sa-i intre in ureche...si varful de la seringa....ceva idei?Ala de la ecoiffer are doar patru elemente...si ii strica lu` maica-mea tensiometrul ....

Madalina si Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

EUMADA daca vrei ceva mai interesant la capitolul set de doctor,ia o seringa de la nurofen,o scobitoare si ai rezolvat problema.O pui sa ii faca niste injectii lui taica-su Glumeam,dar noi ne mai jucam si asa Tu stii cu piesele mici,eu am noroc ca ai mei nu au avut mari tendinte de a baga in gura lucruri decat cand erau f. mici.Iar de urechi sau nas nici poveste,asta ar mai lipsi Iar Tudor se joaca cu chestii marunte doar in prezenta mea sau a sora-sii care e mai cerber decat mine,toate le vede si imediat paraste sau nu-l lasa sa faca tampenii.
La puzzle cu 10 piese e f. mult pentru inceput,iar cu 2 e f. putin.Ideal e cu 4-6 bucati.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=18" target="_blank"> VOTATI POZELE DIN ALBUMUL "VARA 2011 AMINTIRI DE VACANTA"

Mergi la inceput

Fac si io ca tine...seringa si scobitoarea sunt fumate......la papusi le rupe capul si mainile si zice'a facut buba".....sunt oare la firme de profil ceva truse de doctor sigure?

Madalina si Eva-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Vin si eu cu o intrebare despre masinute.
Ce masinuta mai sofisticata si totusi nu atit de sofisticata ,pt 3-4 ani imi recomandati?

Chiar sunt in pana de idei pt Mos Craciun,ii plac masinutele si desi are cred deja peste suta,as vrea ceva mai deosebit...si nu stiu ce,am cascat ochii simbata intr-un magazin imens de jucarii si nu am stiut ce sa iau,mi-au placut masini pt baieti mai mari...

In rest,nu stiu ce,masinutele din Caars ar fi de gasit pe undeva?
Eu nu am mai vazut.
Ma tot gindesc ce as putea sa-i iau,inutil sa va spun am o camera foarte mare pe post de camera de joaca,arhiplina cu tone de jucarii,cele mai multe ramase de la surioara,avem si topogan si trambulina,si mai bine intrebati-ma ce nu avem....

Vorbeati de laptopuri,baietelul meu a mostenit 2 de la surioara,unul este de la 4 ani in forma de maus si celalalt este normal,de la 6 ani.Ii plac foarte mult,unele chestii le stie face singur,cinta melodiile de la cel cu maus,cred ca e o investitie f buna...

Mergi la inceput

Alina eu i-am luat baietelului meu o parcare supraetajata cu masinute de craciun..pt baietelul tau ma gandesc ca ar fi interesant (daca nu are deja) un circuit cu masinute cu telecomanda sau o masina din aceea mare de exterior pe care sa o conduca singura ori electrica ori cu pedale..

Mergi la inceput