Despre jucarii.

Despre jucarii. | Autor: Floreaa

Link direct la acest mesaj

Salut, nu sunt mamica si nici tatic din pacate. Sunt tanar si lucrez la un magazin de jucarii foarte cunoscut de toata lumea cu multe reclame pe canalele de copii. M-am inscris pe acest site pentru ca am aflat multe lucruri despre copii aici (nu ati crede ca un tanar isi pierde vremea pe site-uri despre copii :p)si lucrand de ceva vreme in domeniul jucariilor as vrea sa cred ca pot raspunde la intrebari legate de jucarii pentru anumite varste, cum functioneaza acestea si alte lucruri legate de jucarii bineinteles pe cat posibil.

Va multumesc pentru intelegere si astept ocazii sa pot fi de ajutor.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

OK bine ai venit la si speram ca nu te-ai inscris ca sa plasezi niste reclama :) la magazinul la care lucrezi.

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floreaa spune:

Nu e pentru reclama. Am dat din greseala peste un thread despre laptopul pc karaoke si m-am gandit ca pot fi de ajutor cu alte lucruri. Plus ca vin sarbatorile si copiii vor jucarii despre care parintii stiu putine sau nimic :). Multumesc pentru intelegere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Buna

Eu am un pici de 1 an si 4 luni-ce cadou imi poti sugera pentru aceasta varsta. Sa zicem ca in preajma Craciunului v-a avea aproape 1 an jumate?
Mentionez ca avem multe jocuri de la masinute mari si mici , cu forme si cu muzicuta , bilingve , animale , insecte , telefon , plusuri , lego , trenulete , jocuri activitati tip ferma animalelor etc.
Ce as putea sa-i cumpar pentru ai starni un pic curiozitatea?
Multumesc aniticipat!

https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/15Ottobre2011FotoGiuliTunsulica?authkey=Gv1sRgCMS3KHyIr72AE

Mergi la inceput

Vad ca are deja multe si nu mai stii ce sa ii mai iei :). De obicei la varsta asta jucariile recomandate sunt unele simple, cu acelasi principiu de functionare "sunete si lumini". Banuiesc ca stii despre ce vorbesc, sunt acele jucarii gen "zanganele" cum le mai zicem noi. O alta varianta ar fi cuburile pentru varsta lui, de plastic sau lemn si anume Lego Duplo (1 an 1,5 - 6 ani) sau mega bloks cele mai cunoscute. Mai este o gama de jucarii foarte interesanta care le dezvolta piticilor creativitatea (in limitele varstei respective), acestea se numesc quercetti si merita sa arunci un ochi sa cauti pe net. Mai poti alege si jucarii de baita de exemplu. Sunt si creioane pentru copii mici (mari si cerate) dar eu unul nu recomand astea fara ca piciul sa fie supravegheat.Piciul e micut si gama de jucarii recomandate nu este asa mare ca si pentru un copil de 4-5-6 ani etc in sus.
Sper ca am fost de ajutor, daca mai ai intrebari astept. Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Multumesc frumos pentru idei , am sa mai caut pe internet . Creioane cerate am dar nu-i dau pentru ca are tendinta de a baga totul in gura in schimb avem culori speciale care se pot folosi doar pe un anumit tip de hartie si care sunt lavabile ..tip Magic color . Mega blocks avem , l-a ajutat foarte mult ...e foarte indemanatic .

O zi buna !

https://picasaweb.google.com/102421590206055963392/15Ottobre2011FotoGiuliTunsulica?authkey=Gv1sRgCMS3KHyIr72AE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Poti sa ma sfatuiesti si pe mine ? As vrea un laptop pentru finutza mea de 6 ani si 8 luni si nu ma pricep deloc!
Multumesc!

Mergi la inceput

Anne, mai ai si varianta puzzle. Din acelea cele mai simple cu doua sau trei forme de bagat in locuri predefinite. Din lemn sau alt material. A..era sa uit. Lumea a fost multumita si de jucariile de la firma "Brio", firma ce se adreseaza copiilor mici. Da-i o cautare si vezi ce gasesti. Sper ca am fost putin acolo de ajutor. Mersi

Mergi la inceput

Delsim ce fel de laptop? pentru copii de 6-8 ani sau un laptop cat de cat mai serios cu sistem de operare pe el ? finuta ta are acces la vreun calculator prin casa ? de exemplu al parintilor?) te intreb pentru ca piticii din ziua de azi sunt foarte isteti si prind foarte repede. Vazand un calculator adevarat cum functioneaza si ce poate face pe el, s-ar putea ca un laptop pentru copii sa nu o incante prea tare. Plus ca afla de la prieteni care poate au acces la laptopuri sau calculatoare ale parintilor ce pot face pe ele. Sau se poate intampla invers: sa aiba impact si sa fie apreciat. Totusi pentru inceput poti da o cautare pentru startright, lexibook sau clementoni.
Imi cer scuze daca fac reclama, este neintentionat si multumesc adminilor pentru intelegere.
Sper ca am fost de ajutor cat de putin. Multumesc

Mergi la inceput

Apropo de laptopuri, poate unii se intreaba de ce la laptopurile pentru copii ecranul este asa mic, sau de ce se aude asa incet sau de ce este afisajul numai de-o culoare sau doua, asa de "rudimentar". Raspunsul este pentru protectia ochilor copiilor si nu cred ca mai este nevoie de alte explicatii :). La fel si cu unele jucarii gen telefoane de jucarie care se aud incet, pentru a nu dauna in vreun fel auzului copiilor.
Va multumesc si sper sa pot fi de ajutor in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Floreaa... cred ca vei fi un tata foarte bun...asa frumos vorbesti despre copii
Ok, eu am un copil care de Craciun va avea 1 an si 7 luni.
Ma gandeam ca acum de sarbatori, pt ca il cheama si Gabriel, sa ii iau o parcare supraetajata de la Imaginarium...Beep-beep parca se numesc jucariile acelea, un balansoar si un tobogan...Vreau sa te intreb daca consideri ca un tobogan e potrivit pt un copilas asa mic..parca vazusem pe net ca grupa de varsta e 2-6 ani...Bineinteles ca vreau un Tobogan mic..pt apartament..unul cam asa: http://www.nichiduta.ro/images/produse/2009/12/thumb/261667298fd633464b50316d76acc7f7.jpg
Ce parere ai?
Mentionez ca , copilul merge ff bine in picioare, alearga, se catara peste tot...

Mergi la inceput