Despre jucarii.

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Baby1320 spune:

Oana, sa inteleg ca pana la irma ti-au placut jucariile de la Imaginarium :). Noi suntem fani :). Cu parcarea, desi scrie ca de la 1 an sunt ok, Joshua al meu abia de curand (1 an si 7 luni) a inceput sa se joace cu ele.

Mama lui Joshua-Luca din 6.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Normal Baby k mi-au placut...abia astept sa ii vad reactia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Baby1320 spune:

Sa imi spui daca i-au placut. Gusturile copiilor difera :).

Pentru guru al jucariilor :) : spune-mi, te rog, ce tip de jucarii educative ar fi potrivite pentru un copil de 1 an si 7 luni ?

Mama lui Joshua-Luca din 6.04.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikkei spune:

Buna Floreaa! Frumos din partea ta ca vrei sa ne fii de folos.
Te rog sa-mi recomanzi si mie ceva jucarii pentru un copil de 8 ani care are probleme destul de mari in coordonarea manutelor, insa intelegere normala varstei sale. Aaa... si nu-i prea place sa se joace singur.
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floreaa spune:

Pentru oana : din experienta iti spun ca odata ajunsi la tobogan, greu ii mai iei pe copii de acolo, sau il iei dar nu pana nu se da macar o data :D. Am avut si noi ;). Ideea e ca un tobogan asa micut pentru apartament, eu cred ca este mai mult decat binevenit DAR sa il supraveghezi foarte atenta cat e pe langa tobogan. Am inteles ca e "argint viu" micutul dar fiind si ceva nou si el fiind mic, pana intelege el care e jmecheria o sa ii ia putin timp acolo. Nu e un adult sa stie ca exista gravitatie si ce se duce sus trebuie sa coboare :). Pentru el e un "miracol" ca de acolo ajunge jos asa lin :). Chestia cu varstele este orientativa pentru ca toti stim ca nu toti copiii au acelasi ritm de dezvoltare :). In concluzie da-i inainte :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Ms mult Floreaa..tu chiar nu ai copii? vorbesti de parca ai avea ff mare experienta!! Bravo!!!

Mergi la inceput

Pentru Baby 1320 : "cauza-efect" a adus mereu un zambet pe buze copiilor mici, printre altele. Mai explicit "apas un buton-ceva canta sau lumineaza" :). ai putea incerca jucarii de genul celei de la fisher price "broscuta vorbareata", "omida muzicala", si chiar "olita muzicala" care canta o melodie in functie de ce face piciul :), jucarii de genul incastrelor (am cazut pe spate prima data cand am auzit cuvantul asta pompos:)) adica ceva gen recipient(galetusa,cutiuta) cu gauri de diferite forme sa poata piciul sa bage pe acolo cubuletul de forma respectiva, plusurile gen "catelusul bilingv" de la fisher price care avea scris pe mana,picior,inima in 2 limbi "mana/hand" etc si cand apasai iti spunea denumirea sau un cantecel. Sau jucarii de genul "amazing mushroom" de la Bluebox, chiar si instrumentele muzicale dar simple si maricele cat sa dea cu batu in clapa si sa sune frumos :). Acum eu as zice sa te uiti pe net de ce ti-am spus si sa iei din ele doar principiul si apoi sa vezi ce gasesti asemanator. A fost doar o parere si sper sa nu imi sara nimeni in cap :). multumesc pentru intelegere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_lex82

Ms mult Floreaa..tu chiar nu ai copii? vorbesti de parca ai avea ff mare experienta!! Bravo!!!

Cred ca daca lucreaza intr-un magazin de jucarii a vazut mai multi copii in actiune si a trecut prin infinit mai multe situatii delicate decat noi (plansete dupa jucarii, tantrum-uri, etc)

Si acum...mister guru al jucariilor o intrebare:
am 2 baieti, de 4.6 si 2.6 ani. Nu stiu cum sa-l fac pe cel mic sa fe interesat de puzzle-uri. N vrea sa rezolve el sub nicio forma, dar daca il vede pe cel mare vine peste el, trage de piese, i le ascunde si in final le rupe.
Am o multime de jocuri si jucarii pe care le tin ascunse...ce i-as putea da ca sa il captiveze si pe el?

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Pentru Nikkei : asta e un domeniu oarecum nou pentru mine dar am "sunat un prieten" si ai fi surprinsa sa afli ca sunt niste jucarii care sunt foarte potrivite as zice eu, pentru copilasi ca acesta despre care ma intrebi tu, in carrefour. jucariile sunt de la deico. asa se numeste firma si gama cuprinde chestii simple de la cuburi din acelea de lemn cu diferite forme si marimi care trebuiesc aranjate pana la asa numitele iq games. acum iq games sunt de la 14 ani recomandate din ce am vazut eu dar cu putin ajutor de la un adult va vedea ca este nevoie si de putina indemanare acolo. Acum eu unul in locul tau as da fuga in carrefour sa ma uit macar din curiozitate :) pentru ca pe langa brandul asta mai sunt si altele :). Reamintesc ca a fost doar o parere. Multumesc pentru intelegere :)

Mergi la inceput

Nu, nu am copii, am doar un sfert de veac ca varsta :D. Desi mama ma avea deja la varsta asta dar acum vremurile sunt altfel. Facultatea nu prea m-a ajutat cu nimic si se pare ca imi place ce fac acum :)

Mergi la inceput