Despre jucarii.

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Saru`mana Monica.....ala de 100 ron e cam ceea ce caut.....plus ca acel carut sau ce o fi poate avea si alte utilizari......
Cat despre pret....o roata olarului sau o Daisy de aia care danseaza e 74-84 ron in hipermarket-uri....deci daca e de luat ceva de calitate..macar sa aiba cateva luni,pana se plictiseste..apoi eu le dau la alti copii.....am cam dat tot ce aveam...haine si jucarii care au scapat de distrugerea in masa....nu de alta dar nu se lasa pana nu desface tot....
Nu mai au pe stoc...

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mikaela_a spune:

Te rog, Floreaa si iti multumesc mult, imi poti recomanda niste jocuri pentru o fetita de 10-11 ani?
Ma intereseaza jocuri pe care sa le putem juca in familie, sa ma joc eu cu ea sau ea cu alti copii.
Are remmy, scrable, sah, monopoly, cine stie castiga de la noriel, are puzzle, insa vreau sa-i iau acum de sarbatori niste jocuri de familie.
Am vazut ca a aparut un joc Parol, inca unul Cameleon...n-am gasit detalii despre ele, nu stiu cum sunt.
Alte jocuri mi-ai putea recomanda?
Iti multumesc mult si astept cu nerabdare sa-mi raspunzi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floreaa spune:

Buna Mikaela. Dap, jocul Parol(un joc de cunostinte generale, un fel de stii si castigi), Pantomime(un joc in care trebuie sa ghicesti personajul sau lucrul mimat de unul din jucatori), Cameleon(tot asa de strategie), Jocul Vietii (exact asa se numeste si este de la hasbro), Colonistii din Catan impreuna cu extensiile sale, Risk (poate ii place strategia), Jenga(pe care il cauta oamenii mari cand pleaca in vacante :)),Cluedo. Eu zic sa dai o cautare pe google sa vezi pe unde le gasesti si sa vezi mai multe detalii despre ele ca nu cred ca te-am lamurit prea tare. La magazinele de jucarii care are jocul "cine stie castiga" nu gasesti jocuri de la d-toys, cu toate ca sunt foarte interesante si eu le recomand. Te rog da-i o cautare si chiar ai putea sa intri la cei ce fac jocul pantomime pe site.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mikaela_a spune:

Floreaa, iti multumesc mult de tot. O sa caut, din pacate ma uitam pe site-uri si in afara de pret si poza jocului, despre multe nu scriu mai nimic si mi se pare aiurea sa incerca sa vanda ceva la preturi destul de maricele fara sa dai detalii importante, nu mai zic ca la multe nici varsta nu o precizeaza.
Pentru ca fetita mea este zi de zi cu mine, n-am cum sa merg prin magazine si atunci speranta mea e sa le cumpar pe net.
Citind paginile anterioare, am mai retinut cateva idei. Planetariul de care ziceai merge si la varsta ei? Dar tablita 3d? Poate ceva karaoke, ca ii place sa cante si sa se inregistreze. Si mi-am adus aminte ca anul trecut vazusem si niste covorase muzicale.

Eumada, cand fetita mea avea 7 ani i-am facut pe ultima suta de metri o trusa de doctor mai apropiata de realitate. Am cumparat o trusa medicala pt masina pe care am vopsit-o pe exterior cu semnul acela rosu, am cumparat pansamente si seringi fara ac de la farmacie, masca pentru gura, ascovit sa dea la papusi, am facut eu niste retete la calculator, le-am taiat si le-am pus pe o mapa din aceea pe care sa scrii, mai tare (imi scapa acum numele), am cumparat un aparat de luat tensiunea din acela model vechi pt ca nu am gasit stetoscop, a fost super incantata ca auzea bataile inimii si i-am comandat de pe net un costum de doctorita. Ce sa zic, a fost extraordinar de incantata si inca se mai joaca cu ea.
Numai ca ea era mai mare decat fetita ta si nu fusese foarte des la medic, mai mult pe la stomatolog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Un joc interesant vi-l recomand pe Alias de copii ca este si de adulti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Floreaa, masinuta de care zici tu cu acel volan mare am ales sa o iau si eu pentru nepotelul meu care are 2 ani jumate. Am optat pentru ea in primul rand ca mi-a zis ca vrea ca mosu` sa-i aduca o masina rosie , si in al doilea rand am considerat ca acel volan este usor de dirijat acea masina.
Rugamintea mea este ce-mi recomanzi pentru aceasta varsta sa-i iau de mos craciun?

Pentru fetita mea care are 4,8 ani pentru mos nicolae i-am luat o camera digitala barby, un binoclu de copii si 2 carti de povesti.
Ce-mi recomanzi pentru ea de mos craciun?
Te-as ruga sa-mi recomanzi ceva nou si interesant , nu cu ce este invadata deja piata si reclamele tv.
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mie imi place trusa asta: http://www.imaginarium.ro/productos/detalle?referencia=49343
au si costum de doctor. Mie imi plac mult jucarile de la imaginarium. Trusa nu are f multe, dar mai poti adauga tu in ea diverse (pansament, urgo cu printese, seringi, cutiute de tot felul, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri2007 spune:

Absoluta, subscriu pentru Alias! atat varianta pentru oameni mari dar si cea junior la care pot participa foarte bine si parintii!
E super distractiv jocul!

Un alt joc pentru 10-11 ani este Dixit! Daca copilul citeste mult si are o imaginatie bogata va fi incantat!
Pentru baietei incepand de la 6-7 ani in sus Ticket to ride! Noua ne place varianta Europe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Florea,da ,acum m-am prins ce e dinosapiens.Il avem sub numele de 'robotizatul".Il iubeste foarte mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

EUMADA ma bucur ca ai gasit ce-ti place,dar sa stii ca eu cred si pe-alea le poate demonta/rupe Eva.Diana are o bucatarie de jucarie,de-aia la cca 100 de lei si cand avea cca un an i-a rupt Tudor usile si "sertarele" alea ... Si ai mei sunt genul demontatori/demolatori,asa ca daca nu am bani sa le iau jucarii chiar nemuritoare (am vreo doua de asa gen primite cadou de la o prietena din Belgia - un castel si o corabie de pirati ),prefer sa le iau mai bine chinezarii ieftine,macar nu-mi pare rau de bani si cand le fac pilaf reinoim stocul, eventual.
Eu am mai zis si altora cum e cu jucariile.Daca sunt tone de jucarii la vedere ,in camera lor sau prin casa,multi nu se vor juca cu ele.Cel mai bine e sa fie depozitate in dulapuri inchise,sertare,debarale - unde nu pot ajunge.Si scoase pe rand.Eventual cele voluminoase - gen bucatarii,parcari etc. pot ramane pe loc,dar schimbate periodic.Cand e de joaca,ii intrebati cu ce vor sa se joace si numai pe alea le scoateti.Cand se satura,stranse,puse la loc si scoase urmatoarele.Jucariile cu care nu se joaca mai defel,puse bine si dupa o luna-doua-trei scoase la iveala.Intotdeauna ce e "nou" e interesant.La copiii mici si nu numai,daca nu vad o luna-doua o jucarie iar li se va parea ca noua Eu n-am dat jucariile,fiindca visam sa am si al doilea copil si ca norocul ca a aparut.Pe urma aveam in plan sa le tin,daca va avea frate-meu copii si din fericire o nepotica (cred) , se va naste in primavara
MIKAELA am eu o recomandare de joc Ieri am dat intamplator peste asta: http://edukid.ro/jucarii/joc-de-logica-master-goki/ E suuuuper fain,a fost multa vreme preferatul meu.Eu il am in varianta ieftina de plastic,de dinainte de revolutie.E un joc de logica.Iti pot spune si cum se joaca,in doi.Unul ia 4 cuie din alea colorate si le aseaza fara sa le vada celalalt,care va trebui sa le ghiceasca exact culorile plus ordinea in care sunt asezate.Ia si el deci patru cuie,le aseaza ,iar primul va folosi cuiele albe si negre ca sa il ghideze.Daca la o pozitie a ghicit si culoarea si pozitia va pune un cui alb,daca a ghicit numai culoare ii va pune un cui negru,daca a ghicit doua culori dar nicio pozitie ii va pune doua cuie negre si tot asa.In functie de cuiele astea,primul va incerca alta varianta,iar primul il va ghida din nou cu cuiele.Partea proasta e ca e f scump jocul (cel putin pt. mine) dar asta chiar si merita banii.Exista si o varianta ieftina la care m-am gandit aseara,cred ca se poate improviza jocul asta chiar si din jocul ieftin cu cuie,ala Fantacolor sau cum ii zicea.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=18" target="_blank"> VOTATI POZELE DIN ALBUMUL "VARA 2011 AMINTIRI DE VACANTA"

Mergi la inceput